Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

Retreat Alinierea Vietii la Planul Divin

1 august 2024 - 4 august 2024

cover retreat theona 1 4 august

până la 35 în grup

Tema: Știai că energia pe care o punem în ceea ce facem, în ceea ce vindem/promovăm, este chiar mai importantă decât produsul în sine, pentru că oamenii simt la nivel subtil energia din care este creat produsul sau oferit serviciul nostru? Energia vorbește mai mult decât orice cuvinte, mai mult decât orice reclamă.

Știai că mâncarea este mai gustoasă și mai hrănitoare dacă energia celui care o pregătește este una bună, dacă intențiile sale sunt îndreptate în această direcție?

Acestea sunt doar câteva exemple, dar se aplică în orice.

Contează foarte mult energia/starea din care faci un lucru. Îți schimbă fundamental închiderea sau deschiderea unor drumuri. Îți creează un culoar și pe acel culoar ți se deschid noi oportunități în funcție de intențiile tale.

Tocmai de aceea consider că este esențial să învățăm să lucrăm energetic toate activitățile pe care le facem, toate ariile, toate aspectele vieții noastre.

🌟 Ce vom face

ce vei invata de la retreat

Cum ar fi să-ți faci un cadou și să–ți oferi șansa de a te întâlni cu potențialul tău cel mai înalt?

Cum ar fi să îți dai voie să ReNaști, mai puternică, mai bogată, mai înțeleaptă, mai increzătoare și mai plină de resurse și de viață?

Cum ar fi să îți faci o bucurie și să îți dai voie să trăiești o experiență de neuitat alături de alte minunate femei?

Pentru a trăi în ARMONIE cu toată creația Divină și pentru a avea ajutorul Divinității în toate activitățile noastre.

Dumnezeu este sursa tuturor surselor, este sursa supremă… de energie, de informație, de putere, de inspirație. Este fundamental să avem o legătură cu Sursa. A avea o legătură cu Dumnezeu înseamnă a fi alimentați cu toate programele, susținerea, capacitatea de a fi în flux.

GalerieFoto HadarChalet 02 1024x677 1

🌟 Organizatori

Pentru că îmi doresc că totul să iasă minunat, am chemat alături de noi un specialist în retreaturi, o femeie extraordinară, un suflet frumos care va aduce plus valoare acestui retreat:

RAMONA BURDA SĂLĂȘAN

Organizator cu experiență de tabere, de retreaturi, ghid turistic, fondator proiect Retreat Camps, deține firma de turism din 2015, iar din 2020 organizează exclusiv retreaturi, având până în prezent peste 50 de retreaturi organizate și a demarat și proiectul de organizare de retreaturi pentru companii.

Entuziasmul și determinarea ei să te facă fericită pe tot parcursul retreatului sunt de neoprit. Se va ocupa de partea de organizare, se va asigura că totul este în regulă (în camere, la masă, în drumeții), se va implica trup și suflet ca să îți ofere ție o experiență de neuitat.

organizator retreat theona 2024

Locație

🏡 Foarte mult mi-am dorit un loc magic în care să ne desfătăm și să ne răsfățăm total și complet. Mi-am dorit un loc retras, dar luxos, cu piscină, în mijlocul naturii.

HADAR CHALET se găsește în inima pădurii. Are un cadru natural atent ingrijit, teren de tenis, păstravărie, piscină, restaurant cu mancare proaspată si multe alte locuri și surprize care odată descoperite, vor ramane în suflet.

Un loc ferit, un loc în inima naturii, care să curețe ce nu mai e necesar și să ne creeze contextul potrivit pentru ca noi să venim transformate și încărcate cu frumusețea și energia minunată a acestui loc.

locatie 2
cand are loc

Preț și modalități de plată

Prețul real al acestui retreat este 2000 euro, dar pentru că îmi doresc mult să vii, ti-l ofer la jumătate de preț, adică
1000 euro!

Iar cu Early Booking îl poți achiziționa cu:
800 euro.
(dacă plătești până la 1 Mai)

Early Booking

achită prima rată de 400 euro până la 1 mai

Cea mai buna ofertă

Pret special + BONUS SPECIAL in valoare de 200 de euro pentru plata integrală până la 1 mai

Late Registration

pentru cele care se înscriu după 1 mai, daca mai sunt locuri

bonus 1
2024 Retreat Theona Balan bonus 1
2024 Retreat Theona Balan bonus 2

Tariful NU INCLUDE:

Transportul – se face cu mașina personala (la cerere vom face legătura cu persoane din aceleași zone sau vom găsi soluții să vă luăm de la cea mai apropiată gară).
Ședințe 1 la 1 sau alte servicii opționale (masaje, terapii, etc).

Cum ajung?

DN10, Gura Siriului 127583,, România

2024 Retreat Theona Balan end slide
Contact

Ai întrebări? Contactează-ne şi rezervă!

Dacă doreşti mai multe informaţii, lasă-ne un mesaj.

Ramona: 0742 037 722
ram5 edited

Te rugăm să completezi formularul de înregistrare de mai jos și să continui să faci plata în funcție de optiunea aleasă de tine!

Înainte de a completa, te rugăm să ai în vedere faptul că toate câmpurile de mai jos sunt obligatorii. Asigură-te că le completezi cu datele corecte!

Informații de contact:

 

Details

Start:
1 august 2024
End:
4 august 2024
Event Categories:
,

Organizer

Theona Balan

Venue

HADAR CHALET
DN10, Gura Siriului 127583 Buzau România + Google Map
View Venue Website
Go to Top

Avem pentru tine un super Cadou

Abonează-te acum la newsletterul nostru si primesti GRATUIT Ghidul cu 20 de metode de crestere a vibratiei!

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)

Ce fel de evenimente sunt de interes pentru dvs? (pot fi bifate multiple variante)