Skip to content Skip to footer

Colaboratorii Retreat Camps

În cadrul evenimentelor Retreat Camps, dorim să promovăm produse naturale, organice, sănătoase şi autohtone sau orice are legatură cu un stil de viaţă sănătos din categoria pasiuni, momente de relaxare, petrecere timp liber, dezvoltare personală. Astfel, căutăm colaboratori şi invitaţi care doresc să facă parte din proiectul nostru, pentru a fi promovaţi şi a se face cunoscuţi atât în rândul participanţilor la evenimente, cât şi prin intermediul paginilor noastre de business/personale/grup. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactaţi.

Cum ar fi sa îți savurezi cafeaua aburinda sau ceaiul si sa te bucuri de un peisaj de vis intr-o mare de liniște?

 

Rulează videoul
Sa poți admira Munții Bucegi, Munții Piatra Craiului si Castelul Bran?
 
Sa citești o carte in balansoar in biblioteca noastră la înălțime cu vedere panoramica?
 
Unde se pot întâmpla toate acestea? La vila Transylvanian Inn Bran, vila familiei mele.
 
Eu sunt Laura si îmi propun sa fiu o gazda excelenta pentru a face din sejurul oaspeților noștri o experiență memorabila. 
 
Vila este situata departe de agitația din centrul Branului, in satul Predeluț.
 
Drumul ce duce la vila urca dealul, drum pe care trec foarte rar doar mașinile vecinilor care locuiesc in zona.
 
Duminica poti asculta cum bat clopotele de la biserica satului chiar de pe terasa restaurantului in timp ce admiri Castelul Bran. 
 
Sunt 17 camere cu balcon, 3 camere fără balcon si 2 apartamente extrem de spațioase cu vederi minunate de pe balcon.
 
Camerele sunt cu paturi matrimoniale sau cu 2 paturi separate.
 
Sala de conferință dispune de un spațiu generos de aproximativ 70 mp, ferestre mari spre curtea vilei / Munții Bucegi si Castelul Bran si are ieșire in gradina. 
 
Restaurantul este deschis pe tot parcursul zilei doar pentru oaspeții noștri. Gătim si pentru diete speciale mai ales daca suntem anunțați din timp ca un grup (sau doar câteva persoane) își dorește anumite preparate.
 
Toate dulcețurile si gemurile sunt făcute de noi. Încercam sa folosim cat mai multe produse tradiționale din zona. 
 
Organizam foc de tabără. 
Energia locului este deosebita, multa serenitate.
Ne adresam grupurilor care organizează tabere de dezvoltare personala, yoga, teambuilding, întâlniri de networking. 
 
Grup maxim de 50 persoane. Mai multe detalii găsiți pe: 
 
thumbnail 1 thumbnail 2 thumbnail 3 thumbnail 4 thumbnail 5 thumbnail 6 thumbnail
Castel B 3

Despre Irina Iordache: 

Irina Iordache, Coach & Mentor Misiune Personala, Theta healer, Hipnoterapeut, NLP Master, Instructor dans energetic, facilitator Cercuri de femei. A lucrat cu sute de suflete în ședințe 1:1, cursuri, workshop-uri, retreat-uri spre a îi susține să își găsească Misiunea personala, Pacea, Liniștea, Echilibrul și Puterea interioară. Adică starea de Bliss (capacitatea de a fi fericit indiferent de circumstanțe). Motto-ul Irinei este : Împreună pentru o viată mai buna, o viată de Vis, plina de Bliss!

Pe Irina o găsiți aici: https://linktr.ee/irinaiordache

Pfoai…Oare de ce pare asa de greu sa vorbesc despre mine, dar usor sa vorbesc despre altii ? Glumesc !😊 😊 😊

De ceva vreme am invatat sa nu mai vorbesc despre altii deoarece spun mai mult despre mine decat despre ei, pe principiul : “Fiecare om care apare in drumul tau este o oglinda a ta! ” , iar daca nu iti place ceea ce vezi in oglinda schimba-te pe tine si nu incerca sa schimbi omul pentru ca eforturile tale vor fi in zadar.

Ce  mi-ar fi placut sa imi spuna si mie cineva lucrurile astea acum cativa ani, inainte de toate eforturile mele disperate de a schimba lumea si de a controla tot ceea ce ma inconjoara, inainte de depresie, inainte de divort. Un alt principiu pe care il indragesc spune : “Nimic nu e intamplator!” si pot spune cu inima impacata ca dupa copilul meu minunat si perfect, divortul e cel mai bun lucru care mi s-a intamplat si ii multumesc Divinitatii sub toate formele ei ca m-a condus pe acest drum.

Poate credeti ca sunt nebuna, eh cu toate tiglele pe casa cu siguranta nu sunt, dar macar imi place de mie asa cum sunt si ma bucur de fiecare clipa a nebuniei mele!!! Hmmm fiecare clipa ?! Posibil sa fi exagerat putin, dar nah e nevoie sa ma promovez, sa dau bine daca vreau “sa ma vand” si bla bla bla tot ceea ce lumea din ziua de azi incearca sa faca, sa iti vanda o imagine perfecta . Perfecta nu sunt, mi-au ajuns aproape 40 de ani de perfectiune, insa am ales sa fiu autentica, sa fiu vulnerabila, fiindca am invatat ca asta avem fiecare de oferit in scurta trecere pe acest Pamant, propria noastra Unicitate!

Si uite cum la mai bine de 2 ani de la divort, dupa o trecere prin multe cursuri si formari (toate facute din dorinta de a ma ridica, de a fi bine, de a deveni o mama mai buna) am ales sa ofer Unicitatea mea Universului!

Bine bine…deci cine sunt?! Sunt Sinziana, 40 de ani, divortata, copil, caine, credit la banca, dar cu siguranta nu astea va intereseaza.😊

Bineinteles mai am vreo cateva schelete prin dulap ca vorba aia daca reuseam sa curat tot nu mai eram pe Pamant si cantam la harpa cu ingerasii, dar un alt principiu spune: “Relax…we are all crazy… It’s not a competition!” Cu toate acestea am ales sa devin consilier dezvoltare personala ca prin puterea exemplului sa ii inspir si pe altii. Daca eu am putut cu siguranta si TU poti!

Ma gasiti aici: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090393978323&mibextid=ZbWKwL

Despre Milena Cornelia Grigore: 

Milena este consilier de dezvoltare personala si spirituala si terapeut holisitic. Laitmotivul dupa care se ghideaza este ca ” Toti suntem spirituali, unii doar am uitat! ”

Mai jos este descrierea Milenei:

„Am avut dintotdeauna dorința de a cunoaște cat mai adânc structurile care ne alcătuiesc, o dorință profunda de a mă expansiona si a gusta viața in toate formele ei.

 Am schimbat multe orașe, Joburi si experiențe , iar in aceasta continua mișcare a ființei mele prin lume si printre oameni, singura constanta a fost căutarea si aducerea la suprafață a luminii interioare si potențialului fiecăruia.

Am crescut in Sinaia unde alergatul prin păduri, energia muntelui si întâlnirile cu ursii m-au ajutat cresc in armonie si respect cu Mama Pământ, cu rădăcinile dacice si sa îmi dezvolt abilitatea naturala si fireasca de a deveni una cu natura in Energie, Simțire si Trăire.

Viața mea a curs firesc si natural către lucrul cu oamenii, si acum, din toata experiența acumulata in urma expansiunii mele doresc sa împărtășesc darurile ființei mele cu tine.

Scopul meu este de:

– a te ajuta sa înțelegi structurile care alcătuiesc ființa ta întreagă umana si divina.
-sa atingi echilibrul intre corpul fizic/emoțional/mental/energetic cu toate structurile lui.
-sa înțelegi in profunzime tiparele, credințele limitative si programele care îți creează identitatea umana.

– sa devii creatorul realității tale si sa manifești dintr-un spațiu de Dorință a Sufletului.

Experiența – Cursuri:

Practician Certificat Quantum Healing Hypnosis Therapy – Metoda Doloresc Cannon
Practician Certificat Soul Realignment – Akashic Records –
Certificat Maestru Reiki
Practician Chakra Healing – vindecarea si activarea centrilor energetici si activarea energiei Kundalini
Certificare in Hipno-terapie
Limbajul Luminii
Cristaloterapie
Terapeut NLP – neuroligvistic programming

Consilier dezvoltare personala.

Experiența -Intuitivă

Poate cea mai definitorie experiență a mea  este amintirea coborârii in Uman.

Pentru mine a fost trăirea care m-a înconjurat in permanenta de starea de Prezenta si Iubire necondiționată a Divinității care mi-a oferit capacitatea de a simți compasiune si iubire si de a mă dărui complet fiecărui suflet întâlnit in cale.

Copil fiind  aceasta legătură părea atât de obișnuită ca aerul respirat.

Iar cu timpul am înțeles ca aceasta ne învăluire in uitare, a fost necesara pentru a putea servi mai departe Sufletelor aici pe Pământ.

Aceasta conectare la interiorul meu mi-a dăruit posibilitatea de a activa lumina interioara in ceilalți, de a ajuta la curățarea si vindecarea structurilor energetice si de a planta semințele Iubirii, Luminii si Puterii interioare.

Fiecare dintre noi face parte din aceeași Conștiință Divina si avem in noi un imens potențial de a ne expansiona, de a ne bucura de viată si de a manifesta împlinirea si abundenta Divina aici pe Pământ si prin aducerea Raiului  Nostru Interior, ajutam la crearea Raiului Exterior.”

Site: www.realiniereasufletului.com

Despre Pure Nature:

Pure Nature s-a născut din cele două elemente care ne conduc pașii, de fiecare dată. Pe de o parte, iubirea pentru natura iar pe de altă parte aprecierea pentru natură. Mult timp ne-am implicat în activități care să contribuie la protejarea naturii și mediului înconjurător și așa am descoperit darurile pe care ea ni le oferă. 

Prin urmare, alegem produse realizate din materii prime și ingrediente autentice, produse care sunt sustenabile – uleiuri esențiale, rășini, bețișoare tradiționale, îmbrăcăminte Merino…iar lista se dezvoltă cu fiecare zi ce trece. Produsele pe care am ajuns să le promovăm putem spune că ne-au gasit pe noi, printr-o serie de sincronicități pe care viața si sinele nostru superior a ales să ni le pună în cale. Ne-au impresionat atât de tare încât nu am putut rezista impulsului de a da viața acestui proiect.

Produse Premium, 100% naturale, care te ajută să îți îmbunătățești calitatea vieții
Suntem mândri de calitatea produselor noastre și de plusul de valoare pe care îl aduc celor care apreciază darurile naturii și acceptă provocarea de a le include în activitățile lor zilnice. 

Își aducem aproape sănătatea și frumusețea, în armonie cu natura și ființa umană
Noi, oamenii, suntem conectați unii cu alții și facem parte din natură. De aceea avem o responsabilitate unul față de celălalt și față de mediu. Prin urmare, la baza activității noastre stau patru principii directoare bazate pe valorile și obiectivele noastre.

Abordare holistică

Ne uităm mereu la imaginea de ansamblu și ne străduim să înțelegem lucrurile în toată diversitatea lor. Adoptăm o abordare conștientă față de noi înșine și de împrejurimile noastre. Acțiunile noastre sunt deliberate și luăm în considerare impactul lor asupra lumii. Suntem deschiși și inspirați de idei noi și vizionare. Prin urmare, căutăm produse care să răspundă unei game largi de nevoie și care, împreună, îți oferă o stare de bine.

Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre. Aceasta include cultivarea unor parteneriate de lungă durată, alese cu mare atenție, tocmai pentru a-ți ofere produse premium, certificare bio. De asemenea, ne asigurăm că toți producătorii cu care lucrăm își derulează activitatea cu responsabilitate făță de mediu și față de utilizatorul final. Suntem conștienți de impactul acțiunilor noastre și îmbrățișăm rolul nostru de pionieri și creatori de tendințe. Ne vedem modele: pentru tine și pentru societate.  

Încredere

Încrederea clienților noștri este esențială pentru noi. De aceea, comunicarea noastră este deschisă, sinceră și atentă. Ne străduim să asigurăm cel mai ridicat nivel de transparență și ne asumăm responsabilitatea pentru posibilele erori. Parteneriatele și colaborările noastre sunt clare, autentice și corecte.

Inspirație

Ne propunem să fim o sursă de inspirație. De aceea căutăm produse din game cât mai diferite și îți prezentăm idei și soluții inedite. Noi nu vindem produse ci îți propunem soluții pentru provocările cu care te confrunți. Luăm , mereu, în calcul, atât latura emoțională și psihologică  cât și latura fizică.Comunicările noastre nu se bazează pe vânzare ci pe propunerea de elemente care pot să răspundă nevoilor tale. Considerăm că fiecare blend, fiecare rețetă, fiecare exercițiu te pot informa și inspira astfel încât să alegi o nouă abordare.

Site: www.purenature.ro

Vânzare produse naturale și ecologice.

Distribuie produse atent selecționate, direct de la producători, din țările mediteraneene.

Magazin online cu peste 1700 de produse BIO de la cei mai importanți producatori din Germania cu livrare rapida.

Importator, Procesator, Distribuitor de produse naturale și BIO

Microplante și Creme vegetale – Suntem sursa ta de produse vegane proaspete, cu un conținut ridicat de vitamine și minerale.

Producator roman de unturi din oleaginoase -nuci/alune/seminte, din ingrediente 100% naturale fără zahăr, coloranți sau potențiatori de aromă.

Produse apicole de vânzare. Informații despre viața albinelor și produsele stupului

Nutriție în cea mai pură formă. 100% nutrienti, 0% toxine.

Plăceri sănătoase VEGANE: Pizza, burger, unt vegetal, schnitzel vegan, chiftele, lapte bio de migdale, bauturi bio de orez, ovaz și soia.

Comercializare și distribuție produse alimentare. 47 de categorii, respectiv peste 1.200 de produse alimentare

Rawckers aduce gustul adevărat de brânză, într-o formă vegană, care să aducă un plus de viață consumatorilor săi.

Sucuri naturale produse din legume și fructe românești

Sucuri obținute prin presare din legume și fructe, pachete detoxifiere

Eu sunt Raluca de la Herb Cosmetics și mesteresc cu mare drag săpunuri și cosmetice din ingrediente naturale. 

Mi-am propus să aduc și puțină conștientizare la acest capitol și să subliniez cât de important este pentru noi să ne îngrijim cât mai natural și cum acest obicei ne influențează viața în mod pozitiv.

De asemenea, prin tot ceea ce fac cu drag și migală mi-am propus să îți amintesc cât este de important:

-Să îți aloci timp ție.

-Să stai tu cu tine în timp ce te bucuri de ceva natural.

-Să te conectezi și altfel cu natura.

Și nu în ultimul rând, îmi place să încurajez grija față de mediu prin recipientele și ingredientele cât mai eco-friendly posibil.Vă aștept cu bucurie pe pagina mea de Facebook, Herb Cosmetics by Raluca.

https://www.facebook.com/HerbCosmeticsbyRaluca

Un plus pentru promovarea și menținerea sănătății tenului

Bureți naturali (Lufa) pentru baie, bucătărie și de uz cosmetic.

Magazinul tău eco-friendly, apărutdin nevoia de a avea o sursă sigură de produse de calitate, prietenoase cu mediul.

Produsele EssenzaDerm conțin extracte și active studiate și dovedite științific pentru eficacitatea lor la nivelul pielii.

Produse de îngrijire corporală realizate din ingrediente prețioase, de origine naturală.

Eu sunt Ramona și mă bucur să ne putem conecta în acest spațiu virtual. 

Iubesc cărțile, dansul, filmele de comedie și înghețata

În urmă cu șase ani am devenit mămică unui buburuz ce în fiecare zi aduce bucurie, entuziasm, emoții, dar și momente de tensiune în viața mea. 

💚 Să fiu mămică este o mare împlinire sufletească, dar această bucurie a adus la pachet și ceva kilograme care începuseră să fie destul de apăsătoare pentru cei 1.62m ai mei. 

Pe lângă kg nedorite iureșul rolurilor mele zilnice: mamă, soție, angajată cu normă întreagă, antreprenor pentru a crea o sursă de venit suplimentară au făcut să uit complet de mine. 

🔥 Chiar și atunci când dormeam suficient, mă trezeam dimineața obosită, cu dureri de cap și ameteli puternice. Aproape un an de zile mi-a fost foarte greu să mă pot concentra asupra activităților zilnice datorită durerilor mari de cap. Eram haotică și făceam o grămadă de lucruri, dar fără o direcție clară, fără un scop bine stabilit. Cu fiecare zi adunam kilograme și frustrare pentru că munceam mult, dar eu nu aveam rezultate. 

🔥Senzație puternică de oboseală, lipsa de energie, lipsa unui scop bine definit și absența clarității m-au făcut să mă simt epuizată, să îmi scadă încrederea în mine. 

👩👧Experiența de a fi părinte, combinată cu rolul de mămică antreprenor este una magică. Dar ea vine la pachet cu multe situații provocatoare și cu toate acestea sunt mega recunoscătoare pentru aceste daruri. 

💚 Datorită lor am înțeles că pentru a fi un părinte bun pentru al meu copil și în același timp să devin un antreprenor ce schimbă în bine viețile altor oameni, eu trebuie să fiu un părinte bun pentru mine, eu trebuie să încep să-mi schimb și să-mi îmbunătățesc viața pentru mine. 

💚 Treptat am început să îmi educ propriul comportament, să îmi înțeleg și să-mi gestionez propriile emoții pentru a putea înțelege mica ființă de lângă mine, pentru a gestiona cât mai bine situațiile provocatoare ce apar zilnic, pentru a mă elibera definitiv de kilogramele nedorite și pentru a capăta claritate în acțiunile mele. 

🙈 Nu este simplu și nici nu pot spune că îmi ies toate perfect mereu, dar am credința că pot forma în timp un adult încrezător în propriile forțe, sănătos, deștept și înțelept, pentru că eu, la randul meu mă educ zilnic pentru a fi un astfel de adult, pentru a fi un om mai înțelept ce are toate resursele necesare pentru a-și crea și îmbunătăți propria viață, ajutând ulterior și alți oameni să învețe să își trăiască viața cu bucurie și entuziasm zi de zi. 

🌼 Dacă și tu ești femeia care vrea să îmbine armonios rolurile de mămică – antreprenor și rezonezi cu ideea că îmbunătățirea stării de sănătate, aspectul fizic și obținerea performanțelor financiare, pornesc de la ceea ce se află în sufletul și mintea ta, atunci te invit la o întâlnire 1:1 unde putem discuta in 15-20 de minute despre provocarile, nevoile si obiectivele tale. 

Îți las mai jos link-ul de unde poți programa apelul în funcție de timpul și disponibilitatea ta ⤵️

https://m.me/brailovschi.ramona

Nutriționist Specialist în Nutrigenetica și Nutrigenomica – testări genetice, Biolog Medical Specialist European în Medicina de Laborator.

Alătură-te tribului meu pentru vindecare și echilibru emoțional

Sunt Veronica si vin catre voi cu Iubirea mea 💞💞💞si cu deschidere catre cunoasterea si vindecarea holistica!

Sunt indragostita de viata, de oameni si de Cheile Genelor!😍 Prin ele mi-am gasit misiunea personala si tot prin ele mi-am imbratisat abilitatile intuitive si cele vindecatoare, prin ele ajut mai departe pe cei ce se cauta pe Sine!

Interpretarile pe care le fac sunt intuitive si descopar prin ele, oameni noi, oameni deosebiti, oameni minunati!

Facebook: https://www.facebook.com/Vindecare-Holistica-si-Citiri-Intuitive-Veronica-Toma-Naumov-2799228453635808

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC5tlPPeE9FDdu_bl691lyKQ

Site: https://vindecaresicitiriholistice.com/

Mă numesc Dorela și locuiesc în Franța din 2010.

Simt că misiunea mea în această viață este să contribui la relațiile împlinite și vindecarea emoțiilor captive celor care mă găsesc.

Mi-a luat mulți ani să-mi accept misiunea pentru că, deși am văzut în trecut cât de mult ajut oamenii, am simțit că trebuie să-mi văd propria inimă vindecată înainte de a spune lumii că sunt un vindecător.

Lucrând atât în sesiuni de eliberare emoțională și terapie invididuale cât și în ateliere de grup, am descoperit complexitatea procesului de vindecare și de regăsire a echilibrului în relația de cuplu. De aceea, sprijinul punctual, oferit pe parcursul întregului proces, este important și poate face diferența între reușita unei relații sau eșecul ei.

Pe canalul de Youtube https://youtube.com/@dorelaiepan ai acces la programele pe care le ofer în mod gratuit.

În cazul în care preferi lectura, îți recomand cartea Relația Perfectă, o călătorie interioară de 28 de zile pentru a regăsi drumul spre iubire. https://www.relatiaperfecta.ro/product/relatia-perfecta-28-de-zile-spre-iubire/ 

Dacă simți că rezonezi cu ceea ce fac și ai nevoie de ajutorul meu, te invit cu drag să mă contactezi. 

https://www.relatiaperfecta.ro/contact/

În urma unui incident ,,tragic” petrecut în viața mea in 2017, am avut Binecuvântarea să descopăr o lume Dincolo de materie.
Vindecandu-mă pe mine emoțional, fizic și psihic cu ajutorul Lui Dumnezeu și a mesajelor după care m-am ghidat, ofer cu drag Ghidare, Îndrumare și Claritate altor suflete prin ceea ce fac :

-Terapii 1 la1 fizic (in jud. Arad sau in retreaturi) sau on-line.
– Lucrez cu Bioenergie -inițierea în Reiki si inițierea Hristică.

-Medium -transmit mesaje din partea spiritelor celor plecați în alte planuri.

-Terapie prin Artă:
pictură intuitivă realiztă pe pânză, lemn sau îngerași din ghips sub îndrumare Divină cu mesaj atașat la fiecare lucrare.

Lucrările vin încărcate cu energia de înaltă frecvență- ceea ce are nevoie persona în acel moment al vieții.

-Cartea
Mesaje de la Îngeri
Conține 33 de mesaje din alte planuri, practic este un ghid care îți aduce Claritate, Răspunsuri, tehnici de vindecare.

Mesaj de la Îngeri: Cele mai mari ,,tragedii” din viață aduc după sine cele mai mari Binecuvântări !!!

ARTIZ este o companie de teatru independent din Brașov, fondată în 2018 de către actrița și regizoarea Iza-Florina Porumbu. ARTIZ organizează diverse evenimente culturale, educaționale, de socializare&networking, turism și corporate:

  • Workshop-uri și cursuri de teatru&improvizație
  • Evenimente și petreceri tematice (de o seara sau de un weekend)
  • The 7Pm Club – socializare&networking în fiecare joi în oraș
  • Teambuilding Events
  • Dracula Tours – Live acting role play si tur ghidat in Brașov si Castelul Bran

FIT4U, cel mai nou și cel mai modern centru fitness din Oradea

Sport on line cu Alexandra, coach motivational, intructor de sport si dans energetic.

Cadouri de lux – albume 100% UNICAT, personalizate pentru orice ocazie importantă din viața ta. Kituri și ateliere de creație handmade pentru activități cu familia, în școli, comunitate și companii.

Atunci când cumperi un produs handmade, cumperi mai mult decât un accesoriu, cumperi o poveste. Produsele au avantajul de a fi unice, realizate cu multă dragoste, migala și un concept propriu.

Lumânări naturale, din materiale prietenoase cu mediul înconjurător. Astfel, am ales ceara din soia, o ceară netoxica, 100% naturală. De asemena, coloranții și esențele folosite sunt și ele de proveniență naturală.

Cărți în engleză pentru copii si tineri. Dja-citite sau, mai potrivit spus, deja-iubite.

Haine și accesorii din țesături naturale, prietenoase cu pielea noastră, a copiilor noștri și cu mediul înconjurator.

Compleuri dragalase din satin de bună calitate, mătase naturală, finuțe, lejere și accentuate de dantelă Chantilly, extrem de sexi.

Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)