Skip to content Skip to footer

Apariții Media

ram5 edited

POVESTI INSPIRATIONALE – EPISODUL 2 – RAMONA BURDA SALASAN

Ramona este o inspirație de femeie și tare m-am bucurat să îi pot scrie povestea. Cele 20 de întrebări create pentru ea au fost gândite astfel încât să cunoaștem omul și business-ul construit cu atâta dedicare.

Interviu Ramona Burda Salasan, Retreat Camps

Sunt Ramona, locuiesc în Arad și am 43 de ani și un băiețel de 5 ani. Am făcut mai multe studii și facultatea în domeniul turismului, însă am lucrat peste 14 ani în domeniul bancar.

Când, de ce și cum ai făcut pasul către antreprenoriat?

În 2015 mi-am deschis firma de turism din dorința de a face cunoscută România din punct de vedere turistic la cât mai multe persoane din străinătate. Am făcut asta în paralel cu job-ul din bancă. Pentru că întotdeauna mi-au plăcut lucrurile mai altfel, nu am făcut turism clasic ci am ales să organizez tururi personalizate în funcție de fiecare ce nevoie avea.

burdaramona e1694014211564
IMG 20230823 WA00342645 e1694014788549

Descoperă-ți puterea interioară și explorează-ți misiunea personală la retreaturile special create pentru zeița din tine

Viața modernă poate fi extrem de solicitantă și plină de responsabilități, iar femeile de azi jonglează cu multiple roluri și provocări. 

În mijlocul agitației cotidiene, este important să ne luăm timp pentru noi înșine, pentru a ne redescoperi și a ne explora misiunea personală. De aceea, retreaturile de femei devin tot mai populare, oferind un spațiu sigur și inspirațional în care noi femeile să pornim într-o călătorie de transformare personală.

Ramona Burda Salașan și echipa Retreat Camps organizează retreaturi speciale care te vor inspira și te vor ajuta să te conectezi cu zeița care locuiește în interiorul tău. 

Ce este un retreat și de ce să alegi să participi la un astfel de eveniment?

Cu toții avem din când în când nevoie de câteva zile pentru noi, pentru sufletul nostru, pentru a ne detașa de tot și de toate, pentru a ne încărca bateriile și, de ce nu, pentru a evolua pe toate planurile: mental, fizic, spiritual, emoțional, energetic.

Daca simțiți să faceți ceva pentru voi, vă dăm una dintre cele mai bune soluții, și anume, participarea la un retreat.

get 2022 11 21T110839.135 e1694014478205
Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)