Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

Retreat în Grecia Zakinthos – Bucuria Vieții și Abundența – 2024

27 iunie 2024 - 2 iulie 2024

Cover Retreat în Grecia Zakinthos

Grecia, Zakinthos

până la 35 în grup

Tema:

Cum ar fi să petreci 5 zile pe plajele turcoaz din Zakinthos, să te trezești cu marea în fața ta, într-o locație pe malul mării, într-o parte retrasă a insulei, unde să faci activități în fiecare zi care să te facă să simți din plin abundența și bucuria vieții?

Am pregătit un retreat în Grecia, în una dintre cele mai frumoase insule, unde ai marea de un albastru turcoaz, dar și dealurile și verdeața care te înconjoară și îți bucură privirea.

🌟 Ce vom face

Vom îmbina partea turistică a insulei, marea și relaxarea cu ateliere și călătorii inițiatice.

Vom face o călătorie conștientă prin pădurile de pini până la Gerakas, unde vedem broaștele țestoase gigant.

Mergem la Muntele Alb, meditație în pădure de pini, ne luăm energie de la pini. Gerakas este situată în partea sudică a insulei Zakynthos și este una dintre cele mai frumoase plaje din zonă. Plaja este o fâșie întinsă de nisip catifelat, aflată sub protecția Parcului Național Maritim al insulei Zakynthos. Este unul dintre locurile preferate de broaștele țestoase Caretta-Caretta pentru depunerea ouălor.

Hear of Zakynthos

Vom avea un atelier de descărcare a programelor limitative, nebenefice și implementarea programelor actuale + înălțare în Theta pentru îndeplinirea dorințelor sufletului.

Vom face o excursie de o zi cu barca la plajele turcoaz, Grotele celebre din Zakinthos, vom înota în apele de un albastru transparent, puncte de Belvedere și multe obiective astfel încât să avem o zi de neuitat pe mare și pe uscat.

4

Vom avea o zi dedicată atragerii abundenței în viața noastră, o zi presărată cu activități, meditații și ateliere cu focus pe abundență. În acea zi vom face o călătorie pe lângă stânci și vom vizita 3 dintre cele mai frumoase și luxoase plaje din zonă. Vom sta la umbră pădurii de pini, vom înota între stânci, ne vom bucura de soare și abundență, de culorile azurii ale mării, vom face meditații și vom face atelierul de atragere a abundenței pe toate planurile.

Vom avea ateliere dedicate vindecărilor transgeneraționale și Constelațiilor familiale.

Vom lucra pe toate cele 5 planuri: fizic, mental, emoțional, energetic și spiritual.

cover retreat grecia 2024

Toate acestea și multe alte surprize într-un retreat care se va desfășura într-o locație pe plajă, cu piscină și peisaje frumoase.

✨ Vom face jocuri de cunoaștere și conectare la energia grupului și formarea egregorului de grup care ne va susține pe tot parcursul retreatului, dar și după întoarcerea acasă.

🌟 Organizatori și Facilitatori

IMG 20230823 WA00342645 e1694014788549
Ramona Burda Salasan
WhatsApp Image 2023 12 05 at 14.38.33
Raluca Armega
Andreea Radics
Andreea Radics

Andreea Radics, terapeut holistic, ghid montan, terapeut theta healing, radiestezic și access bars, terapeut aliniere divină constelator (de Constelații familiale, vindecări transgeneraționale, constelații de intenții).

Locație

🏡 Locație: Insula Zakynthos

🏡 Locație pe plajă, cu piscină și peisaje frumoase

Ce beneficii ai daca vii cu noi?

Evenimentul este unul mixt, activitățile fiind potrivite atât pentru oameni singuri cât și pentru cupluri și chiar pentru familii cu copii (atâta timp cât vă asigurați supravegherea lor și că nu deranjează meditațiile și alte ateliere destinate adulților).

Reîncărcare în Natură cu: apa, munte, aer, nisip, soare, in partea cea mai retrasa din Zakynthos, un loc perfect pentru un retreat.
Privește răsăritul de soare pe plaja Zakynthos și simte energia naturii în timp ce ne aventurăm în călătorii inițiatice și meditații în pădurile de pini și la Muntele Alb.

Abundență și Bucurie: vei avea parte de ateliere si experiențe dedicate atragerii abundenței si vei explora modalități practice și spirituale de a aduce prosperitatea în viața ta.

Vei descoperi frumusețea insulei Zakynthos într-o excursie cu barca la plajele turcoaz, Grotele celebre și punctele de belvedere, transformând fiecare zi într-o aventură de neuitat.

Călătorie în Theta: vei experimenta descărcarea programelor limitative și înălțarea în Theta pentru îndeplinirea dorințelor sufletului, pentru a crea schimbări pozitive în viața ta.

Vindecare Transgenerațională: Vei fi parte din atelierele dedicate vindecărilor transgeneraționale și constelațiilor familiale, lucrând pe toate planurile: fizic, mental, emoțional, energetic și spiritual.

Vei avea parte de conexiune și relaxare.

Te vei întoarce cu siguranță mai bogat energetic si spiritual.

Vei avea parte de comunitate și Împărtășirea experiențelor cu un grup cu aceleași interese ca si tine. Vei crea legături cu ceilalți participanți într-un mediu deschis și prietenos, unde fiecare își împărtășește experiențele și învață unul de la celălalt.

Vei experimenta cultura culinară grecească autentică. Te vei bucura de mesele la restaurante și taverne locale, unde vei savura deliciile bucătăriei grecești autentice, cu meniuri atent pregătite pentru a te bucura de arome locale.

Vei avea parte de relaxare într-un loc magic: Cazarea într-un hotel pe plajă, cu piscină și peisaje spectaculoase, îți oferă un refugiu de relaxare unde poți simți confortul și frumusețea Greciei.

Această experiență transcendentă te va învăța să te conectezi cu esența vieții și să îți îmbrățișezi propria bucurie și abundență.

Preț și modalități de plată

Preț Early-booking (valabil până în 20 martie): 889 euro/adult 5 nopți/6 zile – cazare în camere duble sau triple, cu baie proprie și balcon cu vedere la mare, cu aer condiționat și frigider.

 Dacă te înscrii cu partenerul sau cu o prietenă ai o reducere de 20 euro/persoană.

 Cei care dețin cardul VIP Retreat Camps au o reducere de 20 euro.

Prețul pentru copii va fi calculat la cerere în funcție de vârstă, dacă vor pat separat, mese incluse și alte detalii (excursii, etc).

 Nu vor fi activități separate pentru copii, însă este permis accesul cu copii la acest retreat, atâta timp cât vă asigurați că nu vor deranja atelierele pentru adulți. Vă recomandăm ca dacă au o vârstă la care e necesară supravegherea lor să veniți minim 2 adulți care să participați pe rând la activitățile de grup, deoarece locația dispune de piscină și este situată pe plajă. Bineînțeles că vor putea să ne însoțească în drumeții, plimbări, excursii (pe jos, cu barca sau cu masina).

Tariful include:

 • 5 nopți/6 zile cazare la Hotel situat pe plajă, cu piscină, retras, înconjurat de verdeata, cu balcon, baie proprie și aer condiționat, frigider.
 • 4 Mic dejun continental (în prima zi ajungem la cazare mai târziu de mic dejun, iar în ultima zi zborul este mai devreme, deci nu se prinde micul dejun, dar la cerere dacă sunt zboruri mai târziu poate fi oferit).
 • 5 cine la restaurante și taverne din apropierea locației (vom face rezervare dinainte pentru a evita timpul pierdut). Meniul va fi fix pentru toată lumea (excepție vor face cei care optează pentru meniu vegan/vegetarian sau fără pește).
 • Ghid însoțitor și asistență în limba română pe toată perioada retreatului.
 • Toate activitățile și materialele necesare din program.
 • Excursia cu barca.
 • Drumețiile și călătoriile inițiatice.

Tariful nu include: • Biletele de avion (vă putem ajuta noi în achiziționarea lor în funcție de orașul din care doriți să zburați. Din România vom zbura din București și Timișoara, dar sunt zboruri și din Cluj sau Budapesta dacă vă este mai confortabil).

 • Transferul de la aeroport la locație – nu l-am inclus deoarece există două variante și fiecare poate alege în funcție de cum este mai confortabil: cu taxi (costă aprox 40-50 euro/taxi/un drum – putem să ne grupăm 3-4/taxi) sau cu autobuzul (costul de persoană este până în 5 euro).
 • Alte mese și băuturi care nu sunt menționate în program (există mai multe opțiuni inclusiv pentru băuturi de la alimentarele din zona).
 • Masaje sau alte activități opționale care nu sunt menționate în program. La cerere putem să vă îndreptăm spre alte excursii din zonă sau servicii de masaj. • Supliment de cameră single: 100 euro.

Condiții de rezervare și anulare. Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 250 euro/adult. Locul se consideră rezervat după trimiterea dovezii de plată.

 • Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 20 zile înainte de eveniment.
 • În cazul în care nu se plătește diferența de plată în termen, se pierde locul rezervat și avansul.
 • Avansul (sau suma achitată) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor. În calitate de organizatori, încercăm găsirea înlocuitorilor pentru a putea restitui suma achitată, însă nu ne asumăm acest lucru.

Cum ajung?

Avion (vă putem ajuta noi în achiziționarea lor în funcție de orașul din care doriți să zburați.

Din România vom zbura din București și Timișoara, dar sunt zboruri și din Cluj sau Budapesta dacă vă este mai confortabil)

Servicii Extra

Poza sedinte 1 la 1 v2

Cei prezenți acolo vor putea beneficia de o ședință (opțional, contracost) care poate cuprinde una sau mai multe elemente de îmbunătățire a vieții. Cine își dorește va putea opta pentru una din sesiunile 1 la 1 cu unul din invitații prezenți la eveniment

Galerie Foto

Contact

Ai întrebări? Contactează-ne şi rezervă!

Dacă doreşti mai multe informaţii, lasă-ne un mesaj.

Ramona: 0742 037 722
IMG 20230823 WA00342645 e1694014788549

Te rugăm să completezi formularul de înregistrare de mai jos și să continui să faci plata în funcție de optiunea aleasă de tine!

Înainte de a completa, te rugăm să ai în vedere faptul că toate câmpurile de mai jos sunt obligatorii. Asigură-te că le completezi cu datele corecte!

Informații de contact:

 

Details

Start:
27 iunie 2024
End:
2 iulie 2024
Event Category:

Organizer

Retreat Camps

Venue

Zakintos
Zakintos, Grecia + Google Map
Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)