Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

Retreat energetic in Bucegi – Calatorie exterioara pentru o calatorie interioara 2024

6 iunie 2024 - 9 iunie 2024

WhatsApp Image 2024 04 03 at 5.09.30 PM

Busteni, jud Prahova

până la 35 în grup

Tema: Dacă te simți frustrat sau blocat într-un anumit aspect al vieții tale, cel mai probabil copilul tău interior are nevoie de puțină atenție și vindecare a unei anumite situații care a lăsat amprente în copilărie.
💜 Punctele blocate pot arăta ca dificultăți la locul de muncă, la educație, găsirea sau păstrarea dragostei, adâncirea relațiilor sau stabilirea de limite.

✅Ce este un copil interior și ce știe el?
Copilul nostru interior este o parte din noi înșine care este prezentă încă de când am fost concepuți, prin uter și în toți anii de dezvoltare.
Copilul interior își amintește experiențe minunate dar și fricile din copilărie, traumele, neglijența sau pierderile semnificative.

Tu poate deja ai uitat cu mintea conștientă evenimentul traumatic, dar copilul interior reține și formează tiparele noastre de comportament interne din subconștient.
Fiecare dintre noi are un „copil interior” care trăiește înăuntrul nostru.
El este o parte a subconștientului nostru care a preluat mesaje cu mult înainte de a fi capabil să proceseze pe deplin ceea ce se întâmplă (mental și emoțional).
Deține emoții, amintiri și credințe din trecut, precum și speranțe și vise pentru viitor.
Persoanele care lucrează pe tema copilului interior sunt fascinate și încântate atunci când descoperă munca interioară a copilului și cum toți avem un mic (sau mai mulți micuți) în interiorul nostru.
 
Când facem spațiu pentru vindecarea interioară a copilului, vedem adesea o schimbare în vindecarea noastră și o îmbunătățire generală către claritatea sinelui și un progres mai mare in toate aspectele vieții noastre.
WhatsApp Image 2024 02 19 at 12.33.05 3

🌟 Ce vom face

🌸Ne vom conecta cu copilul nostru interior, vom avea ateliere de redescoperire si vindecare copil interior.
🌸 Vom avea un workshop prin care vom descoperi cum se descurcă uneori copilul nostru interior, care sunt traumele emoționale și mentale și să-i oferim o îngrijire blândă. Vom afla care sunt modalitățile de a-i satisface nevoile. Acest lucru ajută la clarificarea a ceea ce trebuie să se schimbe pentru ca noi să mergem mai departe. De asemenea, acest proces intern atenuează adesea rezistența și „blocarea” pe care le simțim uneori în viața de adult.
🌸 Vom afla cum să reintegrăm copilul interior pentru a ușura poverile și pentru a invita la speranță și bucurie.
🌸 Workshop de grup de dinamizare și conectare la Magia copilăriei.
🌸 Workshop de conectare la resursele din copilărie – jurnaling și Meditatie de conectare la copilul interior.
🌸 Conectarea la Magia Copilului Interior creator prin Arta-pe simturi si amintiri fericite.
🌸 Atelier de conectare la copilul interior prin pictura /desen si scris.
🌸 Vom avea ateliere creative, vom desena, ne vom juca, vom cânta, vom dansa, si ne vom conecta la jocurile din copilăriei.
🌸 Vom avea o meditație-ritual de onorare a familiei și neamului-Milena.
🌸 Vom face drumeții, plimbări în natură, foc de tabăra.
🌸 Vom avea o Călătorie Inițiatică In Munții Bucegi, alături de ghid montan si terapeut spiritual.

• Călătoriile conștiente sau inițiatice sunt presărate cu meditații și ritualuri de accesare a darurilor străbunilor, ritual radiestezic de permisiune și conectare cu natura, meditație energetică de curățare, meditații Theta Healing de îndeplinire a unei dorințe a sufletului, meditație Theta Healing de activare și primire a darurilor pământului din acele locuri în care ne aflăm și multe informații valoroase despre cum putem să ne ridicăm vibrația.

Munții Bucegi au fost înconjurați dintotdeauna de o aură misterioasă aparte. Dincolo de poveștile paranormale, credibile sau nu, energia magică din munții Bucegi se simte în multe locuri și o adevărată gură de rai îi așteaptă pe cei care o caută.
Vom face o drumeție inițiatică pana la Cabana Gura Diham, apoi mergem intr-un loc puternic energetic, cu o priveliște care îți taie respirația unic, spre Munții Baiului, Munții Ciucaș si toata Creasta Bucegilor.

🌸 Ne vom începe diminețile cu Quantum Flow.
Această metodologie revoluționară reconfigurează nu doar mintea, ci și aspecte biologice, aducând împreună filosofii antice și practici moderne. Quantum Flow reprezintă o sinteză perfectă între știință și spiritualitate, implicând mintea, corpul, energia și sufletul într-un dans armonios.

🌸 Vom petrece 4 zile într-un cadru de vis, într-o locație situata la poalele Munților Bucegi, în Bușteni, cu o panorama deosebita asupra Masivului Caraiman cu râul Prahova, care curge prin spatele pensiunii după care începe pădurea.
 
WhatsApp Image 2024 02 19 at 12.33.05 1
Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine.
Iți dorești o experiență mai profundă, care să iți deschidă ochii și mintea către o anumită cale spirituală sau direcție în viață?
 
Te așteptăm cu noi la acest retreat în care vom lucra pe toate planurile pentru a-ți găsi mai ușor drumul prin viață și a fi în armonie cu propria persoană și cu Universul.
 
 
Suntem siguri că ești de acord că nimic nu curăță sufletul așa cum o face natura. Științific este dovedit că timpul petrecut în natură ajută la reducerea stresului și crește starea de fericire.
 
Cum ar fi să te trezești într-o cabană în pădure, unde poți auzi cântecul păsărelelor, susurul râului și unde parcă timpul se oprește în loc și ești într-o altă dimensiune.
 
Retreatul este o oportunitate minunată de a lua o pauză de la agitația vieții cotidiene, de a te relaxa profund, de a te reconecta cu esența ființei tale, de a trăi momente de tihnă și pace interioară.
 
În retreat de vei conecta la energia grupului și te vei focusa pe tine și pe dorințele tale, astfel încât să obții claritatea de care ai nevoie, ceea ce te va face să trăiești viața mai în acord cu tine și sinele tău Divin.
 
WhatsApp Image 2024 02 19 at 12.33.05 2
 Copilul nostru interior comunică mereu cu noi…trebuie doar să învățăm să îl ascultăm.
 Acum, copilul nostru interior poate fi fie calm și mulțumit (în cea mai mare parte), fie poate acționa și face lucrurile zgomotoase în interior, stând în calea relațiilor sănătoase.
 Un copil interior vindecat face diferența intre reușită si eșec in viață.
 Când copilul interior conduce este posibil să observați că vă confruntați cu frică, perfecționism, anxietate sau că eviți anumite persoane, locuri sau experiențe.
 Toate acestea sunt modalități prin care copilul tău interior încearcă să se simtă în siguranță.
 Când copilul interior conduce, va alege comportamente, alegeri și gânduri bazate pe credințe inconștiente sau amintiri din trecut și pe baza a ceea ce are nevoie pentru a se simți în siguranță.
 Adesea, copilul interior nu are acces la realitatea „sinelui” adultului și poate să nu știe cum este viața diferită acum sau cum s-au schimbat lucrurile.
 Rănile emoționale din copilărie te pot face să simți că te plimbi cu o tonă de cărămizi pe spate.
 Când copilul tău interior se plimbă cu kilograme de durere, s-ar putea să simți că porți greutatea lumii pe umeri.
 In cazul in care copilul tău interior a trăit cu instabilitate, incertitudine sau pericol, te-ar putea împiedica să faci schimbări. S-ar putea să observi, teama de a încerca lucruri noi, si sa te simți sfâșiat.
 De ce rămânem blocați: când o parte caută siguranță și consecvență, iar alta parte caută posibilitate, conexiune și aventură.
 Pentru a cultiva echilibrul dintre creativitate, flexibilitate, responsabilitate, conectivitate și consecvență, va fi important ca eul tău adult și cel al copilului să se întâlnească și să se cunoască.
 Acesta este primul pas către crearea unei echipe de colaborare – una care să fie satisfăcută nevoia te de adult și nevoile interioare ale copilului.
 Copilul tău interior are nevoie să înceapă să dezvolte o relație de încredere cu sinele tău adult, astfel încât să poată împărtăși în mod deschis.
 Odată ce copilul interior știe că are atenția ta și tu faci tot posibilul pentru a-i oferi dragoste și a-i oferi nevoile sale, va fi adesea mai deschis față de tine.
 Poate fi nevoie de mai multă siguranță fizică sau emoțională, de mai multă atenție la felul în care ai grijă (de mintea, trupul sau sufletul tău), de vindecarea durerilor din trecut, de stabilirea unor limite în viață sau de schimbarea cu cine petreci timpul. Această lucrare va descoperi adesea tot ceea ce este cu adevărat important.
 Oamenii de succes au un copil interior mulțumit.
Prin succes nu mă refer la oameni celebri sau bogați, ci oameni care au dragoste, se simt mulțumiți să fie în pielea lor, au un sentiment de pace interioară și se simt împliniți.
Un copil interior sănătos este bogat în dragoste, conexiuni, mental, simțindu-se împlinit în sensul său de sens și capabil să tolereze durerile suișurilor și coborâșurilor vieții.
 Oamenii de succes nu sunt doar cei care sunt inteligenți și „au reușit”. Definiția de succes se referă la cei care sunt reglați emoțional, au o relație bună cu emoțiile lor și au un copil interior fericit.
 Cum arată și cum se simte un copil interior fericit?
Când copilul nostru interior (și „familia noastră interioară”) este calm, primim undă verde pentru a merge mai departe și a încerca lucruri noi.
Știm că putem tolera eșecul sau încurcăturile.
Putem face față unor cantități minore de rușine fără a fi înghițiți de frică.
Știm că suntem stabili și nu trebuie să acționăm impulsiv.
Nu rămânem blocați în căutarea noastră de a obține aprobarea celorlalți.
Dacă copilul nostru interior se simte în siguranță și stabil, ne va permite să înflorim.
Este ca o ancoră. Dacă copilul interior se simte clătinat, ca adulți, ne vom simți nesiguri, dezorientați și dezorganizați în viață.
 Când copilul nostru interior se simte stabil, ancora sa este adânc înrădăcinată și ne simțim și ne întâlnim mai clar, încrezător și confortabil.
 De unde știi daca si când copilul tău interior are niște dureri:
 Simți sentimente de rușine, vinovăție și/sau durere.
 Simți suprasolicitare cronică și nevoia de a obține (pentru a obține aprobare sau apartenență).
 Simți incapacitatea de a fi prezent în acest moment.
 Simți anxietate și frică destul de des.
 Simți ca ești rigid și încerci să fie totul „perfect” (nu poți face față eșecului).
 Simți dificultatea de a observa și de a celebra „câștigurile” în viață (nicio victorie nu va fi niciodată suficientă).
 Ai modele de relații nesănătoase și/sau eviți relațiile și a dragostea.
 Auto sabotaj și comportamente obsesive/dependente.
 Adeseori faci jigniri si vorbe negative la adresa ta.
 
Modalități de a lucra cu vindecarea copilului tău interior.
 Lucrați la reducerea anxietăților și a fricilor prin procesarea amintirilor sau experiențelor înfricoșătoare.
 Dezvoltarea unor relații sănătoase care să vă permită să vă simțiți în siguranță și stabil în lume.
 Crearea unui mediu cald și primitor.
 Creați structură și îngrijire de sine – prin crearea unor modele constante de hrănire, somn, igienă și intimitate.
 Dezvoltați limite clare emoționale, energetice, de timp și fizice.
 Creează pasiuni și hobby-uri și fă-le parte din viața ta.
 Schimbați atenția de la a performa la a face + a fi + a sărbători.
 Schimbați-vă convingerile interioare (cu ce convingeri vă hrăniți, terapia vă poate ajuta în acest sens).
WhatsApp Image 2024 02 19 at 12.33.05 4

🌟 Organizatori și Facilitatori

IMG 20230823 WA00342645 e1694014788549
Ramona Burda Salasan
WhatsApp Image 2023 12 05 at 14.38.33
Raluca Armega
poza Irina Iordache
Irina Iordache
marian e1712585576245
Marian Georgescu
poza Milena
Milena Cornelia Grigore
poza Eduard Adrian Stan
Eduard Adrian Stan
Andreea Radics
Andreea Radics
WhatsApp Image 2023 12 05 at 13.54.22
Nagy Arnold
WhatsApp Image 2023 12 05 at 13.54.22 1
Andreea Parti

Ramona Salasan, manager de proiect Retreat Camps, organizator și ghid de turism : entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.

Andreea Radics, terapeut holistic, ghid montan, terapeut theta healing, radiestezic și access bars, terapeut aliniere divină constelator (de Constelații familiale, vindecări transgeneraționale, constelații de intenții).

Milena Cornelia Grigore, Consilier dezvoltare personala si terapeut spiritual.
Formare :
Practician Certificat Quantum Healing Hypnosis Therapy – Metoda Doloresc Cannon
Practician Certificat Soul Realignment – Akashic Records –
Certificat Maestru Reiki
Practician Chakra Healing – vindecarea si activarea centrilor energetici si activarea energiei Kundalini
Certificare in Hipno-terapie
Limbajul Luminii
Cristaloterapie
Foloseste tehnici Tetha Healing si Codul Emotiilor
Medium si Channeling.

Irina Iordache, Coach & Mentor Misiune Personala. Theta healer. Hipnoterapeut. NLP Master. Instructor dans energetic. A lucrat cu sute de suflete în ședințe 1:1, cursuri, workshop-uri, retreat-uri spre a îi susține să își găsească Misiunea personala, Pacea, Liniștea, Echilibrul și Puterea interioară. Adică starea de Bliss ( capacitatea de a fi fericit indiferent de circumstanțe). Motto-ul Irinei este : Împreună pentru o viată mai buna, o viată de Vis, plina de Bliss!

Andreea Parti, facilitator acces bars (procese de corp si facelift), clase de stretching si sport.

Nagy Arnold, maestru arte marțiale, dar si maestru spiritual, care ne va învăța ca magia exista si ca este la îndemâna oricui, ca ne poate face viața mai ușoară si mai frumoasa, ca + si – pot face casa buna, ca întunericul si lumina nu exista una fără cealaltă, ca moartea este cea mai frumoasa călătorie si ca unele lucruri pot fi private dint-o alta perspectiva. Ne va răspunde la întrebările poate la care nu ne-am fi gândit ca vom găsi răspuns sau ca este cineva care s-a născut (si le-a si păstrat) cu anumite abilitați care ne va ajuta la îmbunătățirea vieții pe toate planurile.

Raluca Armega-face parte din echipa Retreat Camps și ne va fi alături pe tot parcursul evenimentului pentru a crea amintiri prin poze și filmulețe făcute cu drag și pasiune, dar și pentru a susține cadrul astfel încât participantele să știe că pe tot parcursul evenimentului sunt acele persoane la care pot apela cu ușurință în rezolvarea cerințelor și nevoilor lor.

Marian Georgescu-Intuitive healing.

Eduard Adrian Stan: Facilitator Quantum Flow.
Quantum flow este un sistem transformațional conceput pentru a vă reconfigura atât creierul, cât și pentru a face un BIO-hacking în biologicul vostru, care reunește atât filosofii și practici antice, cât și moderne. Este o uniune a științei și spiritualității, care implică mintea, corpul, energia și sufletul.
Quantum Flow este știința și arta de a te elibera, de a fi capabil să fii tu însuți, de a te împuternici, de a fi autentic și de a te conecta cu toate cele mai înalte calități ale sinelui tău superior.
Prin Quantum Flow transformăm vechile noastre tipare în unele noi, mai aliniate cu toate calitățile sufletului nostru.
Aceste calități ale sufletului pot să nu apară dacă suntem înconjurați de umbre, dacă sunt nori în jurul soarelui.
Prin Quantum Flow ceea ce facem este să spulberăm puțin acei nori… pentru că soarele a fost întotdeauna acolo și va fi întotdeauna.
QUANTUM FLOW ÎI AJUTĂ PE OAMENI SĂ SE ELIBEREZE, astfel încât mesajul și scopul lor în viață, energia, darurile și prezența lor să iasă la iveală din interior.
Ceea ce experimentezi prin Quantum Flow este să deschizi spațiul, să creezi spațiu pentru a te clarifica și a te cunoaște pe tine însuți și a înțelege cine ești, iar de acolo să permiți potențialului tău deplin să înflorească.

Locație

🏡 Locația hotelului iese în evidență datorită peisajului de poveste, oferind oaspeților noștri o priveliște de vis asupra bogățiilor naturii din Ardeal. Grădina noastră, cuprinsă de mireasma aerului proaspăt, reprezintă locul ideal pentru serile liniștite de vară.

Atracțiile din apropriere includ Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Haszmann Pál din Cernat, Castelul Kalnoky din Micloșoara, Băile Șugaș, Lacul Sfânta Ana, orașul Brașov, Poiana-Brașov și Cetatea Râșnov.
Prin unicitatea locului oaspeții noștri se pot îndepărta de vârtejul zgomotos al vieții cotidiene și se pot bucura de o adevărată oază de liniște.

Cele douăzeci de camere ale hotelului au fost create în concordanță cu stilul modern și elegant al hotelurilor internaționale de tip boutique.
Locația oferă parcare gratuită privată (cu supraveghere video), WiFi pe teritoriul hotelului și mic dejun în sistem bufet suedez.

De ce l-aș alege

Beneficii participare retreat:
1. Prin ateliere specializate și sesiuni interactive, te vei conecta profund cu copilul tău interior, oferindu-i spațiul și îngrijirea necesară pentru a vindeca rănile emoționale și traumele din trecut.
2. Vei învăța să recunoști și să înțelegi mai bine comportamentele și tiparele tale de gândire, oferindu-ți astfel o mai mare claritate asupra sinelui și a nevoilor tale interioare.
3. Prin workshop-uri de reconectare la resursele și magia din copilărie, vei redescoperi bucuria, curiozitatea și creativitatea pură pe care le-ai avut în copilărie, ajutându-te să te reconectezi la sinele tău autentic.
4. Vei învăța să explorezi și să îți îngrijești nevoile emoționale și mentale ale copilului tău interior, oferindu-i spațiul și suportul necesar pentru a se exprima și a se vindeca.
5. Prin tehnicile și exercițiile practicate la retreat, vei elibera blocările emoționale și rezistențele care te împiedică să avansezi în viață, deschizându-ți calea către o transformare profundă și durabilă.
6. Beneficiind de un cadru natural minunat în Munții Bucegi, vei experimenta o conexiune profundă cu natura, care te va ajuta să te relaxezi, să te încarci cu energie pozitivă și să îți regăsești echilibrul interior.
7. Quantum Flow este o metodologie revoluționară care te va ajuta să îți reconfigurezi mintea și corpul, facilitând eliberarea emoțională și vindecarea interioară într-un mod profund și autentic.
8. Beneficiind de suportul și îndrumarea unor profesioniști în domeniul dezvoltării personale și terapiei spirituale, vei avea oportunitatea de a te simți susținut și înțeles pe parcursul întregului proces de vindecare și transformare.
9. Prin participarea la ateliere și workshop-uri creative, vei crește conștiența asupra propriilor limite și vei învăța să le eliberezi, deschizându-ți astfel ușa către o viață mai bogată și mai împlinită.
10. Vei descoperi că succesul și fericirea autentică nu se măsoară doar prin realizări externe, ci și prin relația profundă și armonioasă cu tine însuți și cu propria ta esență. Prin vindecarea copilului interior, vei începe să experimentezi o stare de împlinire și bucurie care te va însoți în fiecare aspect al vieții tale.
Acest retreat este o oportunitate unică de a te conecta cu tine însuți, de a-ți vindeca rănile interioare și de a experimenta o transformare profundă și durabilă în viața ta.
Te invităm să te alături nouă pentru o călătorie magică către vindecarea și eliberarea copilului tău interior!
WhatsApp Image 2024 02 19 at 12.33.05

Preț și modalități de plată

Vei avea posibilitatea să dobândești tehnici pe care s-ar putea să le folosești toată viața.
💰 Preț 2222 Lei/adult/loc în cameră dublă sau triplă.
 
💥😍 Preț cu EARLY-BOOKING (pentru cei care se înscriu pana la data de 10 aprilie) 1898lei/adult/loc în cameră dublă sau triplă.
 
Cei care dețin cardul VIP Retreat Camps au reducere 100 lei/persoana, prețul fiind 1789 lei indiferent de momentul in care rezerva.
Cardul e nevoie sa fie valabil atât in luna in care se face rezervarea, cat si in luna in care se desfășoară retreatul pentru a fi aplicata reducerea.
Chiar daca este un retreat cu activități destinate adulților, este permisa si prezenta copiilor. Prețul pentru copii va fi calculat la cerere in funcție de vârstă si daca se dorește sau nu pat suplimentar.
 
Supliment de camera single 500 lei.
 
• La acest eveniment pot participa atât persoane singure, cat si cupluri sau chiar familii cu copii (atâta timp cat nu sunt deranjate meditațiile si celelalte activități destinate exclusiv adulților).
 
✅ Tariful INCLUDE:
• -> 4 zile/3 nopți cazare – loc în camera dublă sau triplă (cu baie proprie).
• ->Toate mesele începând cu cină (joi), ieșire cu mic dejun (duminica). (exceptie un pranz cand vom fi in drumetie si vom manca in regim a la carte).
• ->Toate activitățile menționate în program.
• ->Toate materialele si suportul necesar pentru activitati.
 
⛔ Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personal (daca nu aveți cu ce ajunge, ne comunicați si vom face tot posibilul sa găsim o varianta, fie cu alți participanți, fie puteți veni cu trenul pana in Busteni).
• ->Alte băuturi, gustări, mese care nu sunt menționate în program.
• Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de 750 Ron/adult.
 
 
• Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile înainte de eveniment.
• În cazul în care nu se plătește diferența de plată în termen, se pierde locul rezervat și avansul.
• Avansul (sau suma achitată) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor. În cazul în care doriți asigurare storno, vă rugam să ne contactați și vă punem în legătură cu un asigurator pentru a afla detalii.
• În cazul în care nu se găsește înlocuitor, avansul sau suma achitată nu se restituie și nici nu poate fi folosită pentru participarea la un alt eveniment, indiferent de motivul pentru care nu participați.

Tariful NU INCLUDE:

Transportul – se face cu mașina personala (la cerere vom face legătura cu persoane din aceleași zone sau vom găsi soluții să vă luăm de la cea mai apropiată gară).
Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program.
Ședințe 1 la 1 sau alte servicii opționale (masaje, terapii, etc).

Cum ajung?

Busteni

Servicii Extra

Sesiuni de masaje

14
Poza sedinte 1 la 1 v2

Cei prezenți acolo vor putea beneficia de o ședință (opțional, contracost) care poate cuprinde una sau mai multe elemente de îmbunătățire a vieții. Cine își dorește va putea opta pentru una din sesiunile 1 la 1 cu unul din invitații prezenți la eveniment

Galerie Foto

Testimoniale

Contact

Ai întrebări? Contactează-ne şi rezervă!

Dacă doreşti mai multe informaţii, lasă-ne un mesaj.

Ramona: 0742 037 722
IMG 20230823 WA00342645 e1694014788549

Te rugăm să completezi formularul de înregistrare de mai jos și să continui să faci plata în funcție de optiunea aleasă de tine!

Înainte de a completa, te rugăm să ai în vedere faptul că toate câmpurile de mai jos sunt obligatorii. Asigură-te că le completezi cu datele corecte!

Informații de contact:

 

Details

Start:
6 iunie 2024
End:
9 iunie 2024
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Retreat Camps
Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)