Skip to content Skip to footer

11 Motive care te pot determina să alegi experiența unui Retreat

Bine ai venit dragă căutător de experiențe memorabile. Te invit să descoperi în articolul pregătit special pentru tine care sunt cele 11 motive care te pot determina să alegi să participi la un Retreat.

În primul rând te invit să te așezi confortabil cu o ceașcă de cafea aburindă în mână și înainte de a începe să parcurgi acest articol întreabă-te: Tu ce îți dorești să obții de la un Retreat? De ce ai participa la un Retreat?

Ești  nou în acest domeniu? Încă nu ești familiarizat cu acest concept? Atunci hai să parcurgem articolul împreună!

Primul pas este să deschizi website-ul www.retreat-camps.com, alegi secțiunea evenimente și te uiți la tema retreatului și la activitățile din retreat. Astfel poți alege un retreat de feminitate, dacă simți că ai nevoie să lucrezi pe dezvoltarea acestei laturi, dacă simți nevoia de conectare cu alte femei cu aceleași interese ca și tine sau dacă vrei pur și simplu să petreci timp de calitate cu tine, să te cunoști mai bine, să te conectezi la corpul tău și să te iubești și prețuiești mai mult.

Noi organizăm cel puțin 2-3 retreaturi dedicate femeilor/an. Unul sau chiar două sunt în luna martie, luna femeii, unul este în iunie și unul este de obicei în lunile de toamnă.

În cazul în care te interesează o îmbunătățire a relației cu partenerul, sau poate cauți un partener de viață sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre relații armonioase cu cei din jur (prieteni, copii, parinti, vecini, colegi, etc) și nu în ultimul rand cu tine însuți/însăți, alege un retreat de relații și iubire. La un astfel de retreat poți să participi fie singur(a), fie în cuplu sau cu un (o) prieten(a).

Aici vei afla despre echilibrul energiei masculine și feminine care se află în fiecare dintre noi, despre cum să ne raportăm față de ceilalți pentru a avea relații frumoase și în plină armonie, dar și cum să ne iubim mai mult pe noi înșine și cum să avem o relație echilibrată chiar cu propria persoană. La un astfel de retreat vei putea participa alături de noi în luna februarie, când celebrăm iubirea.

Dacă vrei să petreci timp de calitate cu familia, inclusiv cu cei mici, vei alege un Retreat pentru familii cu copii. Aici vei putea participa atât alături de partener sau doar tu , alaturi de copilul sau copiii tai.

În acest caz vei avea parte atât de activități destinate adulților, în timp ce copiii vor avea activități alături de persoane care se ocupă exclusiv de ei, dar și de activități de conexiune cu întreagă familie.

Vei putea să petreci timp pentru tine sau pentru tine și partenerul (a) tău (ta) fără a te mai simți vinovat (a) că nu te ocupi de cei mici, așa cum probabil se întâmplă în concediile obișnuite. Sau chiar uneori îți este imposibil să petreci timp doar pentru ține într-un concediu, dacă cel mic își dorește toată atenția ta. Astfel de retreaturi organizăm de două ori pe an, în vacanța de primăvara (aprilie) și cea de vară (august) .

Dacă îți dorești să vindeci ceva din tine, să lucrezi pe o anumită temă, să aprofundezi anuminte tehnici de vindecare și conștientizare atunci vei alege un retreat tematic, cum ar fi de exemplu Retreatul de redescoperire și vindecare copil interior, unde vei lucra profund pe aspecte legate de acest subiect.

Un astfel de retreat noi organizăm în fiecare an în jurul datei de 1 iunie. La un astfel de retreat poți participa fie singur (a), fie cu partenerul (a), sau chiar împreună cu copiii.

Art1 poza2

Sau poate vrei să lucrezi pe vindecări transgeneraționale, pe Constelații familiale, pe energia străbunilor și generațiilor din urma. Poate vrei să faci cel mai frumos cadou copiilor tai și generațiilor care vin, acela de a vindeca cât mai mult din tot ce înseamnă traume transgenerationale. Detalii despre un astfel de retreat găsești aici.

Dacă ești în căutarea unei experiențe de relaxare, conectare cu natura și practici de relaxare, atunci un retreat and spa ar putea fi alegerea perfectă pentru tine. Noi organizăm un astfel de retreat cel puțin o dată pe an, unde poți să te răsfeți cu masaje, terapii de relaxare și alte practici care să te ajute să te simți important și să te conectezi cu natura. Detalii despre acest retreat găsești aici.

Dacă încă nu ți-ai găsit locul în această lume, ai întrebări existențiale sau vrei să afli dacă ești sau nu în misiunea ta personală, atunci un retreat de misiune personală ar putea fi alegerea potrivită pentru tine. Noi organizăm un astfel de retreat o dată pe an, de obicei în jurul datei de 15 august. Detalii despre acest retreat găsești aici.

Dacă simți nevoia unei detoxifieri energetice, emoționale, spirituale și mentale, atunci un retreat de detoxifiere ar putea fi alegerea perfectă pentru tine. Noi organizăm un astfel de retreat în fiecare an în luna ianuarie, pentru a începe anul mai curați și mai echilibrați. Detalii despre acest retreat găsești aici.

Dacă vrei să afli mai multe despre tradițiile și ritualurile românești și chiar dacice sau să te conectezi mai profund la darurile străbunilor și să sărbătorești altfel ziua României, atunci Retreatul pe care noi îl organizăm în fiecare an în jurul datei de 1 decembrie ar putea fi alegerea perfectă pentru tine. Detalii despre acest retreat găsești aici.

Indiferent dacă alegi să vii la un retreat organizat de noi sau la altul, tema poate fi unul dintre cele mai importante criterii în funcție de care să alegi retreatul la care vrei să participi. Un alt criteriu ar putea fi regiunea din țara noastră sau poate chiar o altă țară unde vrei să mergi.

Un alt criteriu ar putea fi regiunea din țara noastră sau poate chiar o altă țară unde vrei să mergi. Poate vrei să mergi în zona Bucegilor, pentru energia puternică de acolo sau poate vrei să fii aproape de un alt punct energetic puternic, Sarmizegetusa, sau poate vrei să mergi în Delta Dunării, sau pe Clisura Dunării, sau poate vrei să mergi în Culoarul Rucăr – Bran, pentru a te bucura de peisajul spectaculos sau într-o alta zona pitoreasca plina de obiective turistice pe care merita să le vezi cel puțin o dată în viață. În acest caz te vei orienta după locația la care are loc retreatul.

Alt motiv pentru care ai vrea să participi la un retreat anume ar putea fi invitații de la acel retreat. Poate este cineva pe care urmărești de o perioadă în on line și tot ce iți dorești este să poți să te întâlnești cu acea persoană și față în față. Sau poate ai citit o carte a cuiva sau ai auzit o recenzie foarte bună. Atunci vei alege retreatul în funcție de invitații de la retreat. Criteriile în funcție de care să alegi un retreat pot fi multe.

Indiferent de motivul pentru care alegi să participi la un retreat, cu siguranță vei avea o experiență minunată, poate chiar transformatoare. Cel mai important, nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, intră  acum pe www.retreat-camps.com și alege retreatul care te atrage, astfel te vei convinge singură!

Leave a comment

Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)