Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Retreat de Relatii si Iubire 2024

22 februarie 2024 - 25 februarie 2024

416858988 7392094494143974 5766652880218286423 n

Pensiunea Panorama, satul Ghelari, jud. Hunedoara

până la 35 în grup

Tema: Cum ar fi ca în luna iubirii să înveți cum să manifești relația pe care ți-o dorești?
Sau să ajungi în relația pe care deja o ai, să manifești iubirea și comunicarea de care aveți nevoie?
Luna februarie este cunoscută ca fiind luna iubirii.
De aceea am decis să sărbătorim această lună prin multe informații despre relații, comunicare, parteneriat, sexualitate sacra și iubire sub toate formele ei.
Acest retreat este pentru tine fie că ești singur(a) sau într-o relație, fie că vii împreună cu partenerul tău sau cu o prietenă, deoarece cu toții avem nevoie să facem noi descoperiri care ar putea sta la baza dezvoltării unor relații mult mai sănătoase decât cele pe care le-am avut până acum sau care ar putea îmbunătăți comunicarea și conexiunea cu partenerul actual sau viitor sau de ce nu, cu alte persoane din viața noastră.
Mulți dintre noi ne întrebăm adeseori cum de, indiferent cât de mult ne dorim o relație în care fiecare să se poată exprima liber și să se dezvolte atât pe plan individual, cât și în relație, nu funcționează întotdeauna cum ne așteptăm.
De cele mai multe ori, noi așteptăm ca partenerul nostru să ne ghicească dorințele și nevoile, dar noi “uitam” să le și comunicăm corect și eficient.

🌟 Ce vom face

• Vom avea un atelier cu tema: „Fundamentele Relațiilor Conștiente”.
• Vom identifica și discuta despre pilonii principali ai unei relații sănătoase, cum ar fi încrederea, respectul și comunicarea.
WhatsApp Image 2024 01 08 at 17.28.31

• Vom face exerciții pentru a evalua și consolida pilonii principali din relațiile sănătoase în relația fiecărui participant.

• Vom avea un atelier cu tema „Explorarea Etapelor Relaționale”: prezentarea și discuția privind diferitele etape ale relațiilor, cum ar fi începutul, consolidarea, provocările și evoluția pe termen lung.

• Vom avea sesiuni interactive pentru a împărtăși experiențe și perspective personale despre etapele relaționale și ce e necesar să facem în fiecare etapă astfel încât relația să aibă un curs echilibrat și stabil.
• Vom avea un atelier cu tema „Arta Comunicării Autentice” care va cuprinde exerciții de exprimare autentică și ascultare profundă, tehnici de comunicare empatică și asertivă, studii de caz și jocuri de rol pentru a explora modalități constructive de gestionare a conflictelor.

• Vom avea un Atelier introductiv de Sexualitate Sacra. Acest atelier oferă o incursiune în lumea sexualității sacre, invitând participanții să descopere conexiunea dintre aspectele spirituale și intime ale relațiilor lor, o conexiune body-mind – spirit. Vom învăța practic despre arta consacrării, crearea spațiului de siguranță, conexiunile energetice și comunicarea conștientă a dorințelor.

WhatsApp Image 2024 01 08 at 17.26.55
 • Vom avea un atelier cu tema: „Ești aici să fii tu însuți”.
• Numai când noi ne oferim acceptare, blândețe și iubire și Libertatea de a fi noi, numai atunci putem avea în exterior oameni și situații care ne reflectă armonia interioară. Pentru că Iubirea celorlalți și Iubirea pentru ceilalți începe cu Iubirea pentru noi.
• Cea mai importantă Relație din viața noastră. – Relația cu Noi Înșine.
• Cum apare și cine ne ajută să dezvoltăm această relație.
• Ce impact are asupra relațiilor noastre și Iubirii de Sine copilăria noastră.
• De ce Relațiile de cuplu nu sunt armonioase și cum putem îmbunătății relația de cuplu, dar și orice Relație din viața noastră.
• Cum ne putem dezvolta capacitatea de a Iubi Necondiționat, dar respectând Libertatea noastră și limitele personale.
• Vom avea un Atelier de dans: Dansul Conexiunii O sesiune de dans conștient pentru a experimenta conexiunea și comunicarea prin mișcare. Exerciții de sincronizare a mișcărilor pentru a consolida legăturile energetice. Discuții despre cum expresia corpului poate influența relațiile spirituale.
 
• Vom avea o interventie live, alaturi de Dorela Iepan, autoarea cartii Relatia Perfecta, alaturi de care vom face o sesiune de Eft pe Convingeri care blochează armonia în relația de cuplu
• Vom face drumeții, plimbări în natură, foc de tabără (dacă vremea permite).
• Vom merge într-o drumeție la satul Alun, satul de marmură, unde atât drumul, cât și fundațiile caselor sunt din marmură, vom afla povestea acestui sat, care acum este un sat aproape părăsit, unde vom vizita cariera de marmură, dar și cariera de cristale, unde găsim calcitul portocaliu, un cristal cu care putem lucra pentru amplificarea energiei chakrei 3, chakra plexului solar.
 
Vom avea sesiuni de Quantum flow, alaturi de ghid certificat.
 
Quantum flow este un sistem transformațional conceput pentru a vă reconfigura atât creierul, cât și pentru a face un BIO-hacking în biologicul vostru, care reunește atât filosofii și practici antice, cât și moderne. Este o uniune a științei și spiritualității, care implică mintea, corpul, energia și sufletul.
Quantum Flow Subscription
 
 
Quantum Flow este știința și arta de a te elibera, de a fi capabil să fii tu însuți, de a te împuternici, de a fi autentic și de a te conecta cu toate cele mai înalte calități ale sinelui tău superior.
 
 
Prin Quantum Flow transformăm vechile noastre tipare în unele noi, mai aliniate cu toate calitățile sufletului nostru.
Aceste calități ale sufletului pot să nu apară dacă suntem înconjurați de umbre, dacă sunt nori în jurul soarelui.
Prin Quantum Flow ceea ce facem este să spulberăm puțin acei nori… pentru că soarele a fost întotdeauna acolo și va fi întotdeauna.
QUANTUM FLOW ÎI AJUTĂ PE OAMENI SĂ SE ELIBEREZE, astfel încât mesajul și scopul lor în viață, energia, darurile și prezența lor să iasă la iveală din interior.
Ceea ce experimentezi prin Quantum Flow este să deschizi spațiul, să creezi spațiu pentru a te clarifica și a te cunoaște pe tine însuți și a înțelege cine ești, iar de acolo să permiți potențialului tău deplin să înflorească.

 

Vom face drumeții, plimbări în natură, foc de tabără (dacă vremea permite).

IMG 20230324 WA0197
Vom merge într-o drumeție la satul Alun, satul de marmură, unde atât drumul, cât și fundațiile caselor sunt din marmură, vom afla povestea acestui sat, care acum este un sat aproape părăsit, unde vom vizita cariera de marmură, dar și cariera de cristale, unde găsim calcitul portocaliu, un cristal cu care putem lucra pentru amplificarea energiei chakrei 3, chakra plexului solar.

Ne vom relaxa la ciubărul aflat în curtea pensiunii cu priveliște spre pădure.

6

✨ Vom face jocuri de cunoaștere și conectare la energia grupului și formarea egregorului de grup care ne va susține pe tot parcursul retreatului, dar și după întoarcerea acasă.

🌟 Organizatori și Facilitatori

IMG 20230823 WA00342645 e1694014788549
Ramona Burda Salasan
WhatsApp Image 2023 12 05 at 14.38.33
Raluca Armega
poza Irina Iordache
Irina Iordache
poza Milena
Milena Cornelia Grigore
WhatsApp Image 2023 12 05 at 13.54.22
Nagy Arnold
WhatsApp Image 2023 12 05 at 13.54.22 1
Andreea Parti
poza Eduard Adrian Stan
Eduard Adrian Stan
WhatsApp Image 2023 12 05 at 14.23.26
Marian Georgescu

Irina Iordache, Coach & Mentor Misiune Personala. Theta healer. Hipnoterapeut. NLP Master. Instructor dans energetic. A lucrat cu sute de suflete în ședințe 1:1, cursuri, workshop-uri, retreat-uri spre a îi susține să își găsească Misiunea personala, Pacea, Liniștea, Echilibrul și Puterea interioară. Adică starea de Bliss ( capacitatea de a fi fericit indiferent de circumstanțe). Motto-ul Irinei este : Împreună pentru o viată mai buna, o viată de Vis, plina de Bliss!

Milena Cornelia Grigore Consilier dezvoltare personala si terapeut spiritual.
Formare :
Practician Certificat Quantum Healing Hypnosis Therapy – Metoda Doloresc Cannon
Practician Certificat Soul Realignment – Akashic Records –
Certificat Maestru Reiki
Practician Chakra Healing – vindecarea si activarea centrilor energetici si activarea energiei Kundalini
Certificare in Hipno-terapie
Limbajul Luminii
Cristaloterapie
Foloseste tehnici Tetha Healing si Codul Emotiilor
Medium si Channeling.

Andreea Parti, facilitator acces bars (procese de corp si facelift), clase de stretching si sport.

Nagy Arnold, maestru arte marțiale, dar si maestru spiritual, care ne va învăța ca magia exista si ca este la îndemâna oricui, ca ne poate face viața mai ușoară si mai frumoasa, ca + si – pot face casa buna, ca întunericul si lumina nu exista una fără cealaltă, ca moartea este cea mai frumoasa călătorie si ca unele lucruri pot fi private dint-o alta perspectiva. Ne va răspunde la întrebările poate la care nu ne-am fi gândit ca vom găsi răspuns sau ca este cineva care s-a născut (si le-a si păstrat) cu anumite abilitați care ne va ajuta la îmbunătățirea vieții pe toate planurile.

Eduard Adrian Stan: Facilitator Quantum Flow.

Marian Georgescu – Intuitive healing.

Restul invitaților le vor fi prezentați participanților.

Locație

🏡 Locație: Cazarea se va desfășura la Pensiunea Panorama, satul Ghelari, jud. Hunedoara – o oază de liniște și energie bună înconjurată de munți. Aici, vom crea împreună amintiri care vor rămâne în inimile noastre.

🏡  Locurile se vor rezerva în ordinea preferințelor primelor persoane înscrise sau intuitiv astfel încât sa găsim cea mai potrivită varianta pentru fiecare. Pensiunea are un interior simplu, nu este ceva luxos, însă este drăguța si primitoare, iar energia locului si peisajele din jur sunt cele care ne-au determinat sa o alegem.
Avem si ciubăr cu apa calda afara, care va fi disponibil.
Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine.

De ce l-aș alege

De ce sa vii in retreat?
• veți învăța să identificați și să consolidați pilonii cheie ai unei relații sănătoase, precum încrederea, respectul și comunicarea.
• descoperiți și înțelegeți diferitele etape ale relațiilor, de la începuturi și consolidare până la provocări și evoluție pe termen lung.
• veți dezvolta abilitățile de exprimare autentică, ascultare profundă și gestionare constructivă a conflictelor pentru a îmbunătăți comunicarea în relația voastră.
• veți avea o incursiune în conexiunea dintre aspectele spirituale și intime ale relațiilor voastre, învățând practici precum arta consacrării și comunicarea conștientă a dorințelor.
• Descoperiți importanța relației cu voi înșivă și impactul copilăriei asupra relațiilor voastre, învățând cum să vă oferiți acceptare, iubire și libertate pentru a construi relații armonioase.
• Prin explorarea cauzelor care stau în spatele disfuncțiilor în relațiile de cuplu, veți învăța cum să le îmbunătățiți și să vă dezvoltați capacitatea de a iubi necondiționat, respectând în același timp libertatea și limitele personale.
• Veti experimenta conexiunea și comunicarea prin mișcare, consolidând legăturile energetice și înțelegând cum expresia corpului poate influența relațiile spirituale.
• Beneficiați de frumusețea Ținutului Pădurenilor prin drumeții și plimbări în natură, contribuind la starea de bine și conectarea cu mediul înconjurător.
• Descoperiți povestea satului Alun, satul de marmură, și vizitați cariera de marmură și cariera de cristale pentru o experiență unică și educativă.
• Relaxare și Refacere la Ciubăr: petreceti cateva ore într-un mod relaxant la ciubărul aflat în curtea pensiunii, admirând priveliștea spre pădure și permitându-vă să vă relaxați într-un cadru natural de excepție.
Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le veți experimenta participând la acest retreat de relații. Veniți și descoperiți un spațiu dedicat dezvoltării personale și relaționale într-un cadru de vis din Ținutul Pădurenilor!

Preț și modalități de plată

💰 Pretul acestui Retreat este de 2222 Lei/adult/loc în cameră dublă sau triplă, însă:

💰 PREȚ cu Early booking: 1889 Lei/adult/loc în cameră dublă sau triplă. (valabil până în 10 februarie).

👌 Dacă vii împreună cu partenerul sau un/o prieten(a), prețul va fi redus cu 100 lei/persoană!!!
👌Membrii cardului VIP au reducere suplimentară de 100 lei/persoană.

Locuri limitate!
 
Supliment de cameră single: 289 lei.
 
Locurile în camere sunt repartizate după cum urmează: 8 locuri în 4 camere duble cu baie proprie (una permite și pat suplimentar), 16 locuri în cele 8 camere duble (în 5 se poate pune și pat suplimentar), care sunt grupate câte două la o baie, intrare separată. Locurile se vor rezerva în ordinea preferințelor primelor persoane înscrise sau vom discuta și vom găsi cea mai potrivită soluție.
 

Tariful INCLUDE:
-> 3 nopți/4 zile cazare.
-> Toate mesele, începând cu cina (joi), ieșire cu mic dejun (duminică).
-> Cafea, ceai, apa de la izvor la discreție pe toată perioada retreatului.
-> Toate activitățile și atelierele menționate în program, materialele necesare.
-> Acces la ciubăr.

Tariful NU INCLUDE:
-> Transportul – se face cu mașina personala (dacă sunt mai multe persoane din aceeași zonă, la cerere, îi vom grupa în mașini).
-> Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (se pot aduce din afara).
-> Alte terapii, masaje sau programe 1 la 1 care nu sunt menționate în programul de grup și care sunt opționale; pot fi accesate contra-cost în limita timpului disponibil.

Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 750 Ron/adult.

Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile înainte de eveniment. Avansul (sau suma achitată) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor.

Pentru a face rezervarea sau a primi alte informații, vă rugăm să trimiteți mesaj pe messenger, Facebook la Ramona Burda Salasan sau telefon/WhatsApp 0742037722 sau puteți rezerva direct pe site: www.retreat-camps.com

Cine poate participa la acest eveniment? Evenimentul este unul mixt (atât pentru femei, cât și pentru bărbați), activitățile fiind potrivite atât pentru oameni singuri cât și pentru cupluri.

Cum ajung?

Pensiunea Panorama, satul Ghelari, jud. Hunedoara, România.

Servicii Extra

Poza sedinte 1 la 1 v2

Cei prezenți acolo vor putea beneficia de o ședință (opțional, contracost) care poate cuprinde una sau mai multe elemente de îmbunătățire a vieții. Cine își dorește va putea opta pentru una din sesiunile 1 la 1 cu unul din invitații prezenți la eveniment

Testimoniale

Contact

Ai întrebări? Contactează-ne şi rezervă!

Dacă doreşti mai multe informaţii, lasă-ne un mesaj.

Ramona: 0742 037 722
WhatsApp Image 2023 12 05 at 10.33.33

Te rugăm să completezi formularul de înregistrare de mai jos și să continui să faci plata în funcție de optiunea aleasă de tine!

Înainte de a completa, te rugăm să ai în vedere faptul că toate câmpurile de mai jos sunt obligatorii. Asigură-te că le completezi cu datele corecte!

Informații de contact:

 

Details

Start:
22 februarie 2024
End:
25 februarie 2024
Event Category:

Organizer

Retreat Camps

Venue

Pensiunea Panorama, sat Ghelari
Pensiunea Panorama, sat Ghelari Hunedoara + Google Map
Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)