Noi suntem cei care ne dedicăm experienţei tale

echipa

Organizatori

Suntem pasionate şi responsabile de bucuria ta

Ramona Burda Sălășan

Absolventa a facultatii de Geografie Engleza din cadrul universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca, master in Administrarea Afacerilor, Curs Manager Agentie de turism, Curs de Ghid de Turism, pasionata de calatorii si dezvoltare personala. Timp de 15 ani am lucrat in domeniu bancar, iar in paralel, din 2015 ma ocup cu drag de programe turistice pentru turistii straini si romani, in special in Romania.

Flavia Drăgan

Desi am absolvit facultatea de inginerie si am activat multi ani in diverse companii private, mereu am fost pasionata de calatorii si de a impartasi experiente. Focul ardea atat de tare, incat a venit ziua in care am spus stop si de la capat. Am urmat toate cursurile posibile de turism, devenind Ghid national de turism, manager in activitatea de turism, dar si formator. De 7 ani insotesc turisti straini si romani in tara si strainatate savurand fiecare experienta din plin.

Invitaţi

Cei care sunt alături ne noi, dar în special de voi!

Silviu Pricope

Instructor Fitness: Fiind un sportiv desavarsit si cu multiple acreditari, Silviu ne invioreaza dimineatile cu  sport, miscare, exercitii de respiratie , iar pe parcursul evenimentelor este la dispozitia participantilor raspunzandu-le la orice intrebare legata de un stil de viata sanatos, oferind programe personalizate, pe care le vor putea urma si la intoarcerea acasa.

Klara kalman

Kinetoterapeut si instructor Pilates, ne pune in miscare si este inspiratia tuturor pentru un stil de viata activ si sanatos, venind nu doar cu orele de sport din cadrul evenimentelor Retreat Camps, ci si cu exercitii practice personalizate, sfaturi despre cum sa avem o postura corecta si informatii utile despre benzile kinesiologice.

Doina Ciuban

Detinatoare Mirodenii de Gradina Paulis, pasionata de plante si mirodenii, cultiva plante aromatice pt bucătărie si face condimente naturale, ceaiuri, siropuri, dulceturi, toate naturale si fara conservanti. Ne învata cum sa gătim simplu, sănătos, gustos si cu plante aromatice, cum sa le folosim si ce efecte benefice au ele asupra organismului nostru.

ceti marinel

“Artista in tot ceea ce face”, Ceti este tehnician nutritionist, pasionata de sanatate si produse bio, astfel ca participa la numeroase conferinte si congrese cu teme de nutritie si stil de viata sanatos, unde prezinta studii de caz, in special cum a putut sa-i ajute pe cei din jurul ei. Ea ne pregateste cele mai sanatoase, variate si echilibrate mancaruri.

amina totorean

Psiholog cu formare în analiză tranzacțională, iar prin workshopuri atent pregatite, ne ajuta sa ne cunoastem mai bine.
Ii plac oamenii și poveștile lor de viață. De asemenea o preocupă sănătatea psihică a oamenilor și ce contribuie la starea de bine în relația cu sinele și cu ceilați.