Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Retreat & Spa de Femei 2024

7 martie 2024 - 10 martie 2024

Cover RETREAT FEMEI 2024 bun

Panorama Boutique Hotel,
Sfântu Gheorghe, jud. Covasna

până la 35 în grup

Tema: trezirea și amplificarea erotismului feminin, pentru atragerea plăcerii și abundenței în viața ta, accesarea energiei tantrice și folosirea energiei sexuale pe toate palierele vieții noastre. Sexualitate și erotism dincolo de actul sexual, sexualitate sacră.
Bucuria de a fi în corp de femeie, self-care, relaxare, plăcere, spa.

Te-ai născut în corp de femeie, ce ar fi dacă te-ai bucura mai mult de el?

Energia erotică, în femeie, este trezită atunci când ea este conectată la corpul său și cât mai relaxată.

Știați că chakra sexualității și cea legată de abundență sunt una și aceeași, iar cu cât îți activezi mai mult sexualitatea, cu atât mai abundentă devine viața ta?

Cu cât o femeie știe mai bine să își asculte trupul și să se răsfețe, cu atât mai jucăușă devine în intimitate. Asta poate fi o provocare într-o lume foarte solicitantă, în care femeia are multiple roluri, activități, responsabilități și din ce în ce mai puțin timp pentru ea.

De multe ori ajungem să ignorăm tocmai latura care ar putea să ne dea mai multă energie și poftă de viață. Latura pe care, dacă o cultivăm, putem crea cu mai multă ușurință viața pe care ne-o dorim.

Da, energia sexuală este energie vitală, energie creatoare și fiecare dintre noi are un „izvor” în propriul corp. Cât de bine îți cunoști corpul? Ce relație ai cu dimensiunea erotică a vieții? Ești mulțumită cu ce ai acum sau alegi mai mult?

Dincolo de rețineri și rușine, dincolo de reguli și definiții preluate de la alții încă din copilărie, poți găsi o lume fascinantă. Poți avea o viață intimă mai împlinită și mai efervescentă (fie că ești într-un cuplu sau single) dacă alegi să te educi și să explorezi și această dimensiune a existenței.

Da, este un subiect intim și delicat pe care poate nu l-ai discutat niciodată cu nimeni sau doar cu prietenă foarte apropiată care știa (sau nu) puțin mai multe decât tine.

De aceea te invităm într-un cerc restrâns, de femei, unde să ne susținem una pe cealaltă și să evoluăm împreună, la un retreat destinat exclusiv femeilor, într-o locație superbă la doar 25km de Brașov, la munte, într-un cadru de poveste cu priveliști uimitoare, o locație retrasă, cu un spa generos (piscina încălzită, 2 saune, jacuzzi, loc de relaxare).

Cum s-ar schimba viața ta dacă ai afla mai multe?
Ești curioasă să afli ce este posibil pentru corpul tău?
Ce alegere ai putea face astăzi, pentru a-ți crea viața intimă pe care ți-o dorești?

Cum va fi viața ta peste 1, 5 sau 10 ani dacă alegi să te deschizi pentru o discuție și câteva exerciții simple, de dans și mișcare, câteva idei practice și ritualuri feminine?

🌟 Ce vom face

✨Vom parcurge împreună, timp de 4 zile, o călătorie conștientă în trup, minte și emoții de femeie, într-o locație retrasă, la munte, cu un spa ofertant, înconjurată de păduri și natură, într-un loc cu o energie aparte, dar și un loc în care te vei simți răsfățată din toate punctele de vedere.

9

✨Vom învăța despre noi și despre alte femei, vom vedea ce ne aseamănă și unde suntem diferite.

✨În această experiență, vom urmări să înțelegem mai bine Femeia, rolurile și relațiile ei:

 • Rolurile ei (ex: partenera, mama, fiica, sora, profesionist, leader în comunitate, etc) și investiția de timp și energie pentru fiecare (auto-apreciere).
 • Relația cu sine (relația cu propriul corp; onorarea/dragostea/grija de sine).
 • Relația cu erotismul (experiențe proprii, idei moștenite din familie și societate, rușine versus bucurie în intimitate).
 • Relația cu partenerul (comunicarea dorințelor și nevoilor, ascultarea și observarea partenerului în viața intimă, limbaje de iubire, masajul tantric).

Restul surprizelor le sunt rezervate participantelor.

CUM PARCURGEM TOATE ACESTEA?

 • În diferite ateliere, cercuri, activități, la care se adaugă experiențe pe care le puteți alege opțional în limita timpului disponibil, contra-cost (masaje, procese de corp Access Consciousness, ședințe 1 la 1 cu facilitatorii) sau relaxare la spa (piscina interioară încălzită, saune, jacuzzi – incluse în cost).
 • Cu atenție la cele 5 simțuri ale corpului nostru și cu deschiderea de a cere și primi sprijinul celor 4 elemente naturale (Pământ, Apă, Aer, Foc), fiecare își va alege o intenție, o schimbare la care să lucreze și pe care să o materializeze cu ușurință, cu echilibru și bucurie.
 • Vom lucra pe toate cele 5 planuri: fizic, mental, emoțional, energetic și spiritual.

✨Vom petrece timp de calitate într-un cerc de deschidere, intim, doar între femei, în care fiecare va putea spune ce simte și în același timp cu siguranță va învăța și din experiențele celorlalte.

12

✨Vom face o practică energetică de curățare a pântecului.

✨Vom face exerciții prin dans și mișcare, meditație, ritualuri de eliberare.

✨Vom lucra la iertarea și îngăduința față de noi înșene.

✨Vom învăța să direcționăm atenția spre a crea viață pe care ne-o dorim.

✨Vom face o scurtă meditație în mișcare, ghidată, pentru a conecta cu energia de femeie și a ne umple de ea, de a ne alimenta cu energie feminină și creatoare.

✨Vom face o tehnica de eliberare de relațiile romantice si sexuale care s-au încheiat.
Cât de multă energie risipești gândindu-te la relații din trecut, în loc să o investești în prezent pentru a crea viitorul pe care ți-l dorești?
Când o femeie se întâlnește cu un bărbat, la nivel intim, între cei doi are loc un schimb, fie că sunt sau nu conștienți de acest lucru. Acest schimb se întâmplă la nivel fizic, dar și emoțional și mental.
Energia pe care încă o investim în gândurile și emoțiile atașate unor relații din trecut am putea-o investi în a fi mai fericite în prezent. În a ne crea viața așa cum ne dorim.
Astfel, este binevenită eliminarea acestor elemente/comportamente care ne blochează feminitatea, blândețea, încrederea și senzualitatea. Dacă ești SINGLE, poți să faci loc unui nou bărbat în viața ta. Sau să alegi, pentru o vreme, să nu intri într-o relație… dar ai mereu relația ta cu tine însăți și e bine să fie armonioasă și liberă de emoțiile și gândurile legate de „fostul”.
Dacă ești deja ÎNTR-O RELAȚIE, îi poți da un „refresh”, să vezi cum poate fi mai împlinitoare, mai senzuală, mai jucăușă relația în care ești. Și să te eliberezi dacă mai ai legături subtile cu foști parteneri (care poate reapar, periodic, prin viața ta).
Cum ar fi să te eliberezi de poverile trecutului (dar nu cu resentimente, judecată și încrâncenare pentru ce a fost, ci cu bucurie pentru ce vei crea)?

16

✨ Vom afla care sunt efectele terapeutice ale dansului și vom practica câteva mișcări de Belly Dance pentru eliberare și relaxare.

✨ Vom avea atelier de Chakra Dance – în special chakra 2 (sexualitatea și creativitatea) și chakra 4 (chakra inimii).

✨ Vom avea un atelier în care vom învăța ce este oul de jad (sau alte ouă yoni), cum ne poate ajuta. Oul yoni este folosit în amplificarea energiei sexuale, trezirea energiei creative, pasiunii și libidoului, întărirea mușchilor vaginali, reducerea PMS și a durerilor din timpul menstruației, reducerea simptomelor menopauzei și depășirea experiențelor traumatice și abuzului sexual. Cum să-l alegem și cum să-l folosim.

IMG 20230321 WA0050

✨ Vom avea un atelier despre puterea de a fi femeie Shekinah (SHEKINAH este un termen ebraic pentru „sălaș” sau „prezență”. Prezența divină a lui Dumnezeu în lume, deseori reprezentată ca o energie feminină.) – Divinul Feminin și relația ei cu Divinul Masculin.
Vom vorbi despre primul act al universului de sexualitate sacră – Creația și cum accesăm Divinul Feminin din noi.

✨ Vom vorbi despre sistemul de Chakre și activarea Pântecului.

✨ Vom avea un atelier cu titlul: „Cine sunt eu azi” – Cele 4 arhetipuri feminine, în cele 4 săptămâni ale lunii în funcție de ciclul Lunii.
✨ Vom vorbi despre liniile ancestrale – Conceptul de plăcere și dreptul corpului la răsfăț și iubire pe linia feminină.

✨ Vom face o meditație de conștientizare și vindecare a relației strămoașelor cu bărbații, pentru a ne vindeca linia ancestrală. Vindecarea lucrurilor preluate de la ele (emoții captive, traume, dureri, boli). Primirea și activarea darurilor liniei feminine.

✨ Vom discuta despre rezonanța în relația de cuplu – Compatibilitatea Karmică versus armonie Sufletului – impactul asupra sexualității. Corpul – Casa Sufletului Nostru.

✨ Vom avea o sesiune de practici taoiste (tradiția chineză) pentru sănătatea și armonia fizică, energetică și emoțională.

✨ Această sesiune va cuprinde mișcări conștiente, respirație profundă și meditație pentru a ne conecta la energia care guvernează emoțiile și funcționarea organelor.

✨ Vei putea conștientiza cum emoții precum furia, îngrijorarea, tristețea, frustrarea ne influențează corpul fizic și pe cel energetic.

✨ Apoi vei învăța cum să transformi aceste emoții în opusuri lor (stări care ne expandează și ne conectează la Creație) prin tehnici foarte eficiente de alchimie interioară.

✨ Va fi o sesiune accesibilă atât femeilor care au practicat până acum tehnici taoiste precum și femeilor care sunt curioase să guste pentru prima oară efectele imediate ale acestor practici.

✨ Vom avea un ritual feminin inspirat din tradiția tantrică de conectare profundă la inimă și la pântec.

✨ Va fi un spațiu sacru care permite femeilor din interiorul lui să observe acumulările emoționale (conștiente sau inconștiente) din piept și pântec.

✨ Va fi un spațiu sacru de protecție în care vei putea să îți deschizi inima și pântecul la fel cum o floare frumoasă se deschide spre soare.

✨ Folosind puterea imensă a unisonului feminin, îți vei amplifica senzualitatea prin trezirea simțurilor, care te vor conecta instant la Creație. Și acolo începe călătoria magică de deschidere față de sublimele energii care curg fără încetare.

✨ Vei învăța să consacri și să binecuvântezi un spațiu (atât spațiul fizic cât și spațiul tău interior).

✨ Vei observa cum se simte pentru tine trezirea tuturor celor 5 simțuri și care sunt efectele benefice ale folosirii amplificate a simțurilor în viața ta.

✨ Vei învăța să folosești respirația pentru a te centra și ancora în inimă și în pântec.

✨ Vom începe diminețile cu exerciții ușoare de yoga și mișcare, cu “dansul bucuriei”, tehnici de energizare și aducerea stării de bine în corp.

✨ Vom face meditații, exerciții de interiorizare și conectare cu sinele.

IMG 20230324 WA0197

✨ Vom face drumeții și plimbări în natură.

✨ Ne vom relaxa la spa (sauna finlandeză, jacuzzi, piscina interioară încălzită, sauna cu salină, opțional masaje sau alte terapii de relaxare 1 la 1).

6

✨ Vom face jocuri de cunoaștere și conectare la energia grupului și formarea egregorului de grup care ne va susține pe tot parcursul retreatului, dar și după întoarcerea acasă.

🌟 Organizatori și Facilitatori

IMG 20230823 WA00342645 e1694014788549
Ramona Burda Salasan
WhatsApp Image 2023 12 05 at 14.38.33
Raluca Armega
poza Milena
Milena Grigore
Cristina Paul
Cristina Paul
Camelia Bulea
Camelia Bulea
Alina Vuculescu
Alina Vuculescu

Locație

🏡 Locația hotelului iese în evidență datorită peisajului de poveste, oferind oaspeților noștri o priveliște de vis asupra bogățiilor naturii din Ardeal. Grădina noastră, cuprinsă de mireasma aerului proaspăt, reprezintă locul ideal pentru serile liniștite de vară.

Atracțiile din apropriere includ Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Haszmann Pál din Cernat, Castelul Kalnoky din Micloșoara, Băile Șugaș, Lacul Sfânta Ana, orașul Brașov, Poiana-Brașov și Cetatea Râșnov.
Prin unicitatea locului oaspeții noștri se pot îndepărta de vârtejul zgomotos al vieții cotidiene și se pot bucura de o adevărată oază de liniște.

Cele douăzeci de camere ale hotelului au fost create în concordanță cu stilul modern și elegant al hotelurilor internaționale de tip boutique.
Locația oferă parcare gratuită privată (cu supraveghere video), WiFi pe teritoriul hotelului și mic dejun în sistem bufet suedez.

De ce l-aș alege

DE CE SĂ PARTICIP LA UN RETREAT DE FEMEI?

Retreat-urile și cercurile de femei sunt un mod de a sărbători feminitatea, de a te așeza într-un spațiu de ascultare, iubire și împuternicire.
Ce beneficii ai participând la un retreat de femei?
Ești primită exact așa cum ești.
Primești informații, cadouri și facilitare de la alte femei.
Vei învăța să te cunoști mai bine, să te onorezi.
Este un spațiu în care te poți opri din goana zilnică, să îmbrățișezi tihna.
Poți împărtăși experiența ta cu alte femei, într-un spațiu sigur, fără judecată.
Nu există nicio presiune să vorbești, liniștea este la fel de bine primită.
Înveți din experiențele altor femei, ai conștientizări și momente de claritate.
Te răsfeți sau ești răsfățată (cu masaje, jacuzzi, saune, etc).
Este un timp dedicat ție, fără distrageri și obligații sociale.

 • Prin participarea la acest retreat vei avea mai multe beneficii pe lângă acelea de a petrece câteva zile la munte, într-o locație cu spa, alături de alte femei cu aceleași interese ca tine:
  Reconectarea cu feminitatea și corpul tău: În cadrul retreat-ului, participantele vor învăța să se reconecteze cu corpul lor feminin, să îl asculte și să îl îmbrățișeze cu iubire și acceptare.
 • Gestionarea stresului și presiunilor zilnice: Prin practici precum meditația, dansul și activitățile de relaxare, vei descoperi modalități eficiente de a face față stresului și presiunilor din viața cotidiană.
 • Îmbunătățirea relației cu propria sexualitate: vei explora dimensiuni noi ale sexualității și vei învăța să simți plăcerea și bucuria în afara contextului strict sexual.
 • Depășirea rușinii și a judecăților legate de sexualitate: Prin discuții deschise și activități terapeutice, vei avea ocazia să depășești rușinea și judecățile legate de sexualitate.
 • Învățarea tehnicilor de self-care: Retreat-ul iti va oferi instrumente și tehnici practice pentru a-ti îngriji trupul și mintea în mod armonios, de a te conecta cu corpul tău la un nivel mai profund si sa îți oferi mai multa atenție.
 • Eliberarea de traume și blocaje sexuale: Prin tehnici precum dansul și terapiile energetice, vei avea ocazia să eliberezi anumite traume și blocaje sexuale care îți pot afecta viața.
 • Îmbunătățirea relației cu partenerul de cuplu: Prin exerciții și activități specifice, vei putea învăța cum să îți îmbunătățești comunicarea și să aduci mai multă pasiune și conexiune în relația de cuplu.
 • Explorarea și acceptarea sinelui: vei avea ocazia să explorezi diferite aspecte ale arhetipurilor tale feminine și să-ti accepți si înțelegi întregul sine, cu toate nuanțele și frumusețea unică.
 • Descoperirea și amplificarea energiei tantrice: Prin învățarea și practicarea unor tehnici tantrice, vei putea să-ti amplifici energia erotica și să o îndrepți în direcții pozitive în toate aspectele vieții tale.
 • Creșterea nivelului de bucurie și abundență: vei descoperi cum activarea energiei sexuale poate contribui la amplificarea abundenței și a stării de bucurie în viața ta.
 • Te așteptăm alături de noi in aceasta experiență transformatoare, daca simți ca este pentru tine.

Preț și modalități de plată

💰 Pretul acestui Retreat este de 2489 lei, însă:

îl poți achiziționa la preț de Early Booking pentru cele care rezervă și plătesc cel puțin avansul până la data de 05 februarie 2024,cu doar 2189 lei,

iar dacă mai vii cu cel puțin o prietenă beneficiați amândouă de 100 lei reducere/persoană.

Pret Special pentru deținătoarele Cardului de client VIP indiferent de momentul sau cate persoane achiziționează retreatul: 1889 lei.

Dacă vrei să beneficiezi de costul pentru Clienții VIP Retreat Camps, poți achiziționa cardul la cost redus (cu 50% reducere) doar pentru că te înscrii la acest Retreat. Astfel ai două beneficii: costul preferențial la retreat și cardul VIP cu doar 198 lei/luna. Nu este necesar să achiziționezi cardul anual, să îl ai valabil și în momentul rezervării și în momentul retreatului, achitat la zi.

Detalii despre cardul VIP gasiti aici: retreat-camps.com/card-client-vip

*Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri sau vouchere.
• Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 750 Ron/adult.
• Cazarea se face în camere duble sau triple, cu pat matrimonial sau twin cu baie proprie.
• Supliment de cameră în regim single 589 lei/persoană.
• Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile înainte de eveniment.
• În cazul în care nu se plătește diferența de plată în termen, se pierde locul rezervat și avansul.
• Avansul (sau suma achitată) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor. În calitate de organizatori, încercăm găsirea înlocuitorilor pentru a putea restitui suma achitată, însă nu ne asumăm acest lucru.

• Pentru a face rezervarea și pentru a efectua plata avansului, vă rugăm să completați formularul de rezervare accesibil prin click pe butonul REZERVĂ ACUM. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să trimiteți mesaj pe Messenger, Facebook la Ramona Burda Salasan, mail la contact@retreat-camps.com sau telefon/WhatsApp 0742037722 Ramona.

• În cazul în care doriți să participați singură, însă nu doriți să plătiți supliment de single, vă putem pune în cameră dublă sau triplă cu alte persoane înscrise singure. (în limita disponibilității).

Locurile sunt limitate!

Tariful INCLUDE:

151589663 1

💰

3 nopți cazare la Hotel Boutique Panoram de 4 stele, la 25 km de Brașov.

Toate mesele (3/zi) pe perioada evenimentului, începând cu cina (joi), ieșire cu mic dejun (duminica).

Toate activitățile menționate în program.

Toate materialele necesare.

Acces la spa (2 saune, jacuzzi, piscina interioară încălzită).

Foc de tabără.

Tariful NU INCLUDE:

Transportul – se face cu mașina personala (la cerere vom face legătura cu persoane din aceleași zone sau vom găsi soluții să vă luăm de la cea mai apropiată gară).
Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program.
Ședințe 1 la 1 sau alte servicii opționale (masaje, terapii, etc).

Cum ajung?

Calea Valcele DN 13E Nr. 9, 520046 Sfântu-Gheorghe, România

Hotelul Panorama Boutique Hotel se află în orașul Sfântu Gheorghe și se poate ajunge cu trenul, autobuzul sau autoturismul personal.

Servicii Extra

Sesiuni de masaje

14
Poza sedinte 1 la 1 v2

Cei prezenți acolo vor putea beneficia de o ședință (opțional, contracost) care poate cuprinde una sau mai multe elemente de îmbunătățire a vieții. Cine își dorește va putea opta pentru una din sesiunile 1 la 1 cu unul din invitații prezenți la eveniment

Galerie Foto

Testimoniale

Contact

Ai întrebări? Contactează-ne şi rezervă!

Dacă doreşti mai multe informaţii, lasă-ne un mesaj.

Ramona: 0742 037 722
WhatsApp Image 2023 12 05 at 10.33.33

Te rugăm să completezi formularul de înregistrare de mai jos și să continui să faci plata în funcție de optiunea aleasă de tine!

Înainte de a completa, te rugăm să ai în vedere faptul că toate câmpurile de mai jos sunt obligatorii. Asigură-te că le completezi cu datele corecte!

Informații de contact:

 

Details

Start:
7 martie 2024
End:
10 martie 2024
Event Categories:
,

Organizer

Retreat Camps

Venue

Panorama Boutique Hotel, Sfântu Gheorghe, jud. Covasna
Calea Valcele, DN13E 9, Sfântu Gheorghe
Sfântu Gheorghe, Covasna 527175 România
+ Google Map
Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)