Skip to content Skip to footer

Evenimente de o zi Arad

Ce ai zice să petreci o dupa-amiaza frumoasă de toamnă într-o livadă întinsă pe zeci de hectare de teren, să ai un picnic tradițional pe baloți de paie și paleti, să te plimbi printre pomii fructiferi, să afli informații despre drumul sucului natural din stadiul de fruct până la tine în pahar?

Anotimpul belșugului și al recoltei a sosit cu pași repezi și este păcat să nu beneficiem de frumusețea toamnei în Grădina lui Piper de lângă Arad.

Ce vom face la eveniment?

 • Vom vizita livada.
 • Vom afla informații despre soiurile de pomi fructiferi pe care le găsim aici.
 • Vom avea picnic cu gustari, cu mere si placinta cu mere.
 • Vom putea bea sucuri naturale proaspăt făcute în Grădina lui Piper, din cele mai variate soiuri (suc de mere, de vișine, de cătină, de ghimbir, etc).
 • Vom putea achiziționa sucuri pentru acasă la preț de producător.
 • Ne vom relaxa în natură, vom petrece timp de calitate alături de alte persoane interesate de produsele naturale și vom afla informații utile și interesante despre tot ce înseamnă sucul de fructe, fară adaosuri de conservanți sau zahar.
 • Veti putea sa va culegei merele direct din pomi, de diverse soiuri si sa le cumparati pentru acasa, sau puteti cumpara mere gata culese.

Si multe alte surprize din partea noastra si a colaboratorilor nostri.

Prețul unui bilet este de 40 lei/persoană adultă.
Copiii sub 3 ani gratuit.
Copiii intre 3 si 12 ani: 20lei.

Locuri limitate!

Pentru rezervare, vă rugăm să ne lăsați un mesaj privat cu nume și număr de telefon, pe pagina Retreat Camps sau messanger Ramona Burda Salasan.

Tariful include:

 • Gustarile de la picnic.
 • Degustarea de sucuri naturale.
 • Merele pe care le consumati acolo (la discretie, culese chiar din pomi)

Tariful nu include:

 • Transportul până la Grădina lui Piper- se face în mașini personale (ne vom putea grupa în mașini dacă este cazul). 

Picnic de Toamna în Grădina lui Piper

18 Septembrie 2023, ora 16:00

Îmbunătățirea relației de cuplu

Vineri, 08 Septembrie 2023

 • Aveți dificultăți în a comunica?
 • Simțiți că nevoile nu vă sunt împlinite?
 • Sunteți atât de diferiți că nu vă puteți înțelege unul pe altul?
 • Vă simțiți blocați, vă certați mereu pe același subiect?
 • Ești frustrată și la fel este și partenerul tău?
 • Încercați să vă schimbați unul pe celălalt?
 • A apărut plictiseala?
 • Aveți valori și interese diferite?
 • Vă simțiți neapreciați?
 • Sunteți într-o relație bună și ați vrea să o faceți și mai bună?
Daca cel puțin un răspuns la întrebările de mai sus este ”DA”, atunci acest atelier este pentru tine. 😍
Ce vom face la eveniment?
✅ Vom afla adevărul despre căsniciile fericite.
✅ Vom afla ce anume face o căsnicie să funcționeze și să fie fericită.
✅ Vom afla care sunt cele 7 principii pe care toate căsniciile fericite le respectă.
✅ Vom afla ce tipare de comunicare prezic înrăutățirea oricărei relații.
✅ Vom învăța cum să le evitam folosind ”antidoturile”cele mai potrivite.
✅ Vom învăța cum să ne exprimam o nemulțumire fără să criticam – Formula în 4 pași.
O metodă care funcționează în toate cazurile pentru că noile perspective și abilități de relație sunt bazate pe cercetarea a mii de cupluri reale, în diferite etape ale vieții.
Aplicarea acestor informații ne vor ajuta să ne îmbunătățim intimitatea și prietenia și ne vor ajuta să rezolvam conflictele într-un mod sănătos și productiv.
Ce beneficii ai după atelier?
🥰 Veți avea mai multă claritate despre ce face o relație să funcționeze.
🥰 Veți ști unde să cauți când anumite aspecte ale relației nu merg.
🥰 Veți afla motivele pentru care merită să lucrezi la relația ta.
🥰 Veți fi mai puțin stresați și veți avea mai multă liniște.
🥰 Vă veți înțelege mai bine cu copiii.
🥰 Veți fi mai bucuroși și mai încrezători.
Participând la acest eveniment vei putea câștiga unul din cele 3 premii surpriză oferite de facilitatoarea acestui eveniment, Cristina Neagu.
💟1 pachet de 6 ședințe pentru 1 cuplu.
💟1 pachet de 6 ședințe pentru 1 sesiune individuală de coaching.💟1 acces la cursul 30 zile pentru o relație mai bună.
Unde are loc evenimentul?
In Arad-locația va fi comunicata participanților.
Cine va susține acest eveniment?
Cristina Neagu- consilier relații și Leader „Cele 7 Principii ale unei căsnicii fericite”.
Ceea ce își dorește Cristina este să dea mai departe și celorlalți informațiile, abilitățile și instrumentele aplicate de ea și clienții ei pentru a avea parte de cele mai iubitoare și împlinite relații.
De 10 ani studiază relațiile interumane și factorii care determină succesul acestora și crede în potențialul lor de a transforma oamenii, familiile și societatea.
Folosește cu succes concepte și instrumente simple și logice care au la bază o uriașă cercetare științifică, ce și-au demonstrat peste ani, eficacitatea.
În activitatea sa a lucrat atât cu cupluri cât și cu persoane individuale, ajutându-i
să-și însușească abilitățile necesare pentru a se conecta profund cu partenerul(a), a gestiona sănătos conflictele și a-și onora reciproc visele.
Munca ei este orientată spre resurse și soluții, de aceea pune accent pe punctele forte, valorile și capacitățile pe care fiecare individ le are.
La baza activității Cristinei se află convingerea că orice transformare pe care un individ sau un cuplu dorește să o facă se poate obține cu o atitudine plină de compasiune și înțelegere.
Schimbul energetic pentru acest atelier este de 78lei/persoana.
Pentru înscrieri va rugam sa completați formularul: https://forms.gle/BTEmZxJ2G1L9QLdg6
sau sa lăsați un mesaj la 0742037722 sau pe Messenger Ramona Burda Salașan.

Vă așteptăm alături de noi la cules de zmeură, relaxare în natură, atelier de gătit sănătos, socializare, joacă și alte suprize.

Vom petrece timp de calitate copii și părinți într-o fermă din apropiere de Arad (Sambateni) unde sunt mai multe soiri de zmeură bio: roșie, galbenă, mov și neagră. Pe un teren de 1,6 ha se întinde Pepiniera Kataleya, locul unde va avea loc acest eveniment.

La atelierul de gătit sănătos vom învăța să facem lapte vegetal de cocos pe care îl folosim mai apoi la prepararea unui milk shake. Vom discuta și despre alimentația sănătoasă, cum și ce să mâncam pentru a ne hrăni corpul corect.

Parintii vor putea participa la un Atelier de parenting, alaturi de life-coach si consilier parental, Daniela Vasilescu. Tema: limbajele de iubire la copii.

351123728 672833581524569 1973861373661383002 n

Cotul este 38 lei/ persoana, indiferent de varsta.

Costul pentru copii Include degustare, candy bar, atelier de gătit, mâncat zmeură în plantație și întreaga experiență.

Costul pentru adulti include candy bar,1 caserolă de zmeură de 250g, atelier de parenting.  

Al doilea copil/adult din aceeasi familie, are reducere si plateste doar 32 lei.

Pentru rezervări vă rugam să lăsați un mesaj pe messanger Ramona Burda Salasan, sau pe whatsapp 0742037722 sau sa va înscrieți în formularul din site: www.retreat-camps.com

Limbajele de iubire la copii

Miercuri, 28 iunie 2023

Cerc de femei Arad cu Cristina Paul

Miercuri, 7 iunie 2023 la 18:00

Tema: Bucuria eliberării de relațiile romantice încheiate si curățarea energetica a pântecului. 

Cat de multa energie irosești gândindu-te la relații din trecut, in loc sa o investești in prezent pentru a crea viitorul pe care ti-l dorești? 

Când o femeie se întâlnește cu un bărbat, la nivel intim, între cei doi are loc un schimb, fie că sunt sau nu conștienți de acest lucru. Acest schimb se întâmplă la nivel fizic dar si emoțional si mental. 

Chiar daca o relație s-a încheiat cu ceva timp in urma, daca încă mai exista gânduri si emoții (autocritica, dezamăgire, furie, tristețe, etc) îndreptate spre fostul partener, înseamnă ca nu s-a pus punct. 

Femeia încă mai consuma timp si energie vitala in acea relație, o parte din ea rămâne blocata in trecut.

Efectele: oboseala, epuizare, repetarea unor tipare toxice in relații, atașamentul fata de bărbații respectivi (chiar daca au dispărut fizic din viața femeii, poate de zeci de ani), imposibilitatea de a clădi o noua viată, o noua relație împlinitoare, lipsa de pasiune sau entuziasm.
Energia pe care încă o investim in gândurile si emoțiile atașate unor relații din trecut am putea-o investi in a fi mai fericite in prezent. In a ne crea viața așa cum ne dorim.
Astfel, este binevenita eliminarea acestor elemente/comportamente care ne blochează feminitatea, blândețea, încrederea si senzualitatea.
Tu te-ai iertat pentru alegerile din trecut, pentru relațiile romantice pe care acum le judeci ca nepotrivite sau greșite?
Daca ai avut o relație si consideri ca s-a încheiat, dar ea încă îți provoacă regret, nostalgie, vinovăție, furie sau chiar dezgust, înseamnă ca o parte din resursele tale (spațiu mental, timp, energie vitala) se scurg in acea direcție, spre acea „fosta” relație.
Sau poate fostul partener încă te mai caută uneori si tu te hrănești cu validarea de a fi încă dorita, de a primi atenție.
De fapt încă nu ai dat voie sa se încheie aceasta relație, la toate nivelurile. Mai ai cel puțin un pas pana la eliberare. Un pas care te va duce mai aproape de a fi tu însăți si de a-ti crea viața pe care o visezi. Un pas făcut spre mai multa bucurie, mai mult entuziasm, mai multa pofta de viață.
 
Daca ești SINGLE, poți sa faci loc unui nou bărbat in viața ta. Sau sa alegi, pentru o vreme, sa nu intri intr-o relație… dar ai mereu relația ta cu tine însăți si e bine sa fie armonioasa si libera de emoțiile si gândurile legate de „fostul”.
 
Daca ești deja INTR-O RELATIE, ii poți da un „refresh”, sa vezi cum poate fi mai împlinitoare, mai senzuala, mai jucăușa relația in care ești. Si sa te eliberezi daca mai ai legături subtile cu foști parteneri (care poate reapar, periodic, prin viața ta).
In urma acestei întâlniri, participantele vor pleca acasă cu practici si tehnici de eliberare, reîntregire de sine si cultivare a ceea ce își doresc in viața lor.
Cum ar fi sa te eliberezi de poverile trecutului (dar nu cu resentimente, judecata si încrâncenare pentru ce a fost, ci cu bucurie pentru ce vei crea)?
Te invit sa te întrebi: „Oare cum va fi viața mea, peste 6 luni, peste un an sau 5 ani, daca aleg acum sa particip la acest cerc?”
 
Ce vom face la eveniment?
🌸 Vom petrece timp de calitate intr-un cerc de deschidere, intim, doar intre femei, in care fiecare va putea spune ce simte si in același timp cu siguranță va învăța si din experiențele celorlalte
🌸 Vom face o practica energetica de curățare a pântecului
🌸 Vom face exerciții prin dans si mișcare, meditație, ritualuri de eliberare
🌸 Vom lucra la iertarea si îngăduința fata de noi însene.
🌸 Vom începe sa direcționam atenția spre a crea viața pe care ne-o dorim.
 
 
Cercurile de femei sunt un mod de a sărbători feminitatea, de a te așeza într-un spațiu de ascultare, iubire și împuternicire.
Ce beneficii ai participând la un cerc de femei?
* Poți împărtăși experiența ta cu alte femei, într-un spațiu sigur, fără judecată.
* Ești primită exact așa cum ești.
* Este un spațiu în care te poți opri din goana zilnică, sa îmbrățișezi tihna.
* Nu există nici o presiune să vorbești, liniștea este primită cu bucurie.
* Înveți din experiențele altor femei.
* Te răsfeți sau chiar ești răsfățată.
* Este un timp dedicat ție.
 
💟Schimbul energetic este in valoare de 98lei/persoana.
 
🌸Daca vii împreună cu o prietena (sau mai multe) este redus la doar 78 lei/persoana.
 
Facilitatoarea acestui cerc este Cristina Paul.
 
Cristina vine tocmai din București si este psiholog, life-coach, consilier dezvoltare personală, practician Acces Bars, facilitator de cercuri de femei.
 
A făcut masterat în Psihologie Clinica, psihoterapie și consiliere psihologică. În paralel, a urmat nenumărate cursuri de formare și traininguri de dezvoltare personală, din diferite abordări și paradigme.
 
 
Dansează instinctiv dintotdeauna. Pentru Cristina a fost fascinant să descopere câte beneficii (atât la nivel fizic cât și mental) are dansul, cât de ușor poate corpul exprima emoții pe care ne este greu să le verbalizam sau scriem.
 
 
Se bucură mult când are privilegiul de a arăta și altora cum se pot „dansa pe ei înșiși”, cum pot folosi mișcarea pentru a-și schimba emoțiile, cum pot aduce mai multă bucurie în viața lor, prin dans.
 
 
 
 
Locuri limitate!!!
Deoarece, daca vremea ne permite, acest eveniment va avea loc in aer liber, pe iarba, va rugam sa luați cu voi o păturica/salteluță si un sal sau ceva de pus pe spate, in caz ca este răcoare.
Ținuta recomandata este o fusta alba care amplifica practica de curățare a pântecului.
Locația le va fi comunicata celor înscrise.
 
Pentru înscrieri va rog sa lăsați un mesaj privat la Ramona Burda Salasan, tel 0742037722 (whatsapp).

🌸 Ce ai zice să petreci o după-masa frumoasă de vară la un picnic într-o livadă întinsă pe zeci de hectare de teren, intre cireși, sa iti culegi cireșele, in timp ce poți sa mănânci cate cireșe vrei, iar pe cele culese le poți cumpăra pentru acasă? 

Să afli informații despre drumul sucului natural din stadiul de fruct până la tine în pahar si bineînțeles sa socializezi intr-un mediu restrâns, in natura si sa ai parte de multe suprize?

🌸 Natura în plină desfășurare, păsările ciripind, verdele crud al ierbii şi multitudinea de culori atât de vii şi de intense ale florilor si fructelor, reprezintă o sursă de sănătate, de bună-dispoziție şi un cumul de energie și este păcat să nu beneficiem de frumusețea livezii din Grădina lui Piper, de lângă

Ce vom face la eveniment?

20220604 120331 20220604 131830 IMG 20220604 WA0011 IMG 20220604 WA0016

 • Vom vizita livada plina cu ciresti si alti pomi fructiferi si vom culege cirese.
 • Vom afla informații despre soiurile de pomi fructiferi pe care le găsim aici, plus tips and tricks despre ingrijirea pomilor fructiferi si cum au fost salvati ciresii anul acesta de ingheti printr-o metoda mai putin cunoscuta, dar foarte eficienta.
 • Vom avea picnic cu gustări sărate si dulci si bineînțeles vom manca cirese.
 • Vom putea bea sucuri naturale proaspăt făcute în Grădina lui Piper, din cele mai variate soiuri (suc de mere, de vișine, de cătină, de ghimbir, etc).
 • Vom putea achiziționa sucuri pentru acasă la preț de producător.
 • Ne vom relaxa în natură, vom petrece timp de calitate alături de alte persoane interesate de produsele naturale și vom afla informații utile și interesante despre tot ce înseamnă sucul de fructe, fără adaosuri de conservanți sau zahar, chiar de la proprietarii acestei livezi.

IMG 20220604 WA0022 IMG 20220604 WA0025 IMG 20220604 WA0028

 • Vom avea degustare de la Patiseria Esty, gustul de la tara.
 • Vom avea paine cu maia si alte produse de la Bontalenti, brutarie cu Maia.
 • Vom avea degustare de la Culoarea Soarelui, produse sanatoase, vegane, fara zahar, fara aditivi.
 • Vom avea degustare de produse sanatoase de la NumaBio, shake-uri, fructe deshidratate, lapte praf de cocos, etc.
 • Restul surprizelor le vor afla cei prezenti acolo.
 • Vom avea multe surprize pentru cei mari si cei mici din partea noastra si a invitatilor nostri.

IMG 20220604 WA0031 IMG 20220604 WA0035

 • Contributia ta este de 40lei/persoană adultă (peste 12 ani) si include toate activitățile, cireșele pe care le mâncați in timp ce culegeți, degustarea de sucuri si gustările servite la picnic, plus restul surprizelor.
 • Copiii sub 3 ani gratuit.
 • Copiii intre 3 si 12 ani: 20lei.
 • Locuri limitate!
 • Pentru rezervare, vă rugăm să ne lăsați un mesaj privat pe messanger Ramona Burda Salasan, whatsapp 0742037722 sau pe completati formularul de rezervare pe www.retreat-camps.com

IMG 20220604 WA0042 IMG 20220604 WA0054 IMG 20220604 WA0057 IMG 20220604 WA0066

 • Tariful nu include:
 • -cireșele culese pentru a fi achizitionate (se pot cumpăra la preț de producător).
 • – nu este obligatoriu să cumpărați cireșe. Se poate doar să vă bucurați de eveniment și să degustați din multitudinea de soiuri de cireste.
 • -transportul până la Grădina lui Piper- se face în mașini personale (ne vom putea grupa în mașini dacă este cazul). Locația este lângă Arad, în direcția Curtici. Voi face un grup de whatsapp pe care veți primi in acea dimineața locația, prin share location, deoarece din păcate e mai greu de găsit altfel. Drumul pe o porțiune scurta, de la ieșire din Arad si pana la livada este unul pe care se poate circula cu orice mașină, însă este teren ușor accidentat, deci cu viteza mica si calm 
 • Vă așteptăm cu drag.
 • Acest eveniment este organizat de Retreat Camps în colaborare cu Grădina lui Piper. 
 • Oferim experiențe unice!

Sărbătoarea Cireșelor

10 Iunie 2023, Ora: 15:00
Locația: Gradina lui Piper, Arad

Cerc de femei in Arad

12 Mai 2023

Cercurile de femei sunt un mod de a sărbători feminitatea, de a te așeza într-un spațiu de ascultare, iubire și împuternicire.
Ce beneficii ai participând la un cerc de femei?
* Poți împărtăși cu alte femei într-un spațiu sigur, fără judecată.
* Ești primită exact așa cum ești.
* Este un spațiu în care te poți opri din goana zilnică si sa ai focusul doar pe tine.
* Nu există nici o presiune să vorbești, liniștea este primită cu bucurie.
* Înveți din experiențele altor femei.
* Te răsfeți sau chiar ești răsfățată.
* Este un timp dedicat ție.
 
Ce este „O lady”?
„O lady” este despre un mod blând, elegant, jucăuș și deosebit de puternic de a fi în lume, mod care acoperă toate aspectele vieții, de la afaceri, bani, parenting, la flirt și seducție.
O lady este o sursă de putere care creează posibilitate. Ea alege să fie tot ceea ce este, fără să fie definită de ce cred ceilalți că ar trebui să fie. Ea știe ce își dorește și cum să obțină acel lucru. Conduce fără să controleze și nu trebuie să intre niciodată în concurență cu nimeni.
„O lady este întotdeauna o inspirație pentru ceilalți, doar prin faptul că știe cine este el sau ea.” G. M. Douglas
Cum ar fi sa poți primi pe deplin și sa te bucuri de frumusețea, puterea, veselia și entuziasmul care ești?
Acest atelier este o invitație în a redescoperi eleganța de a fi O Lady și cum putem îmbrățișa cât mai mult din această energie!
Ce vom parcurge la această întâlnire?
* Eleganța lui “a nu avea nevoie”
* Cum sa înveți să primești.
* Eleganța de a ști mereu ce vrei.
 
Vom crea împreuna prin energia noastră posibilitatea de a ne scutura de ce ne împiedica sa primim mai mult in viața noastră, cum sa ieșim din judecată, să devenim mai creative si sa fim o sursa de inspirație pentru cât mai multe femei.
Cum ar arată lumea plină de generozitate si complimente pentru tine?
Pentru acest cerc o vom avea alături de noi pe Ana Maria Ocheană, care vine din Cluj Napoca in Arad si care este facilitator de tehnici energetice si de vindecare, susține clase de transformare personala Access Bars, este kinetoterapeut si practica arta masajului de peste 12 ani, cu multe cursuri si tehnici de dezvoltare personala.
Ana ne invita la Bucuria de a Trăi în viața noastră așa cum știe ea mai bine, prin relaxare și conștientizare! 🌸
 
Va așteptam cu drag sa creăm împreună un cerc magic de femei dornice de conectare si dezvoltare pe toate planurile! 🙏
Contribuția ta pentru acest cerc este de 77 de lei.
Pentru înscrieri va rugam lăsați un mesaj pe messanger Ramona Burda Salasan sau whatsapp 0742037722.

De 1 iunie vom sarbatori cu totii Ziua  Copiilor, cele mai de pret fiinte din viata noastra, a parintilor.

Cu totii ne dorim sa crestem copii sanatosi, creativi, cu valori in viata.

1 Iunie e prilej de bucurie, este o zi minuntata, un prilej de a sarbatori copiii, copilaria, de a le oferi iubirea si surprize, precum si mai mult timp petrecut impreuna.

Prin acest eveniment ne dorim sa sa petrecem cateva ore pline de bucurie, cu ateliere de gatit sanatos, cu ateliere creative, ateliere de nutritie si parenting, relaxare si conexiune cu intreaba familie.

Afis 1 Iunie

 • Vom avea atelier de gatiti dulciuri sanatoase: inghetata sanatoasa, caramel pentru ornat inghetata, limonada, bomboane de martipan.
 • Vom afla informatii pretioase despre alimentantia sanatoasa si cum putem sa ii ajutam pe cei mici sa aiba o imunitate mai buna.
 • Vom avea un atelier de parenting, cu tema: inteligenta emotionala la copii – cum intelegem si antrenam emotiile copilului
 • Vom avea ateliere creative, jocuri, pictura si alte activitati distractive.
 • Cei mari vor putea participa la o sesiune de dans energetic in natura.
 • Toti cei prezenti vor primi un voucher de reducere la urmatorul Retreat de familii cu copii organizat de Retreat Camps in 24-27 august, iar mamicile un voucher de reducere la Retreatul de femei din 22-25 iunie!!!
 • Si multe, multe suprize pentru- cei mici si pentru cei mari.

Vom petrece cateva ore pline de bucurie si vitalitate, informatii si activitati valoroase pentru sanatatea fizica, emotionala, mentala si energetica a intregii familii.

Contributia ta pentru acest eveniment este de 38 lei/persoana (indiferent de varsta) si include gustarile, limonada, inghetata, bomboanele, atelierele mentionate in program si toate materialele necesare pentru activitati.

Pentru rezervari sau detalii va rugam la lasati un mesaj la Ramona Burda Salasan pe facebook sau whatsapp: 0742037722.

Locuri limitate!!!

Eveniment organizat de Retreat Camps in colaborare cu Magazin de produse sanatoase Culoarea Soarelui.

Ziua Copiilor în Arad

01 Iunie 2023

Copie a Cover retreat femei 6

Cerc de femei de Luna Noua Arad

18 Aprilie 2023

Copie a Cover retreat femei bun
Cercurile de femei sunt un mod de a sărbători feminitatea, de a te așeza într-un spațiu de ascultare, iubire și împuternicire.
Ce beneficii ai participând la un cerc de femei?
* Poți împărtăși cu alte femei într-un spațiu sigur, fără judecată.
* Ești primită exact așa cum ești.
* Este un spațiu în care te poți opri din goana zilnică si sa ai focusul doar pe tine.
* Nu există nici o presiune să vorbești, liniștea este primită cu bucurie.
* Înveți din experiențele altor femei.
* Te răsfeți sau chiar ești răsfățată.
* Este un timp dedicat ție.
Am ales acest eveniment sa fie intr-un moment cu Luna Noua, deoarece orice ritual făcut intr-o astfel de perioada poate fi mai profund si mai vindecător.
Luna Noua este un moment prielnic pentru eliberare, curățare si pentru conectare cu femininul, emoționalul, aspectele creative si hrănitoare din viețile noastre.
 
Este un moment perfect sa eliberezi ceva care nu iți mai servește.
Sau sa dai drumul la ceva de care nu mai ai nevoie in viața ta.
Este o oportunitate de a elibera un aspect din tine pe care l-ai depășit.
 
Sa ieși din ceea ce este vechi, îți celebrezi existenta pășind din vechiul mod de a fi/vechea identitate/comportament/atitudine/relații/cadru/situație.
Este momentul sa dam drumul la ce nu ne mai servește, sa facem curățări, sa încheiem etape din viața noastră.
▶️Ce vom face la acest eveniment?
• ✨Vom petrece timp de calitate intr-un cerc de deschidere, intim, doar intre femei in care fiecare va putea spune ce simte si in același timp cu siguranță vom învăța si una din experiențele celorlalte in care tema principala va fi cea a feminității si a eliberării, curățării a ceea ce nu ne mai servește pentru a face loc noilor oportunități.
• ✨ Vom afla despre influentele Lunii Noi și acțiunile pe care le putem face în acest moment pentru a materializa cu ușurință.
• ✨ Vom face exerciții prin dans si mișcare.
 
💟Schimbul energetic este in valoare de 98lei/persoana.
🌸Daca vii împreună cu o prietena (sau mai multe) este redus la doar 68 lei/persoana.
 
 
Facilitatoarea acestui cerc este Cristina Paul.
 
Cristina vine tocmai din București si este psiholog, life-coach, consilier dezvoltare personală, terapeut acces bars, facilitator de cercuri de femei.
A făcut masterat în Psihologie Clinica, psihoterapie și consiliere psihologică.
În paralel, a urmat nenumărate cursuri de formare și traininguri de dezvoltare personală, din diferite abordări și paradigme.
 
Dansează instinctiv dintotdeauna. Pentru Cristina a fost fascinant să descopere câte beneficii (atât la nivel fizic cât și mental) are dansul, cât de ușor poate corpul exprima emoții pe care ne este greu să le verbalizam sau scriem.
 
Se bucură mult când are privilegiul de a arăta și altora cum se pot dansa pe ei înșiși, cum pot folosi mișcarea pentru a-și schimba emoțiile, cum pot aduce mai multă bucurie în viața lor, prin dans.
 
Locuri limitate!!!
 
Pentru înscrieri va rog sa lăsați un mesaj privat la Ramona Burda Salasan, tel 0742037722 (whatsapp).

Access Bars® este o tehnică blândă pentru corp care presupune atingerea a 32 de puncte de la nivel de scalp astfel că undele cerebrale îşi vor schimba vibraţia de la Unde de atenţie Beta spre Unde Alfa şi Theta de relaxare profundă. 

Corpul se relaxează, apare claritatea mentală şi astfel există posibilitatea de a elibera cu uşurintă gândurile, sentimentele, emoţiile, credinţele limitative care îţi creazâ limitări în a alege altceva, mai măreţ. 

Access Bars® îţi oferă un set de instrumente care îţi dă posibilitatea de a schimba cu mai multă uşurinţă ce nu ai reuşit până acum! 

Sedinta de Access Bars ne ajută să ne relaxăm profund, prin atingerea fiecărui punct timp de câteva minute (la nivelul meridianelor capului), blocajele încep să se disipeze, iar gândurile, credințele, convingerile pot fi schimbate.

Curs Access Bars-Arad

13 Mai 2023

Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)