Skip to content Skip to footer

De cele mai multe ori, atunci când organizezi un retreat, găsirea locației potrivite este unul dintre aspectele cele mai provocatoare. Când cauți o locație pentru un retreat este necesar să iei în calcul o serie de apecte, astfel încât participanții care ajung acolo să poată intra cu ușurință în ceea ce înseamnă energia acelei tabere (acelui eveniment).

În cadrul proiectului Retreat Camps am organizat, în primii trei ani, peste 50 de retreaturi în 25 de locații din România și, începând cu finalul anului 2023, organizăm și în străinătate. Având 1-2 retreaturi/lună, este necesar să găsim mereu locații noi, chiar dacă uneori revenim și la pensiuni pe care le cunoaștem deja și unde am fost foarte mulțumiți de servicii.

Știm ce înseamnă să cauți locația potrivită. Am petrecut zile și nopți în șir pe Google, Facebook și alte platforme, căutând ceva care să fie conform cu ceea ce aveam noi nevoie. Apoi, au urmat conversații și mailuri cu proprietarii pensiunilor, pentru a afla toate informațiile necesare. 

Abia apoi am mers în teren să vedem locațiile, să cunoaștem oamenii, să simțim energia locului. Toate acestea necesită timp, energie și bani. Noi avem deja o baza de date frumușica și oricum facem în continuare toate cele de mai sus, fiind necesare proiectului nostru. Așadar am decis să venim și în întâmpinarea celor care au nevoie de consultanță în găsirea locațiilor cele mai potrivite pentru evenimentele lor.

Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)