Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

RETREAT DE FAMILII CU COPII

24 aug., 2023 @ 14:00 - 27 aug., 2023 @ 14:00

Copie a Cover retreat femei 27

"Despre experienta unei tabere. ❤️

Fiecare ultimă tabără in care merg e mereu cea mai frumoasa, cea mai implinitoare. Fiecare e diferita, dar și eu sunt diferita de la tabara la tabara, prin urmare primesc în fiecare moment ce am nevoie. Mereu sunt ghidata către următorul pas, în funcție de nevoile și dorințele mele.

Retreat and spa de relatii si iubire mi-a adus oameni cu care in trecut am impartit multe experiente similare, oglinzi vindecătoare, persoane cu care rezonez intr-un mod neasteptat de frumos, oameni cu care voi colabora pe viitor, oameni de care aveam nevoie si pe care i-am cerut cumva Universului.

Mi-a adus răspunsuri în toate aspectele care necesitau răspunsuri... pentru ca am îndrăznit sa întreb, dintr-o zona de curaj, nu din una de frica. Retreat-ul asta m-a centrat în mine. Desi știam asta, am înțeles mai profund ca totul pleacă de la relația mea cu mine, iar asta s-a îmbunătățit mult. Prima relație pe care trebuie sa o vindeci și sa o construiesti solid și armonios, e cea cu tine. Abia apoi poți dezvolta relatii frumoase si cu oamenii din jurul tău.

M-am bucurat sa vad cupluri care lucrează la relația lor împreună, dar în egala măsură și persoane singure, care lucrează la ele înainte de a intra intr-o relatie. Tabăra asta mi-a trasat linii de viitor care au inlaturat confuzia in mai multe aspecte ale vietii. Mi-a adus mai mult curaj, mi-a îmblânzit ego-ul care era de fapt alimentat de frici, mi-a făcut mintea sa tacă pe toată perioada taberei. M-am bucurat de "impreuna" în vulnerabilizare, vindecare și iubire.

Am plecat de acolo bine... bine cu mine, cu viata mea, cu viitorul meu, cu misiunea mea. Ca și sfat din propria experienta, iti recomand sa mergi în astfel de retreat-uri. E o oportunitate extraordinara de regasire, vindecare si de dezvoltare. Excursiile cu prietenii sunt frumoase, dar călătoriile în interiorul tău sunt neprețuite. Expunerea la nou va face minuni în tot ceea ce ești. Vei pleca mai curajos, mai vindecat, mai fericit dintr-o astfel de experienta. Încearcă ! MULTUMESC ! ❤️"

Adriana C.

Ramona Salasan, manager de proiect Retreat Camps, organizator și ghid de turism : entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.

Lorena Magyar, educatoare si consilier de dezvoltare personala copii, nutriționist-tehnician. 

Iubește copii, natura si stilul de viată sănătos. II place sa fie creativa si sa găsească jocuri si jucării in natura, prin conexiunea cu tot ce ne înconjoară, dar si prin reciclare, pentru a fi cat mai responsabili fata de mediul înconjurător.  

Milena Cornelia Grigore, este consilier de dezvoltare personala si spirituala si terapeut holisitic. Laitmotivul după care se ghidează este ca ” Toți suntem spirituali, unii doar am uitat! ” Consilierea si terapia oferita de Milena se bazează pe echilibrul intre Corp-Minte-Suflet- Spirit.

Suntem un întreg, totul este interconectat iar, un dezechilibru sau o trauma asupra unei structuri, inevitabil, le afectează si pe celelalte. Pregătire formala: a studiat in cadrul facultății modulul Psihologic si modulul Comunicare.

Este:
– maestru Reiki certificat după metoda Usui,
– cristaloterapeut,
– terapeut certificat in metoda de Realiniere a Sufletului prin citirea Registrelor Akashice,
– maestru in ordinul lui Melchisedec, 
– terapeut cromatic prin pictura,
– terapeut certificat in folosirea energiei Shamballa, vindecarea Atlanților si vindecarea cu flăcările gemene.

Milena susține mai multe tipuri de programe de vindecare si de armonizare, atât in relația cu noi înșine, cat si in relația cu copiii noștri.

Cristina Dafin, terapeut si consilier de dezvoltare personala. Iubește sa lucreze cu copiii si adulții prin jocuri, mișcare sau masaj, in funcție de fiecare persoana in parte.

Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine.
Pensiunea este compusă din 8 clădiri, după cum urmează:
Pensiunea dispune de:

Details

Start:
24 aug., 2023 @ 14:00
End:
27 aug., 2023 @ 14:00
Event Category:

Organizers

Ramona Burda Salașan
Retreat Camps

Venue

Pensiunea Lupul Dacic, Loc. Costesti, jud. Hunedoara
Pensiunea Lupul Dacic
Costesti, Hunedoara
+ Google Map
Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)