retreat camps

start biz bootcamp
19-22 august 2021

start biz bootcamp

Ai un business la început de drum și ai avea nevoie de ajutor specializat pentru dezvoltarea lui? Sau ai un business care funcționează, însă simți că ai putea face mai mult, daca ai primi sfaturile potrivite? Sau ești angajat, însă nu ești mulțumit(ă) la locul de muncă și simți că ai vrea să pornești pe cont propriu, însă nu ai curajul și nici informațiile suficiente pentru a te îndrepta în această direcție?
Dacă te afli într-una din situațiile de mai sus, haide cu noi la acest eveniment și petrece 4 zile alături de Andra Pintican, coach de dezvoltare în carieră și planificare strategică, într-un cadru de vis, înconjurat doar de munți și peisaje superbe, în care te poți concentra doar pe ceea ce ai nevoie pentru dezvoltarea businessului tău, pentru a pune visele tale în aplicare conectandu-te la energia grupului, alături de oameni aflați în situații similare cu a ta.
Joi
14-16 Sosirea la pensiune, cazarea participanților, welcome drink&snack
16.00 Prezentarea echipei organizatoare și a celei care ne va fi alături la toate workshopurile pe parcursul acestui eveniment, precum și ce urmează să facem în cele 4 zile
16.30 Jocuri de cunoaștere participanți
17.30 Ora de energizare prin mișcare, alături de Klara Kalman instructor de pilates și kinetoterapeut
19.00 Cina
21.00 Socializare intre participanți, să ne cunoaștem afacerile și așteptările de la acest eveniment
Vineri
07.30 Morning Coffe& boost de energie
08.00 Stretching și energizarea de dimineața prin exerciții de respirație, cu Klara
08.30 Mic dejun
10-12 – Identitate antreprenorială-workshop cu Andra Pintican
Cine ești acum și cine ar trebui să devii pentru a avea un business de succes?
Modele mentale.
Niveluri de conștientizare.
Blocaje antreprenoriale.
Gândiri limitative.
Evaluări resurse interne.
13.00 Prânz
14-17 – Business mindset și talente antreprenoriale- workshop cu Andra Pintican
Care este diferență de mindset între un angajat și un antreprenor?
Trecerea de la Mindest de angajat la mindset de antreprenor
Spirala negativității
Paradoxul intenției
Tipuri de obiective
17.00 Gustare dulce
17.30-18.30 Plimbare în natură
19.00 Cina
21.00 Relaxare, socializare și network marketing
Sâmbăta
07.30 Morning Coffe& boost de energie
08.00 Stretching și energizarea de dimineața, prin exerciții de respirație cu Klara Kalman
08.30 Mic dejun
10-12 – Analiza de piață- workshop cu Andra Pintican
Care este piață în care activezi și cum identifici publicul țintă? Care va fi identitatea brandului tău?
Cum analizăm nevoia pieței? – Market Reserch
Identitate și Poziționare brand
Cum facem avatarul de client?
13.00 Prânz
14-17- Business model canvas-workshop cu Andra Pintican
Cum trasăm un plan de business și care sunt elemente ce e necesar să le luăm în calcul?
Obiective Business
Business Model Canvas plan
Inventar resurse start sau scalare
Plan acțiune
17.00 Gustarea dulce
17.30-18.30 Drumeție
19.00 Cina
21.00 Relaxare, socializare, consolidare relații și network marketing
Duminică
07.30 Morning Coffe& boost de energie
08.00 Strechingul și energizarea de dimineața, prin exerciții de respirație cu Klara Kalman
08.30 Mic dejun
10-13 – Strategii de promovare; workshop cu Andra Pintican
Cum lansăm și cum promovăm un business?
Necesar Marketing
Canale Marketing
Arta storytelling
Strategie promovare în Social Media
13.00 Prânz
Andra Pintican, business coach ne va fi alături pe parcursul celor zile, fiind la dispoziția participanților și răspunzând punctual la fiecare întrebare sau problemă pe care cei prezenți o au în legătură cu businessul lor.
În cei 13 ani de experiență, Andra a trecut prin toate rolurile HR, de la Junior la HR Director, ca în cele din urmă să ocupe o poziție de CEO. Relația ei cu antreprenoriatul este una cu multe încercări, bucurandu-se acum de un business de succes sub umbrela Școala de HR. Până la Școala de HR, a eșuat în 3 idei de business. Dar întocmai greșelile acestea au ajutat-o să aducă Scoală de HR în mai puțin de 6 luni pe profit. Află și tu cum identitatea antreprenorială, cunoștințele de marketing și un mindset potrivit te pot ajuta să ajungi de la idee la business.
 
Klara Kalman, kinetoterapeut și instructor Pilates, ne va pune în mișcare și va fi inspirația tuturor pentru un stil de viață activ și sănătos, venind nu doar cu orele de sport din cadrul evenimentului, ci și cu exerciții practice personalizate, sfaturi despre cum să avem o postura corectă la birou și informații utile despre benzile kinesiologice. De asemenea, în funcție de timpul disponibil,opțional, Klara ne va putea oferi momente de relaxare prin masaj kinetoterapeutic, ca să simți că ești în vacanța, chiar și atunci când muncești. 
• Vom petrece un weekend într-un cadru de vis, în Fundata, jud. Brașov, la o pensiune retrasă, înconjurată doar de peisaje frumoase și natură.
Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine. Amplasarea pensiunii este în așa fel încât se pot admira în toată splendoarea lor Munții Piatra Craiului și Bucegi. Peisajul din jur este spectaculos, pensiunea fiind retrasă în mijlocul naturii, cu o panoramă deosebită, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală.
PREȚ: 1980 Lei/persoană/loc în cameră dublă sau triplă
Preț Early bird (valabil pana in 12 iunie) : 1780 Lei/persoană/loc în cameră dublă sau triplă.
Supliment de single: 255 lei/persoană (dacă vii singur(ă), vom încerca noi să găsim o altă persoană singură cu care să te putem în cameră, că să nu plătești suplimentul).
*Locurile sunt limitate.
*** În cazul în care restricțiile COVID nu vor permite desfășurarea evenimentului, suma achitată vă fi restituită integral. ***
 
Tariful INCLUDE:
-> 4 zile/3 nopți cazare – loc în camera dublă sau triplă cu baie proprie
->Toate mesele, cafeaua și apa necesară pe perioada evenimentului, începând cu gustare și cina (Joi), ieșire cu prânz (Duminică)
->Toate activitățile menționate în program.
 
Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personală (dacă sunt mai multe persoane din aceeași zona, vă facem legătura să veniți împreună)
->Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (sunt permise orice băuturi sau mâncare și din afara pensiunii)

retreat pentru familii
29 iulie-01 august 2021

timp pentru tine si pentru cei mici

Vă doriți câteva zile de relaxare în care să puteți merge cu copiii, dar în același timp să aveți timp de calitate și pentru voi, părinții? Simțiți nevoia să aveți câteva zile de concediu în care să nu aveți grija celor mici? V-ar placea să vă relaxați la munte împreună cu familia, într-un cadrul plăcut și relaxat, cu activități pentru adulți, pentru copii, dar și împreună cu întreaga familie?
Pentru cine este potrivit acest eveniment? Pentru orice familie cu copii, chiar dacă este doar un membru al familiei sau vin ambii părinți. Nu este o limită de vârstă, însă copiii sub 4 ani este recomandat să fie însoțiți de un adult chiar și la activitățile pentru copii. Activitățile pentru copii le vom adapta în funcție de vârstele celor din grup, dar se vor potrivi cel mai mult copiilor intre 3 și 12 ani, copiii de peste 12 ani, putând alege să participe atât alături de adulți, cât și alături de copii, la orice activitate.

• Vom manca sănătos și vom învăța atât noi adulții, cât și cei mici, de ce este important să mâncam sănătos, ce alegeri să facem pentru a avea o alimentație echilibrată și ce combinații sunt optime pentru o alimentație sănătoasă.
• Vom face mișcare la clasele de sport, la care vor putea participa atât cei mari, cât și cei mici.
• Copiii vor avea activități prin jocuri, activități și ateliere alături de persoane specializate, atât împreună cu familia, cât și singuri.
• Vom face drumeții și plimbări în natura, cu întreaga familie, pentru a petrece timp de calitate cu toții, însoțiți de ghid de turism.
• Vom face meditație ghidată și ne vom relaxa mental, adulții.
• Vom avea workshopuri de conexiune părinte-copil.
• Vom avea o după masa de relaxare prin masaje și workshopuri de relaxare pentru adulți
• Vom avea jocuri de cunoaștere și jocuri de grup.
• Vom avea drumeții și picnic în natura.
• Vom avea ocazia să trăim momente de aventură pentru întreaga familie, cu cățărări în copaci, tiroliene, pe trasee amuzante și pline de neprevăzut, Parcul de Aventură Cheile Gradistei, situat la o oră de mers pe jos de la pensiunea unde suntem cazați.
• Vom avea un atelier de dezvoltare emoțională în baza cărții “STELUȚA” și nu doar, alături de Nata Bodiu, speciliast în activitățile pentru copii. Vom afla cum recunoaștem emoțiile. Unde se localizează emoțiile în corpul nostru? Cum transformăm emoțiile prin respriratie și prin culori? Atelierul include o poveste, un atelier de craft potrivit vârstei copiilor, discuții libere și un experiment de redirecționare a furiei.
• Vom avea un atelier de povești. Crearea propriilor povești în baza unor carduri. Crearea de povești în baza cuvitelor dintr-o carte sau improvizație pe o anumită temă. Rescrierea unor povești clasice cu ajutorul copiilor.
• Vom avea un atelier de creat obiecte antistress în condiții de stat acasă.
• Vom avea un workshop cu titlul “Arta fotografică pe înțelesul copiilor”, alături de fotograf de familie. Astfel cei mici vor afla noțiuni de bază în funcție de vârstă. Cum facem poze afară și în casă în raport cu lumina. (Cum fotografiem la geam, afară când soarele e sus, deasupra, etc…).
• Copiii, dar și părinții vor afla cum să facă experimente ușor de făcut oriunde s-ar afla.
• Povestea de seară. Activități pentru părinți/adulți.
• Atelier de fotografie pentru părinți – Cum fotografiem ușor copii? Sau Cum să facem pozele pentru rețelele de socializare?
• Atelier de dezvoltare emoțională pentru părinți. – Impactul poveștilor asupra dezvoltării emoționale a copiilor. Când începem să citim povești? Cum citim? Ce fel de povești citim copiilor? Cum alegem poveștile pentru copii?
• Atelier se sănătate. Sănătate la drajeu. Experiment bazat pe compoziția unuia dintre drajeuri, care să arate de ce un drajeu este cel mai convenabil mod de a oferi copiilor sănătate din natură.
Cum facem un decor simplu de ziua copiilor. Elemente de decor pe care le putem face cu copiii dar și cu părinții.

Natalia Bodiu, coach de copii, deținătoarea proiectului “Povești în natură cu Nata”, prin intermediul căruia Nata aduce natura și produsele inspirate din natură mai aproape de copii și părinți, prin joacă, joc și povești. Natalia, va fi alături de copii la toate activitățile și în afara lor, fiind o persoană caldă, iubitoare de copii și natură, știind multe povești și jocuri, îi va însoți pe tot parcursul evenimentului.! Tot ce a făcut până acum a avut legătură cu natura și copiii. Natalia oferă amintiri unice în natură copiilor, pentru a oferi părinților o sursă de inspirație în orice moment al vieții. Oferă părinților informații utile și momente de redescoperire alături de copii și natură. Natalia știe nenumărate povești cu și despre copii și părinți în care cel mai important lucru este și rămâne a fi conectarea cu cei mici, cu adolescenții, cu ei înșiși și cu natura. Cu siguranță cei mici o vor îndrăgi.
 
Teodora Czentye, raw vegan chef și consultant în bucătăria raw și vegană, ne va găti sănătos, gustos și sățios. Chiar dacă este specialist în bucătăria vegana, Teodora știe să gătească pentru toate gusturile și preferințele. Mereu pasionată de orice lucru făcut altfel, atunci când a venit vorba de gătit sănătos pentru copii, a început să cerceteze tot ce se putea în domeniu. Astfel a testat foarte mult, a participat la nenumărate cursuri în Londra, conferințe, festivaluri pe tema alimentației sănătoase. I-a plăcut ce a descoperit și a testat foarte multe rețete. Așa a realizat că foarte multe rețete arată bine, dar nu ies așa cum se spune. Teodora este și trainer, alegând să împărtășeasca rețetele ei, alături de secretele din spatele lor, și altora, prin cursurile de gătit pe care le organizează.
• Vom petrece un weekend într-un cadru de vis, în Fundata, jud. Brașov, la o pensiune retrasă, înconjurată doar de peisaje frumoase și natură.
Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine. Amplasarea pensiunii este în așa fel încât se pot admira în toată splendoarea lor Munții Piatra Craiului și Bucegi. Peisajul din jur este spectaculos, pensiunea fiind retrasă în mijlocul naturii, cu o panoramă deosebită, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală.
PREȚ: 1280 Lei/adult/loc în cameră dublă sau triplă*
Copiii sub 3 ani beneficiază de gratuitate (dacă dorm în același pat cu părinții)
Copiii între 3 și 12 ani: 350/copil (plus 200 lei dacă se dorește pat suplimentar)
Copiii peste 12 ani plătesc preț de adult
*În cazul în care se rezervă doar un adult însoțit de copil/copii, se achita un cost suplimentar de 250lei.
*** În cazul în care restricțiile COVID nu vor permite desfășurarea evenimentului, suma achitată va fi restituită integral. ***
Camerele pot fi cu un pat matrimonial (cele duble) sau cu un pat matrimonial + un pat single (cele triple).
🌞Tariful INCLUDE:
-> 4 zile/3 nopți cazare – loc în camera dublă sau triplă (cu baie proprie).
->Toate mesele, cafeaua și apa necesară pe perioada evenimentului, începând cu gustare și cină (joi), ieșire cu mic dejun și gustare (duminică)
->Toate activitățile menționate în program.
🌞Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personală.
->Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (sunt permise orice băuturi sau mâncare și din afara pensiunii)

retreat, relax, reborn 4 zile
15-18 iulie 2021

4 zile de relaxare, resetare

Ce ați zice să petreceți 4 zile pline de activități relaxante, la munte, înconjurați doar de păduri, iarbă verde, peisaje superbe, în care să vă relaxați și să vă deconectați total de la viața cotidiană?
Pentru cine este acest eveniment? Atât pentru persoane singure, cât și pentru cupluri, sau chiar pentru familii cu copii, deoarece vom avea persoane specializate care vor face activități cu cei mici, astfel încât părinții să poată participa în liniște la activitățile pentru adulți. (Copiii sub 4 ani, se recomandă să fie însoțiți de un adult, chiar și la activitățile dedicate celor mici).
 • -Vom face drumeţii alături de ghid de turism în Ţinutul Pădurenilor, aflând poveştile locului, istoria si portul autentic. Vom trece prin satele pitoreşti Poieniţa Voinii, unde se află casa memorială a rapsodului popular Drăgan Muntean şi “satul de marmură”, Alun, unde drumul este din marmură, biserica este de marmură, fundațiile caselor sunt făcute tot din marmură. Vom afla astfel povestea interesantă a acestor locuri, într-o drumeție ușoară, potrivită pentru orice vârstă.
  -Vom avea un workshop de autocunoaștere și dezvoltare personală prin teatru și improvizație, printr-o selecție de exerciții, jocuri și tehnici inspirate din artă teatrală și a improvizației
  – Vom petrece o zi întreagă dedicată cunoașterii sinelui și dezvoltării laturii noastre spirituale, alături de persoană specializată, ne vom crește vibrația, ne vom regăsi liniștea interioară, vom experimenta trăirea cu sufletul dincolo de lumesc, experiențe extrasenzoriale, dezvoltarea capacităților personale, pași pe calea Luminii și a iubirii.
  – Vom manca sănătos, gustos, sățios, cu ingrediente atent alese de chef Teodora Czentye, totul fiind făcut chiar acolo proaspăt și delicios (puteți alege meniu cu carne/vegetarian/vegan)
Teodora Czentye, raw vegan chef și consultant în bucătăria raw și vegană, ne va găti sănătos, gustos și sățios. Chiar dacă este specialist în bucătăria vegana, Teodora știe să gătească pentru toate gusturile și preferințele. Mereu pasionată de orice lucru făcut altfel, atunci când a venit vorba de gătit sănătos pentru copii, a început să cerceteze tot ce se putea în domeniu. Astfel a testat foarte mult, a participat la nenumărate cursuri în Londra, conferințe, festivaluri pe tema alimentației sănătoase. I-a plăcut ce a descoperit și a testat foarte multe rețete. Așa a realizat că foarte multe rețete arată bine, dar nu ies așa cum se spune. Teodora este și trainer, alegând să împărtășeasca rețetele ei, alături de secretele din spatele lor, și altora, prin cursurile de gătit pe care le organizează.
 
Iza Florina Porumbu este actriță, regizor și producător, cu o experiență de peste 10 ani. Trainer de autocunoaștere și dezvoltare personală prin teatru din 2017 și manager al companiei ARTIZ din 2018. Este absolventă a Facultății de Teatru “London Metropolitan” și a cursurilor “Bilingual Acting Workshops” din Paris, performer și workshop leader “Arezzo Theater Festival” din Italia. Iza a dezvoltat o metodă unică de predare care include tehnici, jocuri, metode și exercitii teatrale învățate de la diverși practitioneri străini. Cu ajutorul ei vei învăța să fii mai stăpân pe limbajul și acțiunile tale, cum să îți întreci limitele și cum să te bucuri de artă, un punct de înțelepciune cu multe de oferit.
 
Paul Constantin Ionescu, ghidul nostru spiritual, care la doar 6 ani, în 1972 a făcut cunoștință cu primele locuri pline de mister ale României: munții Bucegi, Sfinxul și Babele. De atunci, a continuat să străbata România în toate direcțiile și sa viziteze locuri mai puțin cunoscute, pe poteci nemarcate, locuri pline de energie, mister, legende. Începând cu anii 1985, a început să organizeze și să conduca grupuri de oameni pe poteci de munte, organizand ture prin România cu diferite tematici: – turism religios prin vizitarea de mănăstiri seculare și biserici de lemn înscrise în patrimoniul UNESCO. – tabere de meditații și regăsire interioară – locuri misterioase și energetice din România În decursul anilor a dobândit experiență în organizarea și conducerea de excursii, și ca un corolar al frumuseților și experiențelor trăite (unele extrasenzoriale) a realizat următoarele: – trei expozitii foto personale : FASCINAȚIA INUTILULUI (peisaje de munte), ARADUL – ISTORIE ȘI CREDINȚĂ (arhitectura clădirilor istorice, biserici și mănăstiri din Arad), GENEZA (primul capitol din Biblie prezentat din imagini fotografiate în România) – a publicat articole cu tematică montană și ezoterică în diferite reviste naționale de specialitate ( revistele MUNȚII CARPAȚI, INVITAȚIE ÎN CARPAȚI cu tematică montană, revista MIRABYLIS MAGAZIN – revistă de atitudine spirituală și alte publicații locale – a organizat prezentări de imagini personale (diaporame) – a colaborat cu Primăria Arad și Consiliul Județean Arad pentru realizarea de broșuri, CD-uri multimedia – a susținut sedințe de terapie prin imagini și sunet în cadrul ANATECOR – Asociația Națională de Terapii Complementare din România – a fost colaborator al emisiunii TV difuzată pe posturile locale de televiziune: JURNAL DE VACANȚĂ – prezentarea obiective turistice și locuri misterioase, pline de legende din România – din experiențele acumulate pe munte și în locurile misterioase ale României, a scris o carte cu titlul: POTECI SPRE PAJIȘTILE CERULUI.
 
Noemi Molnar,va fi responsabilă cu mișcarea prin aerobic (aqua gym, daca tine vremea cu noi) și dans/zumba. Noemi activează în domeniul sănătății de aproape 13 ani la Sunny Aerobic, proiectul ei de suflet. Sportul, sănătatea și nutriția au fascinat-o încă din copilărie. Este tehnician nutriționist și instructor de: aerobic, pilates, tae bo, stretching, step, circuit, tabata și zumba . Îndrumă spre mișcare și o viață sănătoasă atât copiii , cât și adulții , având la sală clienți cu vârste cuprinse intre 3 și 65 de ani. Este o fire optimistă și o fascinează tot ce e colorat și vesel. În timpul liber adoră să petreacă timp cu fetițele ei, să citească și să danseze. Îi place să călătorească, să învețe lucruri noi și să petreacă mult timp în natură.
 
Natalia Bodiu, coach de copii, deținătoarea proiectului “Povesti în natură cu Nata”, prin intermediul căruia, Nata aduce natura și produsele inspirate din natură mai aproape de copii și părinți, prin joacă, joc și povesti. Natalia, va fi alături de copiii prezenți la eveniment, dar și de adulții care vor să descopere copilul interior prin ateliere de creație. Natalia, o persoana caldă, iubitoare de copii și natură, știind multe povești și jocuri, ne va însoți pe tot parcursul evenimentului! Tot ce a făcut până acum a avut legătură cu natura și copiii. Natalia oferă amintiri unice în natură copiilor, pentru a oferi părinților o sursă de inspirație în orice moment al vieții. Oferă părinților informații utile și momente de redescoperire alături de copii și natură. Natalia știe nenumărate povești cu și despre copii și părinți în care cel mai important lucru este și rămâne a fi conectarea cu cei mici, cu adolescenții, cu ei înșiși și cu natura. Cu siguranță atât cei mici, cât și cei mari, o vor îndrăgi.

Vom petrece 4 zile intr-un cadru de vis, in tinutul
Padurenilor, la Pensiunea Panorama, din Judetul Hunedoara. Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care
avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine. Amplasarea pensiunii este in asa fel incat se pot admira în toată splendoarea lor Munții Retezat, Tulisa, Parâng, Șureanu. 

Peisajul din jur este spectaculos, pensiunea fiind retrasa in mijlocul naturii, cu o panorama deosebita, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală.

PREȚ: 980 Lei/adult/loc în cameră dublă sau triplă
Copiii sub 3 ani: Gratuit, dacă împart patul cu părinții
Copiii intre 3-11 ani: 350lei/copil, fară pat suplimentar (dacă se dorește pat se mai achită 100lei)
Copiii peste 12 ani, plătesc loc de adult (se face reducere dacă sunt 2 copii din aceeași familie)
Locurile sunt limitate: 20 locuri pentru adulți, repartizate după cum urmează: 4 locuri în 2 camere duble cu baie proprie (una permite și pat suplimentar), 16 locuri în cele 8 camere duble (în 5 se poate pune și pat suplimentar), care sunt grupate câte doua la o baie, intrare separată. Locurile se vor rezerva în ordinea preferințelor primelor persoane înscrise sau vom discuta și vom găsi cea mai potrivită soluție.
*** În cazul în care restricțiile COVID nu vor permite desfășurarea evenimentului, suma achitată va fi restituită integral. ***
Tariful INCLUDE:
-> 3 nopți cazare – loc în cameră dublă (baie proprie) sau în apartament (2 camere decomandate cu o baie)
->Toate mesele, cafeaua și apa necesară pe perioada evenimentului, începând cu gustare și cina (joi ), ieșire cu mic dejun si gustare (duminica)
->Toate activitățile menționate în program.
-Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personală.
->Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (sunt permise orice băuturi sau mâncare și din afara pensiunii)

retreat, relax, reborn
12-18 iulie 2021

7 zile de relaxare, resetare

Ce ați zice să petreceți o săptămână întreagă la munte, înconjurați doar de păduri, iarbă verde, peisaje superbe, în care să vă relaxați și deconectați total de la viața cotidiană?
Dacă până acum majoritatea evenimentelor noastre au fost de 3-4 zile, iar participanții spuneau la final că ar mai fi vrut să dureze cel puțin încă atâtea zile, am decis să vă oferim prilejul de a fi alături de noi și de invitații noștri pentru 7 zile!
 • Nici o zi nu va fi la fel ca alta, activitățile vor fi dintre cele mai diverse, toate având legătură cu echilibrarea stilului de viață și cu introducerea de obiceiuri sănătoase pentru trup, minte și suflet.
  👯‍♀️ Ziua conectării la grup prin jocuri de cunoaștere, jocuri de echipă, dans, etc
  🐴 Ziua experienţelor locale. Ziua în care ne vom transforma în oameni ai locului, din Ținutul Pădurenilor, printr-o experiență inedită, vom fi Pădureni pentru o zi. Ce înseamnă asta? Vom merge la o familie autentică din Ținutul Pădurenilor, vom vizita ferma lor, vom afla despre tradițiile și obiceiurile din zonă, vom gusta din plăcintele pădurene, ne vom plimba cu căruța, vom avea picnic în pădure, vom face o drumeție și vom avea parte de o zi cu totul altfel, plină de surprize frumoase.
  🙏 Ziua spiritualității, ziua de conectare cu propria noastră ființă, cu sufletul și spiritul nostru. Te-ai întrebat cine suntem noi cu adevărat? Cine suntem dincolo de acest trup, emoții, gânduri, statut social, planuri de viitor, experiențele trecute, casa sau materialul din jurul nostru? Haideți să ne privim pe noi înșine în integralitatea noastră ca ființă ce are la bază un sistem complex ce cuprinde aspecte de tip fizic, psiho-emoțional, mental dar și spiritual. Vom avea o zi în care ne vom reconecta cu noi înșine, adevăratul sine divin care se află în interiorul fiecăruia, dincolo de ego, condiționări, mental și material. Meditații de realizare a sinelui divin, regăsirea păcii interioare a liniștii infinite, bucuria pură și iubirea divina.
  🌞 Ziua de relaxare mentală și trupească, este o zi de răsfăț total, al tuturor simțurilor, pe care o vom începe prin exerciții de pilates, stretching, mindfulness și o vom continua cu masaje, atelier de cosmetice naturale, energie solară, piscină, aromoterapie, muzică de relaxare, totul într-un peisaj de vis, înconjurați doar de munți și peisaje frumoase.
  🎭 Ziua de dezvoltare personală în care om avea un curs privat de actorie, public speaking și dicție, în urma căruia ne vom îmbunătăți abilitățile de comunicare. Pentru succes în viața personală și profesională̆ vom lucra cu corpul, vocea, emoțiile și cu elementele din natură̆ pentru a dezvolta abilități și competențe cheie: Încredere în sine, Public speaking, Controlul emoțiilor, Aptitudini socio-comunicaționale, Tehnici de improvizație, Atenție concentrată̆ și distributivă, Memorie lingvistică̆ și vizuală̆, Abilită̆ți de persuasiune, Dicție, retorică̆, intonație, Dezvoltarea inteligenței emoționale, Creativitate și imaginație extinsă̆ pe mă̆sură ce vă̆ relaxați și vă̆ încărcați cu energie, Capacitatea de a ne întrece limitele.
  🎨 Ziua creativă, în care vom avea ateliere de creație prin care ne vom dezvolta anumite abilitați precum: imaginația, concentrarea, inteligența emoțională, limbajul, cogniţia, componenta sociala, abilitățile practice și simțul artistic, cu ajutorul jocurilor, poveștilor, tehnicilor de dezvoltare personală și emoțională și dialogului din timpul atelierelor.
  👋 Ziua de rămas bun, dar și de consolidare a relațiilor create.
  🍓De asemenea, pe parcursul săptămânii petrecute împreună, vom manca sănătos, gustos, sățios, cu ingrediente atent alese, totul fiind făcut chiar acolo proaspăt și delicios, de specialiști în domeniul alimentației și nutriției, care ne vor ajuta să ne îmbunătățim obiceiurile alimentare, chiar și după întoarcerea acasă, prin sfaturi și ateliere de gătit sănătos.
  🤸🏻‍♂️Vom face sport și mișcare, alături de instructori de sport.
  🧘🏻‍♀️Vom avea zilnic sesiuni de meditație și mindfulness, pentru relaxare mentală.
  🦋Vom experimenta beneficiile unei plimbări silențioase prin pădure și conștientizarea simțurilor prin ascultarea naturii.
  🏞Vom avea drumeții, plimbări în natură, alături de ghid de turism, pentru a cunoaște frumoasa zonă din Ținutul Pădurenilor, dar și pentru a ne bucura de peisajele minunate din jurul nostru.
  🔥Vom face foc de tabără și vom afla cum putem să ne purificăm prin puterea focului.
  🤹În funcție de numărul și vârsta copiilor înscriși, vom avea și activități dedicate copiilor, alături de persoane specializate.
  Vom avea multe surprize din partea organizatorilor și invitaților noștri.

Vom petrece 4 zile intr-un cadru de vis, in tinutul
Padurenilor, la Pensiunea Panorama, din Judetul Hunedoara. Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care
avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine. Amplasarea pensiunii este in asa fel incat se pot admira în toată splendoarea lor Munții Retezat, Tulisa, Parâng, Șureanu. 

Peisajul din jur este spectaculos, pensiunea fiind retrasa in mijlocul naturii, cu o panorama deosebita, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală.

PREȚ: 1850 Lei/adult/loc în camera dublă sau triplă*
Copiii sub 3 ani: Gratuit, dacă împart patul cu părinții
Copiii între 3-11 ani: 680lei/copil, fără pat suplimentar (dacă se dorește pat se mai achită 200lei)
Copiii peste 12 ani, plătesc loc de adult (se face reducere dacă sunt 2 copii din aceeași familie)
* Locurile sunt limitate: 20 locuri pentru adulți, repartizate după cum urmează: 4 locuri în 2 camere duble cu baie proprie (una permite și pat suplimentar), 16 locuri în cele 8 camere duble (în 5 se poate pune și pat suplimentar), care sunt grupate câte două la o baie, intrare separată. Locurile se vor rezerva în ordinea preferințelor primelor persoane înscrise sau vom discuta și vom găsi cea mai potrivită soluție.
*** În cazul în care restricțiile COVID nu vor permite desfășurarea evenimentului, suma achitată va fi restituita integral. ***
Tariful INCLUDE:
-> 7 zile/6 nopți cazare – loc în camera dubla (baie proprie) sau în apartament (2 camere decomandate cu o baie)
->Toate mesele, cafeaua și apa necesară pe perioada evenimentului, începând cu cina (luni), ieșire cu mic dejun (duminică)
->Toate activitățile menționate în program.
Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personală.
->Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (sunt permise orice băuturi sau mâncare și din afara pensiunii)

Retreat pentru femei
24-27 iunie 2021

Resetare, relaxare, răsfăț

De când nu ți-ai luat timp de calitate doar pentru tine? De când iți doreai câteva zile în care să nu ai grija a ceea ce gătești, să te relaxezi cât vrei, să petreci ore de răsfăț într-un cadru intim, alături de prietene sau de alte femei cu aceleași interese?
Chiar dacă ești femeie singură, mamă, sotie sau iubită, cu siguranță ai nevoie din când în când de o resetare, de timp petrecut cu tine și pentru tine, de un boost de energie, de conștientizări, de idei pentru îmbunătățirea stilului de viață, spre unul mai sănătos pentru trup, minte și suflet.
• Vom manca sănătos, gustos, sățios, cu ingrediente atent alese, totul fiind făcut chiar acolo proaspăt și delicios, de chef în bucătăria vegană, însă vom avea opțiuni și ovo-lacto-vegetariene.
• Vom învață de la kinetoterapeut, ce sunt și cum să folosim benzile kinesiologice pentru drenajul limfatic, pentru reducerea gusei, pentru riduri, etc.
• Vom face stretching, pilates, exerciții de respirație.
• Vom face meditație ghidată, mindfullness și ne vom relaxa mental.
• Vom face drumeții, silent walk, plimbări în aer liber, picnic în pădure.
• Vom avea un workshop interactiv despre feminitate, care va fi de fapt o călătorie de explorare și integrare a feminității tale, prin dans, dar nu orice fel de dans, ci dans liber, cu sufletul, acel tip de dans în care sufletul ghidează trupul și nu invers. Ce vei învăța în urma acestui workshop? Să te conectezi mai profund cu trupul tău; Să retrezești vitalitatea și darurile tale unice ca femeie; Să descoperi plenitudinea ființei tale și să simți cum se manifestă în interior energia feminină autentică, pasională și creatoare. Vom finaliza călătoria cu o meditație de integrare a celor 5 Arhetipuri feminine: Fascinatoatea, Amazoana, Mama, Preoteasa și Zeița.
• Vom avea jocuri de cunoaștere și jocuri de grup
• Vom învăța cum să ne îngrijim pielea corpului și a feței, secrete ale cosmeticii naturale și vom învăța chiar noi să ne facem unele produse cosmetice chiar la noi acasă, într-un workshop interactiv despre cosmetice naturale.
• Vom afla ce înseamnă metoda Access bars, o metodă de eliberare a blocajelor emoționale, mentale, fizice cu ușurință totală, un instrument de prim ajutor pe care îl ai la îndemână pentru orice situație din viața ta sau a celor din jurul tău, o metodă prin care transformi conștiința ta și a celor din jur, un instrument extrem de valoros pe care îl poți adăuga oricărei terapii, metode de consiliere și de dezvoltare personală, o tehnică de eliberare a stresului, prin care obții o pace profundă, claritate legat de ce ești și ce vrei să creezi, și o mai mare capacitate de a fi prezent în viața ta. Există 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse ușor, încep să elibereze limitările legate de diferite aspecte ale vieții tale. Se numesc bars deoarece sunt niște bare de energie care trec prin capul tău. Există bare legate de Conștientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Îmbătrânire, Creativitate, Pace, Recunoștință etc.
• Vom avea ocazia să experimentăm o ședință de Access Bars, care pe lângă faptul că te ajută să te relaxezi profund, prin atingerea fiecărui punct timp de câteva minute (la nivelul meridianelor capului), blocajele încep să se disipeze, iar gândurile, credințele, convingerile pot fi schimbate.
• Vom avea ocazia să vizităm Templul dorințelor de la Mănăstirea rupestra Sinca Veche, un loc cu o încărcătură spirituală și energetică foarte puternică, unde toate dorințele pure se împlinesc.
 • Klara Kalman, kinetoterapeut și instructor Pilates, ne va pune în mișcare și va fi inspirația tuturor pentru un stil de viață activ și sănătos, venind nu doar cu orele de sport din cadrul evenimentului, ci și cu exerciții practice personalizate, sfaturi despre cum să avem o postură corectă, exerciții pentru rezolvarea diastazei abdominale și informații utile despre benzile kinesiologice.
 • Nina Georgiana Patrichi , un suflet în trup de femeie, ce iubește echilibrul, spiritualitatea, un suflet pasionat, de aproximativ 12 ani, de tot ce înseamnă dezvoltare personală și evoluție a conștiinței și a spiritului. Certificată în terapia florală Bach și ghid pentru femeile care doresc să se reconecteze cu darurile feminității lor.
 • Raluca Barbuta, acreditată în Cosmetice naturale, a pornit într-o călătorie fascinantă în lumea produselor de îngrijire din ingrediente naturale, din pasiune, drag de natură și de oameni. Și-a propus să aducă o schimbare pozitivă cu impact atât în viața proprie, cât și în viața celorlalți. Așa s-a născut Herb cosmetics, o călătorie care încântă toate simțurile prin culori, arome și texturi fine.
 • Teodora Czentye, raw vegan chef și consultant în bucătăria raw și vegană, ne va găti sănătos, gustos și sățios. Chiar dacă este specialist în bucătăria vegana, Teodora știe să gătească pentru toate gusturile și preferințele. Mereu pasionată de orice lucru făcut altfel, atunci când a venit vorba de gătit sănătos pentru copii, a început să cerceteze tot ce se putea în domeniu. Astfel a testat foarte mult, a participat la nenumărate cursuri în Londra, conferințe, festivaluri pe tema alimentației sănătoase. I-a plăcut ce a descoperit și a testat foarte multe rețete. Așa a realizat că foarte multe rețete arată bine, dar nu ies așa cum se spune. Teodora este și trainer, alegând să împărtășeasca rețetele ei, alături de secretele din spatele lor, și altora, prin cursurile de gătit pe care le organizează.
 • Adriana Sava, consultant și facilitator Access Bars, ne va da ocazia să facem o ședință de Bars care ne ajută să ne relaxăm profund, prin atingerea fiecărui punct timp de câteva minute (la nivelul meridianelor capului), blocajele încep să se disipeze, iar gândurile, credințele, convingerile pot fi schimbate. În plus, în timpul ședinței de Access Bars puțem avea senzații diferite, putem adormi, simți anumite emoții cu diverse intensități, semn că începem să curățam acei centri și că putem transforma realitatea trecută cu una prezentă, fără judecăți și limitări.

• Vom petrece 4 zile într-un cadru de vis, la o pensiune situată în cea mai înaltă localitate din România, Fundata, în Culoarul Rucăr-Bran, la o pensiune retrasă, înconjurată de peisaje de vis de jur împrejur, unde timpul parcă sta în loc, iar corpul simte energia benefică a locului imediat ce a ajuns în aceste locuri minunate. 

PREȚ: 1280 Lei/persoană/loc în cameră dubla sau triplă
Supliment de single: 280 lei/persoană (dacă vii singură, vom încerca noi să găsim o altă persoană singură cu care să te putem în cameră, că să nu plătești suplimentul).
*Locurile sunt limitate:
*** În cazul în care restricțiile COVID nu vor permite desfășurarea evenimentului, suma achitată va fi restituită integral. ***
Tariful INCLUDE:
-> 4 zile/3 nopți cazare – loc în camera dublă sau triplă cu baie proprie
->Toate mesele, cafeaua și apa necesară pe perioada evenimentului, începând cu gustare și cina (Joi), ieșire cu mic dejun, gustare (Duminică)
->Toate activitățile menționate în program: clase sport (stretching, pilates, aerobic), exerciții de respirație, meditații, drumeții, plimbări în natură cu ghid de turism, workshopuri, conform programului.
Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personală (dacă sunt mai multe persoane din aceeași zona, vă facem legătura să veniți împreună)
->Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (sunt permise orice băuturi sau mâncare și din afara pensiunii)
Pentru rezervare se achită avans de minim 400lei/persoană. Diferența de bani se va achita până cu maxim 14 zile înainte de eveniment. Anularea este gratuită, în cazul în care se anunță cu cel puțin 14 zile înainte de eveniment. În caz contrar, se poate găsi înlocuitor sau suma achitată nu se restituie.
Se poate plăti și cu TICHETE DE VACANȚĂ! (prin agenție de turism parteneră)

redescoperă copilul interior
29 mai-01 iunie 2021

jocurile copilăriei, inocenţă, bucurie

Cum vom vindeca și activa copilul din noi? Prin jocuri și joacă, dans, mâncare sănătoasă, mișcare și activități în natură, meditația copilului interior, psihoterapie, ateliere de creație, drumeție.

Ziua internațională a copilului sau 1 iunie este despre copiii noștri, dar și despre copilul din noi. Vreți să-mi spuneți că nu aveți nici măcar o mică tresărire când vă amintiți cu nostalgie de anii copilăriei de demult? Ce ați zice să petreceți 4 zile în care să fiți din nou copil? Fie că ești părinte sau nu, că vrei să vii cu copiii sau singur(ă), la acest retreat, toți vom fi din nou copii.

Activarea copilului interior este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți face tu ție și copilului din tine.

Acest eveniment este pentru toți cei care vor să își redescopere copilul interior, fiind potrivit atât pentru adulții singuri, cât și pentru cei care vor să vină însoțiți de copii, deoarece vom redeveni cu toții copii pentru câteva zile.Jocul, distracția și relaxarea sunt momentele pe care copilul interior le apreciază. Atunci el se simte bine. Tot atunci, îți permiți chiar tu să îți creezi starea de bine!

Ce beneficii avem daca activăm și vindecăm copilul interior?

 • vom căpăta încredere în noi
 • vom simți sentimentul de siguranță
 • vom fi mai echilibrați în viața de adult
 • vom avea relații sănătoase cu cei din jur, dar în primul cu noi înșine
 • nu ne mai autosabotăm
 • vom avea curaj să ne apărăm dorințele și valorile
 • ne vom da voie să visăm, să ne jucăm, să creăm
 • ne vom simți liberi, necondiționați de frici.
 • Ne vom juca! Da, vom face majoritatea activităților în joacă. Vă propunem să ne amintim împreună de cele mai tari jocuri ale copilăriei: Șotron, Scunsa, Rațele și Vânătorii, Elasticul, Mima, Telefonul fără fir, Țară țară vrem ostași, etc.
 • Vom mânca sănătos, gustos, sățios, cu ingrediente atent alese, totul fiind făcut chiar acolo proaspăt și delicios, de specialist în domeniul gătitului sănătos. Vom avea un meniu care ne va aminti și de copilărie, dar vom învață și noi și copiii cum să mâncăm sănătos, cum să ornăm o farfurie să fie apetisantă vizual, cum să facem dulciuri sănătoase, etc
 • Vom face sport și mișcare prin joacă și dans.
 • Vom merge într-o excursie tematică, unde vom deveni pădureni pentru o zi. Ce înseamnă asta? Vom merge la o familie autentică din Ținutul Pădurenilor, vom vizita ferma lor, vom afla despre tradițiile și obiceiurile din zonă, vom gusta din plăcintele pădurene, ne vom duce apoi cu căruța prin pădure, până la un loc în care vom lua prânzul și vom avea parte de o zi cu totul altfel, plină de surprize plăcute pentru cei mari și cei mici.
 • Vom avea ateliere de creație, deoarece dezvoltarea creativității este un alt punct pe care ar trebui să îl atingem din când în când, pentru activarea copilului interior.
 • Vom face meditație ghidata și ne vom relaxa mental, vom accesa copilul interior prin meditație profunda.
 • Vom avea și un workshop “serios”, alături de psihoterapeut Liliana Popescu, în care vom afla ce este copilul interior, de ce se numește așa, importanța copilului interior, cum ne raportăm la acest copil interior, iar apoi vom face o terapie în relaxare conștientă pentru vindecarea copilului interior.
 • Vom avea jocuri de cunoaștere și jocuri de grup
 • Vom petrece un weekend într-un cadru de vis, în ținutul Pădurenilor, la Pensiunea Panorama, din Județul Hunedoara.

Vom petrece 4 zile intr-un cadru de vis, in tinutul
Padurenilor, la Pensiunea Panorama, din Judetul Hunedoara. Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care
avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine. Amplasarea pensiunii este in asa fel incat se pot admira în toată splendoarea lor Munții Retezat, Tulisa, Parâng, Șureanu. 

Peisajul din jur este spectaculos, pensiunea fiind retrasa in mijlocul naturii, cu o panorama deosebita, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală.

Liliana Popescu, psihoterapeut, specialist în relațiile de familie, ne va ajuta să înțelegem ce este copilul interior, de ce se numește așa, care este importanța copilului interior, cum ne raportăm la acest copil interior și cum putem să îl activăm, iar apoi vom face o terapie în relaxare conștientă pentru vindecarea copilului interior.

Noemi Molnar, va fi responsabilă cu mișcarea prin jocuri, sportul și dansul. Activează în domeniul sănătății de aproape 13 ani la Sunny Aerobic, proiectul ei de suflet. Sportul, sănătatea și nutriția au fascinat-o încă din copilărie. Este tehnician nutriționist și instructor de: aerobic, pilates, tae bo, stretching, step, circuit, tabata și zumba . Îndrumă spre mișcare și o viață sănătoasă atât copiii , cât și adulții, având la sală clienți cu vârste cuprinse intre 3 și 65 de ani. Este o fire optimistă și o fascinează tot ce e colorat și vesel. În timpul liber adoră să petreacă timp cu fetițele ei, să citească și să danseze. Îmi place să călătorească, să învețe lucruri noi și să petreacă mult timp în natura.

Natalia Bodiu, coach de copii, deținătoarea proiectului “Povesti în natură cu Nata”, prin intermediul căruia, Nata aduce natura și produsele inspirate din natură mai aproape de copii și părinți, prin joacă, joc și povesti. Natalia, va fi alături de copiii prezenți la eveniment, dar și de adulții care vor să descopere copilul interior prin ateliere de creație. Natalia, o  persoana caldă, iubitoare de copii și natură, știind multe povești și jocuri, ne va însoți pe tot parcursul evenimentului! Tot ce a făcut până acum a avut legătură cu natura și copiii. Natalia oferă amintiri unice în natură copiilor, pentru a oferi părinților o sursă de inspirație în orice moment al vieții. Oferă părinților informații utile și momente de redescoperire alături de copii și natură. Natalia știe nenumărate povești cu și despre copii și părinți în care cel mai important lucru este și rămâne a fi conectarea cu cei mici, cu adolescenții, cu ei înșiși și cu natura. Cu siguranță atât cei mici, cât și cei mari, o vor îndrăgi.

Niculina și Bogdan Ticula, ne vor arăta ce înseamnă să fim “pădureni pentru o zi”, ne vor duce la ferma lor proprie, ne vom plimba cu căruța, vom avea un picnic în natură cu produse chiar din ferma lor, ne vor învăța despre tradițiile și obiceiurile din Ținutul Pădurenilor (zona în care ne vom petrece cele 4 zile), ne vor arăta costume tradiționale, pe care le vom putea chiar îmbrăca, ne vor duce în vizita la un cătun părăsit, unde liniștea și frumusețea zonei, iți vor tăia răsuflarea pentru câteva momente și ne vom putea juca în pădure, la fel cum o făceam când eram copii.

Andreea și Andrei, cooking coach, împreună ne vor face un cooking show de gătit sănătos, în care vom învăța cum să păstram un procent cât mai mare din vitaminele și mineralele din alimente, cum poate influența gustul și calitatea preparatelor vasele și modul în care gătim, precum și multe alte informații utile pentru întreaga familie. La acest atelier va putea participa întreaga familie, cei mici cu siguranță vor fi încântați să ajute la gătit, dar în același timp vor învăța și informații utile.

PREȚ: 980 Lei/adult/loc în cameră dublă sau triplă*
Copiii sub 3 ani beneficiază de gratuitate (dacă dorm în același pat cu părinții)
Copiii între 3 și 12 ani: 350/copil (plus 100lei dacă se dorește pat suplimentar)
Copiii peste 12 ani plătesc preț de adult (se face reducere în caz că este al doilea copil din aceeași familie)
*Locurile sunt limitate: 20 locuri pentru adulți, repartizate după cum urmează: 4 locuri în 2 camere duble cu baie proprie, 16 locuri în cele 4 apartamente de câte două camere duble, cu o baie, iar în 3 dintre apartamente se pot suplimenta încă 4 paturi. Locurile se vor rezerva în ordinea preferințelor primelor persoane înscrise.
*** În cazul în care restricțiile COVID nu vor permite desfășurarea evenimentului, suma achitată va fi restituită integral. ***
Tariful INCLUDE:
-> 4 zile/3 nopți cazare – loc în camera dublă (baie proprie) sau în apartament (2 camere decomandate cu o baie)
->Toate mesele, cafeaua și apa necesară pe perioada evenimentului, începând cu gustare și cina (joi), ieșire cu prânz (duminica)
->Toate activitățile menționate în program.
Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personală.
->Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (sunt permise orice băuturi sau mâncare și din afara pensiunii)
Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de 350 Ron/adult si 150 Ron/copil prin virament bancar sau cash la unul dintre organizatori.
Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 7 zile de eveniment. Anularea este gratuită, în cazul în care se anunță cu cel puțin 7 zile înainte de eveniment. În caz contrar, suma achitată nu se restituie.

family retreat
08-11 aprilie 2021

o FAMILIE SANATOASă, unită şI FERICITă!

Vă doriți câteva zile de relaxare în care să puteți merge cu copiii, dar în același timp să aveți timp de calitate și pentru voi, părinții? Simțiți nevoia să aveți câteva zile de concediu în care să nu aveți grija celor mici? V-ar plăcea să vă relaxați la munte împreună cu familia, într-un cadrul plăcut și relaxant, cu activități pentru adulți, pentru copii, dar și împreună cu întreaga familie?

• Vom mânca sănătos și vom învăța atât noi adulții, cât și cei mici, de ce este important să mâncăm sănătos, ce alegeri să facem pentru a avea o alimentație echilibrată și ce combinații sunt optime pentru o alimentație sănătoasă.
• Vom face mișcare într-un mod plăcut și relaxant, alaturi de specialiști, atât adulții separat, cât și clase special organizate pentru copii.
• Ne vom energiza diminețile alături de Klara prin stretching și pilates.
• Program Fit Kids-program de dezvoltare psiho-motorie pentru copii (dezvoltare prin joc, parcursuri aplicative, etc).
• Vom avea un workshop cu psihoterapeut, în care părinții vor afla despre metoda “sleeptalk”, care este o tehnică ușoară prin care părinții pot rezolva o grămadă de probleme emoționale și de comportament ale copiilor, în timp ce ei dorm: frici (ex: mersul la grădiniță), fobii, comportamente agresive, sau orice probleme emoționale pe care le pot avea copiii noștri, această tehnică ajutandu-i să se echilibreze pe toate planurile.
• Vom afla care este rolul psihoterapeutului de familie, cum ne poate el ajuta pentru a avea o familie mai fericită, mai unită și mai echilibrată; vom afla ce este familia ca sistem, care sunt subsistemele ei, care sunt stadiile de dezvoltare ale copiilor în plan biologic, fizic și psihic.
• Vom afla, alături de psihoterapeut, specialist în relațiile de familie care sunt tipurile de stres cu care ne confruntăm și cum ne afectează ele relațiile familiale.
• Vom afla de la psihoterapeut care sunt tipurile de relații ale secolului XXI și ce este și cum gestionăm “cuibul gol”.
• Copiii vor avea activități prin jocuri, activități și ateliere dedicate lor, alături de persoane specializate, atât împreună cu familia, cât și singuri.
• Vom face drumeții și plimbări în natură, cu întreaga familie, pentru a petrece timp de calitate cu toții, cu ghid de turism.
• Foc de tabără (dacă ne va permite vremea).
• Vom învăța de la specialist în cosmetice naturale cum să ne facem singuri cosmeticele naturale acasă, de ce să alegem să le folosim, cum să ne îngrijim pielea și părul și vom avea un atelier în care ne vom prepara singuri cosmeticele naturale, vom primi rețete și mici secrete ale acestei ramuri cosmetice tot mai căutate în ziua de astăzi.
• Vom avea activitități și jocuri educative despre natură. ÎI vom învăța pe copii informații utile despre ieșirile în natură: cum să ne echipăm corespunzător și noțiuni elementare de orientare turistică.
• Vom avea jocuri educative prin care copiii vor învăța despre ciclul trofic și despre importanța florei și faunei în natură, fiecare vietate avandu-și rolul ei.
• Vom avea un workshop, susținut de kinetoterapeut, în care vom afla cum să facem o evaluare a posturii corecte la copii, cum să depistăm eventualele probleme de dezvoltare motorie/ deficient de postură la copii și când este cazul să apelăm la un specialist.
• Vom învăța de la kinetoterapeut ce sunt și cum să folosim benzile kinesiologice și vom avea ocazia să le și aplicăm pe zonele unde avem nevoie.
• Vom face meditație ghidată și ne vom relaxa mental, alături de Flavia.
• Vom avea jocuri de cunoaștere și jocuri de grup.
• Vom avea un Cooking Show organizat de echipa Saladmaster Romania Împreună vom degusta 6 feluri de mâncare preparate într-un timp foarte scurt, într-un mod sănătos, în care vom pastra până la 93% din nutrienți Astfel vom avea ocazia să învățăm cum să păstrăm un procent cât mai mare din vitaminele și mineralele din alimente, cum să gătim sănătos, dar și gustos, chiar și fară să folosim sare sau condimente, alături de cooking coach Irina Florescu și echipa ei.
• Vom avea un Atelier de pictat figurine pentru a-i ajuta pe cei mici să își dezvolte creativitatea, spontaneitatea, stima de sine și abilitățile conversaționale.
 • Vom petrece un weekend într-un cadru de vis, în ținutul Pădurenilor, la Pensiunea Panorama, din Județul Hunedoara.

Vom petrece 4 zile intr-un cadru de vis, in tinutul
Padurenilor, la Pensiunea Panorama, din Judetul Hunedoara. Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care
avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine. Amplasarea pensiunii este in asa fel incat se pot admira în toată splendoarea lor Munții Retezat, Tulisa, Parâng, Șureanu. 

Peisajul din jur este spectaculos, pensiunea fiind retrasa in mijlocul naturii, cu o panorama deosebita, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală.

 • Klara Kalman, kinetoterapeut și instructor Pilates, ne va pune în mișcare și va fi inspirația tuturor pentru un stil de viață activ și sănătos, venind nu doar cu orele de sport din cadrul evenimentului, ci și cu exerciții practice personalizate, sfaturi despre cum să avem o postură corectă, ba mai mult ne va ajuta pe noi părinții să identificăm problemele posturale ale copiilor, să ne dăm seama dacă au sau nu probleme care ar necesita vizita la un kinetoterapeut și ne va da informații utile despre benzile kinesiologice, ce sun ele, cum să le folosim (iar cei care își doresc și au nevoie de ele, vor avea ocazia chiar să le încerce).
 • Pamela Vigh, bucătar, cofetar și tehnician nutriționist ne va găti sănătos, sățios și gustos, din ingrediente atent alese. Pasionată de mică de gătit, trecând totuși prin diferite domenii de activitate, într-un final a revenit la bucătărie.
  A avut ocazia să cunoască și să lucreze cu bucătari de elită.
  Iar acum lucrează la un proiect în care îmbină gustul, pasiunea și ingredientele cele mai benefice pentru sănătatea noastră.
 • Liliana Popescu, psihoterapeut, specialist în relațiile de familie, ne va ajuta să înțelegem când ar trebui să apelăm la psihoterapeutul de familie și care este rolul său în terapia sistemica de familie și cuplu, ce înseamnă familia ca sistem, care sunt stadiile de dezvoltare ale copiiilor în plan biologic, fizic și psihic, care sunt tipurile de stres și cum afectează ele relațiile familiale, care sunt tipurile de relații de cuplu ale secolului nostru, ce este și cum gestionăm “cuibul gol”. De asemenea vom avea ocazia să învățăm metoda “sleeptalk” (vorbește-le în somn), o metodă prin care se pot rezolva multe problem emoționale ale copiilor, chiar și unele impregnate în ADN-ul lor (frici, fobii, emoții, etc).
 • Ioana Moșica-Zogorean, specialist în cosmetice naturale, a început proiectul Conscious Beauty din pasiunea față de produsele de îngrijire corporală realizate din ingrediente prețioase, de origine naturală (derivate din extracte de plante). Ioana ne va oferi informații despre realizarea cosmeticelor folosind ingrediente vegetale și ne va ajuta să conștientizăm ce înseamnă consumul de substanțe chimice care sunt atât de dăunătoare atât pentru mediu, cât și pentru trupul nostru, în cadrul unui workshop la care va putea participa întreaga familie și unde vom învăța cum să ne facem singuri cosmeticele naturale, cum și de unde să alegem ingredientele necesare, mici secrete ale săpunăritului și multe alte informații utile despre tot ceea ce înseamnă îngrijirea naturală a pielii noastre.
 • Irina Florescu &Co, cooking coach Saladmaster, ne va face un cooking show de gătit sănătos, în care vom învăța cum să păstram un procent cât mai mare din vitaminele și mineralele din alimente, cum pot influența gustul și calitatea preparatelor vasele și modul în care gătim, precum și multe alte informații utile pentru întreaga familie. La acest atelier va putea participa întreaga familie, cei mici cu siguranță vor fi încântați să ajute la gătit, dar în același timp vor învăța și informații utile. Saladmaster este o companie de sănătate și nutriție, care ajuta oamenii să se bucure de un stil de viață mai sănătos.
 • Natalia Bodiu, coach de copii, deținătoarea proiectului “Povești în natură cu Nata”, prin intermediul căruia, Nata aduce natura și produsele inspirate din natură mai aproape de copii și părinți, prin joacă și povești. Natalia, va fi alături de copii la toate activitățile și în afara lor, fiind o persoană caldă, iubitoare de copii și natură, știind multe povești și jocuri, îi va însoți pe tot parcursul evenimentului! Tot ce a făcut până acum a avut legătură cu natura și copiii. Natalia oferă amintiri unice în natură copiilor, pentru a oferi părinților o sursă de inspirație în orice moment al vieții. Oferă părinților informații utile și momente de redescoperire alături de copii și natură. Natalia știe nenumărate povești cu și despre copii și părinți în care cel mai important lucru este și rămâne a fi conectarea cu cei mici, cu adolescenții, cu ei înșiși și cu natura. Cu siguranță cei mici o vor îndrăgi.
 • Loredana Dumitru – coordonator atelier pictură pe figurine din ipsos va fi alături de cei mici, la un Atelier special creat pentru ei. . Atelierul de pictură îi ajuta pe cei mici să își dezvolte creativitatea, spontaneitatea, stima de sine și abilitățile conversaționale. Loredanei îi place să descopere frumosul în orice lucru, este o optimistă incurabilă și își ia energia de la cele doua minuni ale ei, Ana și Andrei. Vom lucra în echipă și vom realiza împreună amintiri personalizate.
PREȚ: 980 Lei/adult/loc în cameră dublă sau triplă*
Copiii sub 3 ani beneficiază de gratuitate (dacă dorm în același pat cu părinții)
Copiii între 3 și 12 ani: 350/copil (plus 100lei dacă se dorește pat suplimentar)
Copiii peste 12 ani plătesc preț de adult (se face reducere în caz că este al doilea copil din aceeași familie)
*Locurile sunt limitate: 20 locuri pentru adulți, repartizate după cum urmează: 4 locuri în 2 camere duble cu baie proprie, 16 locuri în cele 4 apartamente de câte două camere duble, cu o baie, iar în 3 dintre apartamente se pot suplimenta încă 4 paturi. Locurile se vor rezerva în ordinea preferințelor primelor persoane înscrise.
*** În cazul în care restricțiile COVID nu vor permite desfășurarea evenimentului, suma achitată va fi restituită integral. ***
Tariful INCLUDE:
-> 4 zile/3 nopți cazare – loc în camera dublă (baie proprie) sau în apartament (2 camere decomandate cu o baie)
->Toate mesele, cafeaua și apa necesară pe perioada evenimentului, începând cu gustare și cina (joi), ieșire cu prânz (duminica)
->Toate activitățile menționate în program.
Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personală.
->Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (sunt permise orice băuturi sau mâncare și din afara pensiunii)
Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de 350 Ron/adult si 150 Ron/copil prin virament bancar sau cash la unul dintre organizatori.
Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 7 zile de eveniment. Anularea este gratuită, în cazul în care se anunță cu cel puțin 7 zile înainte de eveniment. În caz contrar, suma achitată nu se restituie.

women retreat
04-07 Martie 2021

O noua TU, mai energica, mai relaxata, mai increzatoare!

Esti mama si ai nevoie de o pauza de la rutina de zi cu zi? Sau esti femeie de cariera, iar job-ul iti ocupa tot timpul?

Sau vrei sa iti faci un cadou de 8 martie? Sau pur si simplu esti o femeie (singura, mama sau sotie) careia ii place sa aiba grija de ea si stie ca are nevoie de cate un boost de energie din cand in cand, alaturi de specialist si de un grup de femei cu aceleasi interese ca si tine? 

Daca te afli intr-una dintre aceste situatii vino cu noi in Women Retreat Camp, unde te vei putea relaxa pe deplin, alaturi de alte femei care au nevoie de asta. Vei avea parte de rasfat maxim, dar si de informatii utile pentru tine, venite direct de la specialistii, care vor fi alaturi de noi la acest eveniment.

 • Vom manca sanatos, gustos, satios, cu ingrediente atent alese, totul fiind facut chiar acolo proaspat si delicios
 • Vom invata despre importanta zonei abdomino-lombo-pelviene la femei înainte de sarcină, în timpul sarcinii şi după sarcină, alaturi de Klara Kalman, care ne va arata ce exercitii se pot face pentru aceasta zona, exercitii pentru diastaza abdominala (problema comuna a mamicilor dupa nastere)
 • Vom invata de la Klara despre postura corecta (la birou, in masina, in picioare, culcat, in timpul alaptarii, etc), la ce sa fim atente si cum ne pot provoca probleme purtarea tocurilor, anumitor obiecte vestimentare, posetei, etc
 • Vom invata de la Klara cum sa folosim benzile kinesiologice pentru drenajul limfatic, pentru reducerea gusei, pentru riduri, etc
 • Vom face stretching, aerobic, pilates, exercitii de respiratie, alaturi de Klara
 • Vom face meditatie ghidata si ne vom relaxa mental, alaturi de Flavia
 • Vom face drumetii si plimbari in aer liber, alaturi de Flavia
 • Vom avea un workshop interactiv despre feminitate, despre increderea in sine si despre relatii, cu psihoterapeut Liliana Popescu
 • Vom avea jocuri de cunoastere si jocuri de grup
 • Vom invata cum sa ne ingrijim pielea corpului si a fetei, ce fel de ten avem, cum sa ne alegem o crema, dar si alte secrete ale frumusetii cu inginer chimist, Adela Manea, care detine o linie de produse cosmetice, din ingrediente naturale.

 

 

 

 

 

Vom petrece 4 zile intr-un cadru de vis, in tinutul Padurenilor, la Pensiunea Panorama, din Judetul Hunedoara. Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine. Amplasarea pensiunii este in asa fel incat se pot admira în toată splendoarea lor Munții Retezat, Tulisa, Parâng, Șureanu. 

Peisajul din jur este spectaculos, pensiunea fiind retrasa in mijlocul naturii, cu o panorama deosebita, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală.

 • Ceti Marinel, va fi responsabilă cu mâncarea delicioasă și sănătoasă, făcută din ingrediente atent alese.
  Ceti este tehnician nutriționist, pasionată de sănătate și produse bio, astfel că participă la numeroase conferințe și congrese cu teme de nutriție și stil de viață sănătos, unde prezinta studii de caz, în special cum a putut să-i ajute pe cei din jurul ei. Și astfel să poată ajuta cât mai multa lume. Va avea cu ea și aparatul ‘minune’, Thermomix, cu care se gătesc mâncăruri gustoase și sănătoase, ușor și rapid, astfel încât noi să putem beneficia din plin de mâncare sănătoasă pe parcursul evenimentului.
 • Doina Ciuban, deținător Mirodenii de Gradina Păuliș, pasionata de plante și mirodenii, cultivă plante aromatice pt bucătărie și face condimente naturale, ceaiuri, siropuri, dulcețuri, toate naturale și fără conservanți., ne va învăța cum să gătim cu mirodenii, despre beneficiile plantelor și ale ceaiurilor.
 • Klara Kalman, kinetoterapeut și instructor Pilates, ne va pune în mișcare și va fi inspirația tuturor pentru un stil de viață activ și sănătos, venind nu doar cu orele de sport din cadrul evenimentului, ci și cu exerciții practice personalizate, sfaturi despre cum să avem o postură corectă, exerciții pentru rezolvarea diastazei abdominale și informații utile despre benzile kinesiologice.
 • Liliana Popescu, psihoterapeut, ne va ajuta să plecăm de la acest retreat cu încredere în noi și mai feminine, cu informații despre relații sănătoase (de ce atrag doar bărbați care mă fac nefericită, de ce stau în relații toxice, de ce nu pot să spun nu, de ce mi-e teama de ce spun ceilalți, de ce simt că nu merit, etc), ne va ajuta să înțelegem care este rolul unui psihoterapeut în viața noastră, cum ne poate ajuta și cum să îl alegem, vom afla care este diferența intre mintea conștientă și cea inconștientă, vom face exerciții practice care să ne ajute să funcționam mai bine în toate aspectele vieții noastre.
 • Adela Manea, ne va ajuta cu experiența ei de peste 17 ani în domeniul cosmeticii, să avem grija de pielea noastră, deoarece pielea este organul care o să ne reprezinte toată viața.
 • Alina Banu, Instructor certificat de dans energetic, cu o experienţă de 10 ani în dezvoltarea personală, practicantă și instructor de Hatha Yoga, Instructor Kids Yoga. De asemenea predă cursuri de Yoga pentru Gravide cu deschidere către magia universului aducerii pe lume a unei noi vieți, Alina fiind și Doula la naștere.

Pret: 980 Lei/adult/loc in camera dubla sau tripla*

Tariful INCLUDE:

-> 4 zile/3 nopti cazare – loc in camera dubla (baie
proprie) sau in apartament (2 camere decomandate cu o baie)

->Toate mesele, cafeaua si apa necesara pe perioada
evenimentului, incepand cu gustare si cina (joi), iesire cu pranz (duminica)

->Toate activitatile mentionate in program: clase sport
(stretching, pilates, aerobic), exercitii de respiratie, meditatii, drumetii,
plimbari in natura cu ghid de turism, workshopuri, conform programului.

Tariful NU INCLUDE:

->Transportul – se face cu masina personala.

->Alte bauturi, gustari, care nu sunt mentionate in
program (sunt permise orice bauturi sau mancare si din afara pensiunii)

*Locurile sunt limitate: 20 locuri pentru adulti,
repartizate dupa cum urmeaza: 4 locuri in 2 camere duble cu baie proprie, 16
locuri in cele 4 apartamente de cate doua camera duble, cu o baie, iar in 3
dintre apartamente se pot suplimenta inca 4 paturi Locurile se vor rezerva in
ordinea preferintelor primelor persoane inscrise.

La cerere se poate face oferta pentru 3 zile de cazare/2
nopti (insa se vor pierde activitati si informatii pretioase)

 *** In cazul in care
restrictiile COVID nu vor permite desfasurarea evenimentului, suma achitata va
fi restituita integral. ***

Rezervarea locurilor se face in ordinea inscrierilor, in
functie de locurile disponibile, cu plata unui avans de 300 Ron prin virament
bancar sau cash la unul dintre organizatori.

Diferenta de bani se va achita pana inainte cu maxim 5 zile
de eveniment. Anularea este gratuita, in cazul in care se anunta cu cel putin 7
zile inainte de eveniment. In caz contrar, suma achitata nu se restituie.

retreat mixt
decembrie 2020

hrana sanatoasa, miscare, relaxare

 • Vrei să spui stop poluării si stresului sub orice formă?
 • Vrei să te oprești din alergarea și rutina zilnică, sa te deconectezi de la tot si sa te retragi pentru cateva zile, intr-un mediu relaxant si prietenos?
 • Vrei să înveți sa trăiești o viață sănătoasă?
 • Vrei să oferi câteva clipe de relaxare corpului, minții și sufletului tau?
 • – Vom manca sanatos, gustos, satios, cu ingrediente atent alese de nutritionista noastra, totul fiind facut chiar acolo proaspat si delicios(puteti alege meniu cu carne/vegetarian/vegan)
  – Vom invata sa gatim sanatos, vom avea Atelier de paine cu maia, informatii despre detox, informatii nutritionale de la care sa pornim atunci cand ne decidem sa incepem sa avem o alimentatie sanatoasa in viata noastra de zi cu zi
  – Vom invata cum sa gatim cu mirodenii naturale, unde si cat sa folosim, astfel incat sa dam gust mancarii, dar sa si beneficiem de proprietatile plantelor.
  – Vom face sport(pilates, stretching, aerobic)cu instructor specializat de sport
  – Vom face meditatie ghidata, de relaxare mentala si detasare de ganduri
  – Vom avea degustare de ceaiuri si vom afla cand si pentru ce sa consumam ceaiurile, astfel incat sa ne energizam, calmam sau linistim atunci cand avem nevoie, de la specialist noastra in plante aromatice, care va fi alaturi de noi la acest eveniment
  – Vom face drumetii/plimbari in natura insotiti de ghid
  – Ne vom relaxa seara langa foc, cu plante aromatice si sare de baie, facute in casa, naturale
  – Vom avea ateliere de cosmetice naturale, vom invata cum sa ne facem creme, unguente terapeutice, gomaj.
  – Vom invata despre postura corectă, cauzele posturii defectuoase, efectele posturii incorecte asupra organismului. Participanții vor primii sugestii practice și aplicabile în viața de zi cu zi privind mersul, statul pe scaun, timpul petrecut la birou, condusul, somnul, ridicare de greutăți, etc.
  – Vom invata despre benzile kinesiologice, cum sa le folosim si care sunt beneficiile utilizarii lor
  – Vom avea la discretie produse lactate naturale de la Iuga(kefir, iaurt, sana) plus Zonar, produsul miraculos, despre care veti invata cum sa il folositi pentru detox, slabit sau imunizare, precum si utilizari in alte afectiuni ale sanatatii
  – Si multe alte surprize din partea organizatorilor si colaboratorilor nostri

Vom petrece 4 zile intr-un cadru de vis, in tinutul
Padurenilor, la Pensiunea Panorama, din Judetul Hunedoara. Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care
avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine. Amplasarea pensiunii este in asa fel incat se pot admira în toată splendoarea lor Munții Retezat, Tulisa, Parâng, Șureanu. 

Peisajul din jur este spectaculos, pensiunea fiind retrasa in mijlocul naturii, cu o panorama deosebita, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală.

PRET: 950 Lei/adult/loc in camera dubla sau tripla-Daca alegi varianta cu 3 nopti/4 zile(de Sambata 28.11-Marti, 1.12)*
Pentru copiii intre 3-14 ani: 280lei/copil(cu pat suplimentar)/3 nopti sau 220lei/copil/3nopti(fara pat). Copiii sub 3 ani, beneficiaza de gratuitate(in cazul in care impart patul si mancarea cu parintii).
Supliment de single 250 lei/3 nopti
 
Tariful INCLUDE:
-> 3 nopti cazare – loc in camera dubla (baie proprie) sau in apartament (2 camere decomandate cu o baie)
->Toate mesele, cafeaua si apa necesara pe perioada evenimentului, incepand cu gustare si cina(sambata ), iesire cu pranz(luni/marti), (3mese principale/zi + 2gustari/zi)
->Toate activitatile mentionate in program: clase sport(stretching, pilates, aerobic), exercitii de respiratie, meditatii, ateliere de gatit, ateliere de cosmetic naturala, relaxare cu ceaiuri si sari aromatice, drumetii, plimbari in natura cu ghid turistic, meditatii, mindfulness, etc
->Degustari de produse si cadouri de la colaboratori

-Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu masina personala.
->Alte bauturi, gustari, care nu sunt mentionate in program (sunt permise orice bauturi sau mancare si din afara pensiunii)

*** In cazul in care restrictiile COVID nu vor permite desfasurarea evenimentului, suma achitata va fi restituita integral. ***

retreat mixt
septembrie 2020

pasi constienti spre o viata sanatoasa si fericita

-> obtii un echilibru intre trup, minte si suflet
-> introduci obiceiuri sanatoase, usor de aplicat in viata ta de zi cu zi
-> te bucuri de munte, de natura si de aer curat
-> cunosti oameni cu aceleasi principii de viata ca si tine
-> afli care sunt valorile tale personale, care dau energie gandurilor, emotiilor si actiunilor tale
-> faci sport cu instructor personal de fitness
-> mananci sanatos
-> te relaxezi prin exercitii de respiratie si relaxare
->afli tehnici simple de meditatie pentru reducerea stresului, obinerea detasarii si relaxare
-> descoperi locuri noi (deosebit de frumoase), de a te deschide emoțional și relaxa mental
-> intri intr-o comunitate de oameni interesati de principiile de viata sanatoasa, de calatorii si relaxare
-> ai o mini vacanta la munte, unde sa nu ai nicio grija, doar sa urci in masina si sa ajungi la locatie. De restul de ocupam noi.
-> iti petreci 3 zile la o pensiune retrasa, inconjurata doar de spatiu verde si munti, cu foisoare, bancute, 6ha de iarba verde si piscina
-> afli informatii despre produse bio, organice, 100%naturale, sa le gusti sau sa le incerci
-> beneficiezi de cadourile oferite de colaboratorii nostri, care sunt din domeniul stilului de viata sanatos
-> vrei sa inveti cum sa iti faci singur bomboane raw vegane, sanatoase si gustoase, in cadrul Atelierului de gatit raw-vegan

 
 • Jocuri cunoaștere participanți
 • Ora de sport cu Silviu Pricope, instructor fitness
 • Tombola
 • Joc de cunoaștere cu Amina Totorean, Psiholog.
 • foc de tabara(daca ne permite vremea)
 • Mindfullness, meditație
 • Drumeție in Tinutul Padurenilor
 • Atelier raw vegan: Cum sa ne facem deserturi sanatoase?
 • Descoperirea setului de valori personale, impreuna Amina Totorean, Psiholog: exercitiu de identificare valori personale, care aduce perspective noi asupra motivelor din spatele alegerilor tale
 • Seara de relaxare cu aromaterapie, masaje, ședințe consiliere psihologica 1:1 (pentru castigatorii de la tombola), fotografii, discutii de grup
 • Workshop cu Amina Totorean, Psiholog: “Ce ne face fericiti?”, la care vei afla componente pe care poti sa le introduci in viata ta pentru a stimula stare de bine ; momente de recunoștința, feedback
 

Vom petrece 3 zile intr-un cadru de vis, in tinutul
Padurenilor, la Pensiunea Panorama, din Judetul Hunedoara. Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care
avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine. Amplasarea pensiunii este in asa fel incat se pot admira în toată splendoarea lor Munții Retezat, Tulisa, Parâng, Șureanu. 

Peisajul din jur este spectaculos, pensiunea fiind retrasa in mijlocul naturii, cu o panorama deosebita, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală.

PRET: 690 Lei/adult/loc in camera dubla sau tripla*
Pentru copiii intre 3-14 ani: 200 Lei/copil(cu pat suplimentar) sau 150lei/copil(fara pat). Copiii sub 3 ani, beneficiaza de gratuitate(in cazul in care impart patul si mancarea cu parintii).
 
Tariful INCLUDE:
->Doua nopti cazare(vineri si sambata) – loc in camera dubla (baie proprie) sau in apartament (2 camere decomandate cu o baie)
->Toate mesele, cafeaua si apa necesara pe perioada evenimentului, incepand cu gustare si cina(vineri ), iesire cu pranz(duminica), (3mese principale/zi + 2gustari/zi)
->Toate activitatile mentionate in program: clase sport(stretching, pilates, aerobic), exercitii de respiratie, meditatii, activitati cunoastere cu psihoholg, drumetii, workshop
->Tombola cu premii(toata lumea are bilet castigator)
->Accesul la piscina in aer liber din fata pensiunii(daca permite vremea)
->Foc de tabara(daca permite vremea)

Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu masina personala.
->Alte bauturi, gustari, care nu sunt mentionate in program(sunt permise orice bauturi sau mancare si din afara pensiunii)
->Supliment camera single, disponibil la cerere

retreat mixt
iulie 2020

viata sanatoasa in 5 pasi simpli

Cu siguranta stii care sunt principiile de viata sanatoasa, insa atunci cand vrei sa le aplici, constati ca nu ai suficient timp, ca esti coplesit de complexitatea informatiilor, sau nu stii ce sa alegi pentru tine si renunti dupa scurt timp.
Schimbarea stilului de viata se poate face in pasi mici, simpli, intr-un mod relaxant si placut. De aceea, te invitam intr-un retreat camp unde vei invata principii si exercitii simple, adaptate programului si stilului tau, fara sa devina o povara greu de urmat in viata ta.

• Diminetile le vom incepe prin exercitii de stretching, pilates, respiratie si relaxare, cu trainerul personal Silviu, urmate de meditatii impreuna cu Flavia.
• Meniul de 3 mese principale și 2 gustări în fiecare zi va fi hrănitor, echilibrat și revitalizant, atent ales si preparat de Dana. Va fi plin cu bunătăți delicioase de sezon și nu numai!
• Plimbări în Tinutul Padurenilor, insotiti de ghid de turism, picnic in timpul drumetiei
• Workshop despre nutriție, idei de mese si gustari delicioase si sanatoase, usor de facut si acasa pentru intreaga familie
• Workshop despre stil de viata sanatos, echilibrat si usor de aplicat in viata de zi cu zi
• Momente de relaxare cu masaj si baie in piscina, foc de tabara si alte surprize
• Program si grup suport pentru 21 de zile cu idei simple si la obiect, pentru a le aplica acasa

Vom petrece 3 zile intr-un cadru de vis, in tinutul
Padurenilor, la Pensiunea Panorama, din Judetul Hunedoara. Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care
avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine. Amplasarea pensiunii este in asa fel incat se pot admira în toată splendoarea lor Munții Retezat, Tulisa, Parâng, Șureanu. 

Peisajul din jur este spectaculos, pensiunea fiind retrasa in mijlocul naturii, cu o panorama deosebita, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală.

690 Lei/adult/loc in camera dubla sau tripla*
Pentru copiii intre 3-14 ani: 200 Lei/copil(cu pat suplimentar) sau 150lei/copil(fara pat). Copiii sub 3 ani, beneficiaza de gratuitate(in cazul in care impart patul si mancarea cu parintii).
 
Tariful INCLUDE:
– Doua nopti cazare(vineri si sambata) – loc in camera dubla (baie proprie) sau in apartament (2 camere cu o baie)
– Toate mesele si apa necesara pe perioada evenimentului, incepand cu cina(vineri), iesire cu pranz(duminica), inclusiv smoothiuri si juice-uri mentionate in program(3mese principale/zi + 2gustari/zi). Meniul este conceput de nutritionist astfel incat sa acopere toate cerintele unei alimentatii sanatoase
– Picnic in timpul drumetiei
– Toate activitatile mentionate in program: clase sport(stretching, pilates, aerobic), exercitii de respiratie, meditatii, drumetii, workshopuri nutritie si sanatate
– Program pentru 21 de zile cu idei simple si la obiect, pentru a le aplica acasa
– Accesul la piscina in aer liber din fata pensiunii
– O sedinta de masaj de relaxare
– Foc de tabara
– Surpriza dulce din miere bio, oferita de Oana Usvat, Bee Babo
 
Tariful nu include:
– Transportul – se face cu masina personala. 
– Alte bauturi, gustari, care nu sunt mentionate in program
– Supliment camera single, disponibil la cerere