Skip to content Skip to footer

Noi suntem cei care ne dedicăm experienței tale

Suntem pasionați și responsabili de bucuria ta.

Ramona 300x300 1

Ramona Burda-Sălășan

Absolventa a facultății de Geografie Engleza din cadrul universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, master în Administrarea Afacerilor, Curs Manager Agenție de turism, Curs de Ghid de Turism, pasionata de călătorii și dezvoltare personala. 

Timp de 15 ani am lucrat în domeniu bancar, iar în paralel, din 2015 mă ocup cu drag de programe turistice pentru turiștii străini și romani, în special în Romania. Proiectul meu de suflet, Retreat Camps s-a născut în 2020, când turiștii străini nu au mai putut să vina în Romania și de aceea am decis să organizez evenimente pentru cei din Romania. 

Așa s-a născut acest proiect frumos, care are tot mai mulți colaboratori, parteneri și participanți care se implica și iau parte cu drag la evenimentele noastre, lucru pentru care nu pot să fiu decât recunoscătoare

Invitati

Klara 300x300 1

Klara Kalman

Klara are 31 de ani și este kinetoterapeut și instructor Pilates în cadrul sălilor Fit4u Fitness Center Oradea. 

În același timp este și profesor asociat la Universitatea din Oradea, la Facultatea de Geografie, Turism și Sport (Departamentul de Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie). 

Predă clase de Pilates aproape de 10 ani și îi place să se perfecționeze continuu. Are stilul ei personal de predare, în care îmbina kinetoterapia, gimnastică medicală cu principiile Pilates-ului. 

ÎI place să profite de fiecare ocazie în care poate împărtăși oamenilor beneficiile nu numai a practicării Pilatesului, ci a oricărei forme de mișcare, fie alergare, ciclism, ture montane, sporturi de echipă,

Corina Stratulat

Corina Stratulat

Corina Stratulat, antreprenor, numerolog și strateg pentru transformare personală și profesională. Drumul profesional al Corinei a început de la o vârstă fragedă, la 16 ani. Și-a câștigat astfel independența devreme în viață și a avut șansa să vadă de mică ce înseamnă să fii antreprenor și să dezvolți un business de la zero. 

Ulterior, a absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori din cadrul ASE București. La 24 de ani a înființat prima companie și, de atunci, antreprenoriatul a fost calea profesională pe care a rămas. 

A fost consultant în strategie de business în mai multe startup-uri și a dezvoltat companii de top în domeniul sănătății. Toate acestea i-au adus satisfacții pe plan profesional și financiar, însă nu s-a simțit împlinită, cu adevărat, până nu a descoperit care este misiunea ei personală. Dintre toate formările și cursurile pe care le-a urmat pentru propria dezvoltare, numerologia a fost cea care i-a adus cel mai rapid informații despre menirea ei aici și despre strategia pe care să o abordeze pentru a trăi viața pe care și-o dorește.

317248636 10159748494763551 2548589434842498243 n 300x297 1

Irina Iordache

Irina Iordache, Coach & Mentor Misiune Personală. Theta healer. Hipnoterapeut. NLP Master. Instructor dans energetic. 

A lucrat cu sute de suflete în ședințe 1:1, cursuri, workshop-uri, retreat-uri spre a îi susține să își găsească Misiunea personală, Pacea, Liniștea, Echilibrul și Puterea interioară. 

Adică starea de Bliss ( capacitatea de a fi fericit indiferent de circumstanțe). Motto-ul Irinei este : Împreună pentru o viată mai bună, o viată de Vis, plină de Bliss!

Copy of Template Invitati 300x300 1

Cristina Paul

Cristina Paul, psiholog și Life-coach / Consilier dezvoltare personală, terapeut acces bars. Dansează instinctiv dintotdeauna. 

Pentru Cristina a fost fascinant să descopere cate beneficii (atât la nivel fizic cât și mental) are dansul, cât de ușor poate corpul exprima emoții pe care ne este greu să le verbalizăm sau scriem. 

Se bucura mult când are privilegiul de a arata și altora cum se pot dansa pe ei înșiși, cum pot folosi mișcarea pentru a-și schimba emoțiile, cum pot aduce mai multa bucurie în viața lor, prin dans. 

A făcut masterat în Psihologie Clinica, psihoterapie și consiliere psihologică. În paralel, a urmat nenumărate cursuri de formare și traininguri de dezvoltare personală, din diferite abordări și paradigme.

Nata Bodiu 300x300 1

Natalia Bodiu

Nată este pasionata de tot ce înseamnă copii și natură. Așa s-a născut proiectul ei Povești din Natură cu Nată, în cadrul căruia, aduce natură și tot ceea ce oferă ea, mai aproape de copii și părinți – prin joacă, joc și povești. 

A oferit părinților informații utile și momente de redescoperire alături de copii și natură. A traversat tot felul de povești cu și despre copii și părinți în care cel mai important lucru era și rămâne a fi conectarea cu cei mici, cu adolescenți, cu ei înșiși și cu natură. 

Din dragoste și conexiune cu natură au luat naștere și cele 3 proiecte ale Nataliei: Povești din Natură cu Nată APL Go Timișoara Nată Bodiu Photography.

milena cornelia

Milena Cornelia Grigore

Consilier de dezvoltare personală și spirituală și terapeut holisitic. Laitmotivul după care se ghidează este că ” Toți suntem spirituali, unii doar am uitat! ” Consilierea și terapia oferită de Milena se bazează pe echilibrul intre Corp-Minte-Suflet- Spirit. Suntem un întreg, totul este interconectat iar, un dezechilibru sau o trauma asupra unei structuri, inevitabil, le afectează și pe celelalte. 

Pregătire formala: a studiat în cadrul facultății modulul Psihologic și modulul Comunicare. Este: – maestru Reiki certificat după metoda Ușui, – cristaloterapeut, – terapeut certificat în metoda de Realiniere a Sufletului prin citirea Registrelor Akashice, – maestru în ordinul lui Melchisedec, ] – terapeut cromatic prin pictură, – terapeut certificat în folosirea energiei Shamballa, vindecarea Atlanților și vindecarea cu flăcările gemene.

278299053 5292844174061194 7425383307396838444 n 296x300 1

Andreea Gaea

Owner and Founder la Fantasia’s Candles. Andreea Gaea, manifestator autodidact, a făurit prima oară acum 4 ani de zile programul de emancipare / manifestare și aplicare a energiei arhetip de co-creator a energiilor prin îmbinarea acestora cu o nouă formă de abordare și creație. 

Utilizarea lumânărilor cu intenție, a plantelor sacre împreună cu unelte de conștientizare a darurilor fiecărei persoane, vorbim despre un proiect ce așază structura maestrului în acțiune desăvârșită de aliniere a sinelui divin împreună cu cel uman.

291953918 4996317770479479 6509817165054851735 n 300x300 1

Theona Balan

Trainer, Speaker motivațional, Terapeut la Fondatoarea Clubului VIP al Femeilor Împlinite, Autor la Autor carte Esență Feminina.

312596060 9036084186416970 6885754496808886718 n 300x298 1

Simona Stanulet

Instructor de dans energetic și fondator al programului de recâștigare a corpului dorit prin tehnici mentale și energetice, terapeut energetic de peste 6 ani. Fondatoarea proiectului Trăiește Autentic.

Andreea Radics

Andreea Radics

Ghid montan, terapeut theta healing, radiestezic și access bars.

Copy of Template Invitati 3 300x300 1

Corina Clepcea

Psiholog, psihoterapeut specializat în psihoterapie integrativă, psihoterapie dialectic-comportamentală, terapia cuplului și sexualității, hipnoterapie, terapeut de terapii complementare, formator (coach), consilier dezvoltare personal.

Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)