Skip to content Skip to footer

De ce Retreaturile sunt magice și materializarea este cât se poate de adevărată?

Dacă scrii pe Google „materializare” primul paragraf care apare începe așa:

„În spiritism, literatura paranormală și unele religii, materializarea este crearea sau apariția unei materii din surse necunoscute.”

👉 Deci, dacă e sa o luăm așa, dacă îți dorești să vii într-un retreat nu trebuie să te gândești…bine, vreau, dar eu nu am banii de retreat.

👉 Eu câștig doar x pe lună. De unde să fac rost de acești bani?

🍀 Din surse necunoscute…da, setează dorința pe care să o simți din tot sufletul și cu tot corpul tău și trimite-o în Univers.

🍀Iar apoi lasă  în seama altora rezolvarea.

⚜️ Am foarte multe exemple în acest sens. De persoane cu venituri chiar super modeste care au ajuns în 2-3 sau chiar 7 retreaturi într-un an😍!

💥Cum? Și-au dorit foarte mult, pentru că au simțit beneficiile pe propria piele și-au găsit resursele necesare de multe ori fiind și ele surprinse de cum s-au așezat lucrurile.

👉 Va las mai jos două exemple (din zecile pe care le știu) cum au materializat 2 cliente Retreatul cu Theona Balan pe care l-am organizat in octombrie 2022.

Art3 poza2 scaled

⚜ ️Pentru cele care își doreau să participle la acest retreat, dar nu știau dacă reușesc să facă rost de bani, Theona a oferit o ședință de materializare a retreatului. Cele care au simțit cu participat cu încredere că lucrurile se vor așeza și vor ajunge în acel retreat.

🌞Una din fetele care a făcut ședința, imediat după aceea și-a amintit ca avea un card de vacanță care urma să expire, iar pe el avea jumătate din bani. Dacă nu-i folosea atunci, i-ar fi pierdut.

⚜️ A venit în retreat si acolo a adus cu ea câteva tablouri cu mesaje de la îngeri pe care ea le făcea din pasiune. Le-a vândut pe toate în retreat, bani care i-au acoperit o mare parte din diferența rămasă de plată după plata cu cardul. Aici este mesajul scris chiar de ea referitor la aceasta materializare:

“din momentul în care am lansat marea dorință (deși nu îmi permiteam), de a doua zi au început sa apară sursele de materializare. Nu doar ca am reușit sa achit retreat-ul din toamnă din pasiunea mea, ci în urma noilor cereri am materializat și suma pentru retreat-ul din martie, exact până când aveam nevoie și cât aveam nevoie. Atunci când ceva este spre binele tău cel mai înalt si al celor din jur, lucrurile se așează, se întâmplă minuni.”

🌞 O altă clientă, care avea venituri foarte mici și când i-am trimis ședința mi-a spus ca s-a vizualizat acolo, însă ne apropiam de retreat și ea nu materializase banii necesari.

😍 Era cu câteva zile înainte de retreat,  toate locurile erau ocupate, își luase gândul ca va mai ajunge când îmi scrie o altă clientă care știa cât își dorește să vină și îmi spune că vrea ea să ii achite aproape de jumătate din sumă.

😁 Deoarece nu mai erau locuri, am rezolvat la pensiune sa pună un pat suplimentar cu noi în cameră și așa a mai beneficiat de o reducere.

🙈 Însă nu avea nici măcar diferența de bani pe care trebuia sa o pună.

🥰Dar dorința era mare. Așa ca s-a împrumutat de diferența de sumă, iar în timp ce era în drum spre retreat i-au intrat acei bani in cont (dintr-o sursa cunoscută, dar nu neapărat sigură) și și-a achitat datoria și s-a bucurat din plin de retreat…

Deci miracole există…trebuie doar să credem în ele ❤️❤️❤️

Leave a comment

Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)