retreat camps

Retreat and spa pentru femei
09-12 Martie 2023

Retreat and Spa pentru femei

Tema retreat: trezirea și amplificarea erotismului feminin, pentru atragerea plăcerii și abundenței în viața ta.
✨ Te-ai născut în corp de femeie, ce ar fi dacă te-ai bucura mai mult de el?
 
✨ Energia erotică, în femeie, este trezită atunci când ea este conectată la corpul său și cât mai relaxată. Știați că chakra sexualității și cea legată de abundență sunt una și aceeași, iar cu cât iți activezi mai mult sexualitatea, cu atât mai abundentă devine viața ta?
 
 
✨ Cu cât o femeie știe mai bine să își asculte trupul și să se răsfețe, cu atât mai jucăușă devine în intimitate.
 
✨ Asta poate fi o provocare într-o lume foarte solicitantă, în care femeia are multiple roluri, activități, responsabilități și din ce în ce mai puțîn timp pentru ea.
✨ De multe ori ajungem să ignorăm tocmai latura care ar putea să ne dea mai multă energie și poftă de viața.
 
 
✨ Latura pe care, dacă o cultivăm, putem crea cu mai multă ușurință viața pe care ne-o dorim.
✨ Da, energia sexuală este energie vitală, energie creatoare și fiecare dintre noi are un “izvor” în propriul corp.
Cât de bine iți cunoști corpul? Ce relație ai cu dimensiunea erotică a vieții? Ești mulțumită cu ce ai acum sau alegi mai mult?
 
✨ Dincolo de rețineri și rușine, dincolo de reguli și definiții preluate de la alții încă din copilărie, poți găsi o lume fascinantă.
 
✨ Poți avea o viața intimă mai împlinită și mai efervescenta (fie că ești într-un cuplu sau single) dacă alegi să te educi și să explorezi și această dimensiune a existenței.
 
 
 
✨ Da, este un subiect intim și delicat pe care poate nu l-ai discutat niciodată cu nimeni sau doar cu prietenă foarte apropiată care știa (sau nu) puțin mai multe decât tine.
✨ De aceea te invităm într-un cerc restrâns, de femei, unde să ne susținem una pe cealaltă și să evoluăm împreună, la un retreat destinat exclusiv femeilor, într-o locație superbă de la poalele Munților Făgăraș, într-un cadru de poveste cu priveliște către munți, o locație retrasă, cu spa.
 
✨ Cum s-ar schimba viața ta dacă ai afla mai multe?
✨ Eșți curioasa să afli ce este posibil pentru corpul tău?
 
 
✨ Ce alegere ai putea face astăzi, pentru a-ți crea viața intimă pe care ți-o doreșți?
✨ Cum va fi viața ta peste 1, 5 sau 10 ani dacă alegi să te deschizi pentru o discuție și câteva exerciții simple, de dans și mișcare, cateva idei practice si ritualuri feminine?
 
 
 • 💟Ce vom face la eveniment?
   
  💟Vom avea un atelier despre Convingeri preluate din jur despre sexualitate, senzualitate, erotism și cum ne blochează ele energia sexuală.
   
  💟Vom afla ce este energia sexuală , cum se poate activa și manifesta în viața de zi cu zi și chiar dacă nu ai partener în momentul de față.
  💟Vom afla care sunt Tipurile de orgasme și care din ele au legătură cu sexul și care sunt dintr-o cu totul altă sferă.
  💟Vom avea un ritual tantric de transfigurare.
   
  💟Vom avea ateliere de trezirea simțurilor.
   
   
  💟 Vom afla ce înseamnă arta atingerii conștiente și cum putem să o folosim pentru propria placere.
   
  💟Vom avea un atelier de trezire a energiei sexuale prin dans și respirație.
  💟 Vom avea un atelier introductiv de lucru cu mușchii intimi.
   
  💟 Vom avea un workshop de dans senzual și belly dance.
  💟Vom avea ritualuri de curățare pântec.
   
  💟Vom afla care este legătura dintre energia sexuală și atragerea abundentei în viața noastră.
   
  💟Vom avea ateliere de self love și self care, autoerotism, masajul energetic al sânilor.
   
  💟Vom începe diminețile cu exerciții ușoare de yoga și mișcare, cu “dansul bucuriei”, tehnici de energizare și aducerea stării de bine în corp.
   
  💟Vom face meditații, exerciții de interiorizare și conectare cu sinele.
   
  💟Vom face drumeții și plimbări în natură.
   
  💟 Ne vom relaxa la spa (saună și jacuzzi, piscina s-ar putea să nu fie încălzită, depinde de cât de rece este afară).
  💟Vom face jocuri de cunoaștere și conectare la energia grupului și formarea egregorului de grup care ne va susține pe tot parcursul retreatului, dar și după întoarcerea acasă.
   
   
  💟Vom avea un atelier în care vom învăța ce este oul de jad (sau alte ouă yoni), cum ne poate ajuta în echilibrarea meridianelor energetice, trezirea energiei creative, pasiunii și libidoului, întărirea mușchilor vaginali, reducerea PMS și a durerilor din timpul menstruației, reducerea simptomelor menopauzei și depășirea experiențelor traumatice și abuzului sexual. Cum să îl alegem și cum să îl folosim.
   
   
   
  💟Vom face o meditație-rugăciune de abundență și activarea chakrei sexualității.
  💟Vom afla ce este femeia multiorgasmica.
  💟Vom afla despre ritualuri de self care practicate de preotese pe vremuri, cum se creează un altar în casa, cum se pregătesc băile ritualice, cum se prepară un home made scrub sau un ulei de masaj.
   
   
   
  • Restul surprizelor le sunt rezervate participantelor.
▶️Organizator:
🌸Ramona Burda Salașan, fondator si organizator proiect Retreat Camps și ghid de turism; entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, vă fi pro activă să ofere o experiență de neuitat pe parcursul întregului retreat.
 
 
▶️Invitați:
💟Irina Iordache, Coach & Mentor Misiune Personala, Theta healer, Hipnoterapeut, NLP Master, Instructor dans energetic, facilitator Cercuri de femei. A lucrat cu sute de suflete în ședințe 1:1, cursuri, workshop-uri, retreat-uri spre a îi susține să își găsească Misiunea personala, Pacea, Liniștea, Echilibrul și Puterea interioară. Adică starea de Bliss (capacitatea de a fi fericit indiferent de circumstanțe). Motto-ul Irinei este : Împreună pentru o viată mai buna, o viată de Vis, plina de Bliss!
 
 
 
 
💟Cristina Paul, psiholog și Life-coach / Consilier dezvoltare personală, terapeut acces bars. Dansează instinctiv dintotdeauna. Pentru Cristina a fost fascinant să descopere câte beneficii (atât la nivel fizic cât și mental) are dansul, cât de ușor poate corpul exprima emoții pe care ne este greu să le verbalizam sau scriem. Se bucură mult când are privilegiul de a arăta și altora cum se pot dansa pe ei înșiși, cum pot folosi mișcarea pentru a-și schimba emoțiile, cum pot aduce mai multă bucurie în viața lor, prin dans.
A făcut masterat în Psihologie Clinica, psihoterapie și consiliere psihologică.
În paralel, a urmat nenumărate cursuri de formare și traininguri de dezvoltare personală, din diferite abordări și paradigme.
Restul invitaților vor fi prezentați participantelor.
 
Retreat Camps-Oferim experiențe unice.
 
 • Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine.

☘Amplasarea pensiunii este într-o locație superbă, într-un loc retras, situat la poalele munților Făgăraș, în mijlocul naturii, unde aerul curat și liniștea zonei ne vor încărca cu energie și bună dispoziție.

 Vom petrece 4 zile într-o locație superbă într-un cadru de poveste cu priveliște către munți, o locație retrasă, cu spa (sauna, jacuzzi, piscina*), curte spațioasă, iarba verde, intr-un cadru intim, toata locația fiind rezervata doar pentru noi.
 
Locația se afla pe Valea Avrigului, in apropiere de Sibiu.
 
 
*piscina s-ar putea sa nu aibă apa încălzită, depinde de temperatura de afara.
💰 Valoarea acestui retreat este de peste 3000 lei, însă noi îl oferim la 1889lei/persoană, iar la preț de 😍 Early Booking pentru cei care rezervă și plătesc cel puțin avansul până la data de 05 februarie 2023 doar:
💖▶️1598 lei/persoană (loc în cameră dublă sau triplă) !!!!*
😍😍😍!!!Dacă mai vii cu o prietenă beneficiați fiecare de încă o reducere de 100 lei/persoană, iar dacă veniți 3 prietene (sau mai multe) aveți fiecare o reducere 150 lei/persoană!!!!
*Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri sau vouchere.
💥 Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 650 Ron/adult.
• Cazarea se face in camere duble sau triple, cu pat matrimonial (si pat suplimentar de o persoana, cele triple), majoritatea camerelor fiind cu baie proprie, iar unele sunt 2 camere la o baie.
• 💥Supliment de single 489lei/persoana.
 
• Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile înainte de eveniment.
• In cazul in care nu se plătește diferența de plata in termen, se pierde locul rezervat si avansul.
• Avansul (sau suma achitata) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor. In calitate de organizatori, încercam găsirea înlocuitorilor pentru a putea restitui suma achitata, însă nu ne asumam acest lucru.
• ▶️▶️▶️ Pentru a face rezervarea sau a primi alte informații, vă rugam să trimiteți mesaj pe messenger, facebook la Ramona Burda Salasan, mail la contact@retreat-camps.com sau telefon/whatsapp 0742037722 Ramona.
 
• In cazul in care doriți sa participați singura, însă nu doriți sa plătiți supliment de single, va putem pune in camera dubla sau tripla cu alte persoane înscrise singure. (in limita disponibilității).
• Locurile sunt limitate!
 
▶️Cine poate participa la acest eveniment?
Evenimentul este unul exclusiv pentru femei intre 18 ani si 70+.
 
 
 
✅ Tariful INCLUDE:
-> 3 nopți cazare –
->Toate mesele (3/zi) + cafea, ceai și apa nelimitate pe perioada evenimentului, începând cu cina (joi), ieșire cu mic dejun (duminica).
->Toate activitățile menționate în program.
-> Toate materialele necesare.
🔅 Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personal ( la cerere vom face legătura cu persoane din aceleași zone sau vom găsi soluții sa va luam de la cea mai apropiata gara).
->Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (sunt permise orice băuturi sau mâncare și din afara pensiunii).
->Ședințe 1 la 1 sau alte servicii opționale (masaje, terapii, etc).
 

Retreat de familii cu copii
7-10 Aprilie 2023

Retreat de familii cu copii

Ce ați zice să petreceți câteva zile de relaxare în care să puteți merge cu copiii, dar în același timp să aveți timp de calitate și pentru voi, părinții?

Simțiți nevoia să aveți câteva zile de concediu în care să știți că cei mici au activități special create pentru ei, alături de alți copii, dar și o persoană dedicată lor?

V-ar plăcea să vă relaxați la munte împreună cu familia, într-un cadrul plăcut și relaxat, cu activități pentru adulți, pentru copii, dar și împreună cu întreaga familie?

Pentru cine este potrivit acest eveniment?

Pentru orice familie cu copii, chiar dacă este doar un membru al familiei sau vin ambii părinți. Nu este o limită de vârstă, însă copiii sub 4 ani este recomandat să fie însoțiți de un adult chiar și la activitățile pentru copii.

Activitățile pentru copii le vom adapta în funcție de vârstele celor din grup, dar se vor potrivi cel mai mult copiilor între 4 și 10 ani, copiii de peste 10 ani, putând alege să participe atât alături de adulți, cât și alături de copii, la orice activitate.

 

In acest retreat dincolo de relaxarea de care se vor bucura părinții, in timp ce cei mici petrec timp de calitate împreună cu persoane dedicate activităților pentru ei, părinții vor avea activități prin care sa învețe lucruri importante pentru relația lor cu copii, pentru a afla cine sunt ei la nivel de de suflet si de ce se comporta câteodată intr-un mod pe care noi nu îl înțelegem întotdeauna.

 

 

Știți expresia cu … “Pune un peste sa zboare si acesta va eșua, dar lasă-l in apa sa înoate si va excela?” Așa si cu copiii noștri..Fiecare din noi are o personalitate dincolo de formarea societății, dincolo de credințele limitative si cultura in care creștem,  un dar divin care este esența Sufletului nostru.

 

 Unii sunt buni in comunicare, alții  au idei si planuri inovatoare dar nu reușesc sa le pună in aplicare. Alții sunt foarte buni pe structura, ordine si organizare, alții au o nevoie constanta de a fi înconjurați de părinți.

Nu suntem făcuți sa fim toți la fel, deși societatea ne învață ca trebui sa fi intr-un anumit fel pentru a reuși.

 

Fricile, trăirile, emoțiile si reușitele sunt subiective pentru fiecare dintre noi.

Așa si pentru copilul tău. Daca unii sunt de mici independenți si dormi singuri in camera, iar alții par atașați de piciorul tău, te asigur ca exista o explicație in cine sunt ei la nivel de Suflet si ce blocaje au.

Este important sa ii creștem conform energiei si personalității lor si sa realizam ca nu exista o rețeta universala.

 

In momentul in care reușim sa ii înțelegem cu adevărat, si sa ne înțelegem pe noi, atunci totul devine mai ușor.

 • Copiii vor avea activități prin jocuri, activități și ateliere alături de persoane specializate, atât împreună cu familia, cât și singuri.

 

 • Vom avea un workshop pentru părinți in care vom acoperi principalele caracteristici a cine suntem noi ca si întreg, vom discuta despre corpul emoțional si mental si darurile energetice si cum sa ne raportam la copiii noștri, ce avem noi de învățat de la ei si ce au ei de învățat de la noi.

 

 • Adulții se vor putea relaxa la ciubărul aflat în curtea pensiunii, să facă masaje (opțional, contracost, la cerere), sau socializa la o cafea, în timp ce cei mici se vor juca sau vor face activități împreună cu persoanele dedicate lor sau sa participe la activitățile dedicate lor.

 

 • Vom face drumeții și plimbări în natură, cu întreaga familie, pentru a petrece timp de calitate cu toții.

 

 • Vom avea workshopuri de conexiune părinte-copil.

 

 • Vom avea jocuri de cunoaștere și jocuri de grup.

 

 • Vom avea ateliere de dezvoltare emoțională, ateliere de povesti, de creație, de pictura, de îndemânare, de dexteritate, senzoriale, de mișcare si conectare cu natura.

 

 • Vom avea ateliere de povești.

 

 • Vom picta, desena, modela, vom avea ateliere de creativitate.

 

 • Vom avea party si baloane creioane colorate, desene, cărți, povesti.

 

 • Vom face jocuri de dezvoltare personala, atenție și coordonare, alături de consilier de dezvoltare personala, doctor in teatru, actrița si mim.

 

 • Vom avea jocuri tematice de dezvoltare personala prin arta teatrala, adaptate după vârstele participanților (copii+părinți). Va las doar câteva exemple: jocuri de mima, trecând prin diverse stări, trăiri si acțiuni, exprimate prin muzica si pantomime; desene fără sfârșit cu diverse teme; întrebări magice; povesti altfel; jocuri de imaginative.

 

 • Vom avea ateliere de dezvoltare personala (pentru cei mici, dar pot participa si părinții daca își doresc) pentru a-si îmbunătăți expresivitatea corporala, transmiterea emoțiilor, sa își învingă timiditatea, sa își consolideze încrederea in sine, sa își dezvolte inventivitatea si imaginația, gândirea asociativa, sa devina mai curajoși si mai creativi.
 • Vom avea un atelier de joc in joaca in care sa ne menținem treaza memoria, atenția, vom rade, vom vorbi tare sau in șoaptă, vom fi parte din propria noastră poveste.

 

 • In timp ce copiii se vor juca si vor face activități împreună cu Corina, părinții vor avea parte de un atelier pentru ei, cu tema “Teatrul in relatii”.

 

 • 💌 Dacă ești într-o relație de cuplu pe care o vrei (mai) sănătoasă -sau vrei să începi o relație frumoasă (pentru părinții care sunt singuri) sau pur si simplu vrei sa îmbunătățești relațiile cu cei din jur sau sa afli mai multe despre descoperirea de sine, am pregătit un atelier in care:

 

 • ✅ Descoperim ce e în noi (de ce trăim ceea ce trăim).
 • ✅ Ne antrenăm o abilitate nouă (să fim adevărați).
 • ✅ Venim cu soluții pentru un rezultat concret 🙂 .

Ca oameni, în timpul ăsta în care trăim avem gânduri și trăiri pe care le ținem în noi, dar celor din jur (pana si partenerului de cuplu) poate le arătăm câteodată altceva.

 

 👉🏻Si atunci, jucăm teatru. Acasă sau la muncă sau intre noi. Spunem și ne comportăm cum credem ca le-ar plăcea celorlalți, să evităm refuzul sau conflictul. Amânăm, ezităm, evităm – că e prea greu uneori să fim adevărați.

 

👉🏻 Jucăm teatru, din nou. Păstrăm adevărul în noi. Ne stresăm din ce în ce mai mult. Rulam scenarii în mintea noastră. Astfel apar anxietatea, disconfortul, certurile, neîmplinirile…

👉🏻Jucăm teatru, încă o dată. În relațiile noastre. Între noi. Dar teatrul se joacă pe scenă, nu acasă sau la serviciu…

In acest atelier o să vedem ce, cum și de ce se întâmplă ÎNTRE NOI și venim cu soluții posibile, soluții reale și la îndemâna noastră – pentru un strop semnificativ de ‘mai bine’ între noi.

 • Vom petrece un weekend într-un cadru de vis, , la o pensiune retrasă, înconjurată doar de peisaje frumoase, de natură și de râul care delimitează partea de jos a domeniului pe care se afla pensiunea formată din mai multe corpuri cu câte 2,3 sau 4 camere într-un corp de clădire, sau căsuțe mai deosebite, în care intră doar o familie (un pat matrimonial și 2 paturi de tip prici, de care cei mici sigur se vor bucura) astfel încât să beneficiem și de liniște și de relaxare.

 

 • Mâncarea va fi pe stil clasic, astfel încât să poată fi savurată de întreaga familie, iar dacă sunt cereri de vegan/vegetarian sau alergii/intoleranțe alimentare, vă rog să ne precizați la înscriere și vom ține cont de acest lucru.

 

 • Copiii se vor putea da pe tiroliana, pe tobogan, juca in trambulina sau alte activități la locul de joacă din curtea pensiunii.

 

 • Copii se vor putea plimba cu poneiul sau vor putea admira cei doi ponei care se află chiar în țarcul din curtea pensiunii.

 

 • Foc de tabără, jocuri distractive și muzică.

 

 • Vom avea ateliere de povesti terapeutice si vindecătoare.

 

 • Poveștile terapeutice sau vindecătoare pot fi considerate un instrument, o forma de terapie holistică care a rezistat de-a lungul vremurilor, pentru că ele au in vedere organismul uman la toate nivelurile: fizic, mental, emoțional, comportamental.

Povestea terapeutică este un mijloc de comunicare prin care se pot corecta comportamente dizarmonioase, se pot explica celor mici anumite situații, emoții,  ajutându-i astfel să înțeleagă mai bine ceea ce se petrece cu ei.

Restul surprizelor le sunt rezervate
participanților.

Organizatori:

🔅Ramona Salasan, manager de proiect Retreat Camps, organizator și ghid de turism : entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.

Invitați:

🔅 Loreta Neculai, profesor de teatru si pantomime cu o experiența de peste 20 de ani in consilierea si dezvoltarea copiilor, doctor in Teatru, actriță si mim, Absolventa a Universității de Arta “ George Enescu” din Iași, Cursurilor de teatru musical si dans Beijing, China, Manager de proiecte internaționale si Creatoarea Atelierelor “Mimi de Mici”, ‘’Creează-ti corpul”, precum si alte ateliere de dezvoltare prin arta teatrala, in special pentru copii de toate varstele, dar si pentru adulti.

🔅Corina Mihalca, fondatoarea proiectului Coco povesteste, educator copii.

Restul surprizelor, activitatilor si invitatilor le vor fi prezentate celor inscrisi la retreat.

 • Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine.

☘Amplasarea pensiunii este într-o locație superbă, într-un loc retras, situat la poalele munților, în mijlocul naturii, pe 6ha de teren, unde aerul curat, susurul apei și liniștea zonei ne vor încărca cu energie și bună dispoziție, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală, fiind situat dincolo de poarta care reprezintă intrarea în portalul energetic de la Cetățile Dacice, loc cunoscut ca fiind punctul energetic cel mai puternic din lume.

Notă: Activitățile pentru copii vor fi adaptate în funcție de vârsta și numărul copiilor înscriși la eveniment.

Pensiunea este compusă din 8 clădiri, după cum urmează:

 1. Clădirea1 dispune de 3 camere dotate fiecare cu grup sanitar propriu și încălzire proprie (una la parter și două la etaj, din care una tripla), tv în fiecare cameră, living unde în perioadele reci vă puteți relaxa în fața șemineului, o baie de serviciu , bucătărie utilată complet;
 2. Clădirea 2 dispune de 2 camere dotate fiecare cu grup sanitar propriu și încălzire proprie, aer condiționat, mini bar, tv. În aceste camere se poate pune pat suplimentar.
 3. Clădirea 3 dispune de 4 camere dotate fiecare cu grup sanitar propriu și încălzire proprie, mini bar, tv. (2 sunt triple, iar în celelalte 2 se poate pune pat suplimentar pentru copii).

4,5,6,7,8.Trei căsuțe din buștean rotund fiecare compuse din 1 cameră dublă matrimonială și două paturi (saltele) tip prici deschis mansardat, baie proprie, mini bar,tv,terasă acoperită și neacoperită cu vedere la pădure.

 

 

 

Pensiunea dispune de:

-trambulină profesională.

-Tiroliana.

-Căsuță în copac.

-teren de badminton, de volei, de fotbal pe iarbă.

-balansoar.

-hamac.

-loc de joacă amenajat pentru copii cu tobogan.

-călărie ponei

-2 biciclete de închiriat pentru adulți.

 

 

 

💰PREȚ cu Early booking (pana in 1 februarie, in limita locurilor disponibile): 1489 Lei/adult/loc în cameră dublă.

Pretul intreg (dupa expirarea early-booking) este de 1889lei/adult, iar restul costurilor raman la fel.

Supliment de adult loc în căsuțe 189lei/adult (minim 2 adulti/casuta).

Copiii sub 4 ani beneficiază de gratuitate (dacă dorm în același pat cu părinții).

Copiii între 4 și 12 ani: 398/copil (plus 150 lei dacă se dorește pat suplimentar sau daca stau in casuta in paturile de la etaj)

Copiii peste 12 ani plătesc preț de adult.

*În cazul în care se rezervă doar un adult însoțit de un copil, se achita un cost suplimentar de 289 lei, suplimentul de camera single.

 

💰✅Tariful INCLUDE:

-> 4 zile/3 nopți cazare – loc în camera dublă sau triplă (cu baie proprie).

->Toate mesele începând cu cină (joi), ieșire cu mic dejun (duminica)

->Toate activitățile menționate în program.

-> Toate materialele necesare activitatilor.

-> Persoane specializată în activitățile pentru copii prezentă pe parcursul întregului eveniment.

❗Notă: persoana se va ocupa de activitățile pentru copii, ea fiind alături de ei doar pe perioada activităților special create pentru copii. Nu va putea insoti copiii in afara incaperii sau locului in care se desfasoara activitatile.

💰💥Tariful NU INCLUDE:

->Transportul – se face cu mașina personală.

->Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (se pot achiziționa de la pensiune sau se pot aduce de acasă).

Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de 650 Ron/adult și 250 Ron/copil, prin virament bancar, conform factura (se poate face factura si pe persoana juridica).

❗❗❗Se poate achita și cu tichete de vacanță! Fără comision! ( procedura este urmatoarea: fie se trimite prin posta cardul pentru a putea fi luata suma de plata, fie se plateste suma de pe card, iar la retreat, dupa plata la fata locului cu cardul vi se restituie suma platita).

Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile înainte de eveniment.

În cazul în care nu se plătește diferența de plată în termen, se pierde locul rezervat și avansul.

Avansul (sau suma achitată) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor. În cazul în care nu se găsește înlocuitor, avansul sau suma achitată nu se restituie și nici nu poate fi folosită pentru participarea la un alt eveniment, indiferent de motivul pentru care nu participați. In calitate de organizatori vom incerca sa gasim inlocuitori in cazul in care nu puteti participa, dar nu se asumam acest lucru.

Pentru a face rezervarea sau a primi alte informații, vă rugam să trimiteți mesaj pe messenger, facebook la Ramona Burda Salasan, mail la contact@retreat-camps.com sau telefon/whatsapp 0742037722 Ramona sau formular de inscriere.

Retreat and spa de relatii, iubire si comunicare"
9-12 FEBRUARIE

Retreat and spa de relatii, iubire si comunicare

Ce ar fi să petreci 4 zile la munte, la o pensiune cu spa, care vă oferă confortul de care aveți nevoie, în inima naturii în luna iubirii, sărbătorind iubirea (pentru tine și pentru cei din jur)?

 

 

Cum ar fi ca în luna iubirii să înveți cum să manifești relația pe care ți-o dorești? Sau să ajungi în relația pe care deja o ai, să manifești iubirea și comunicarea de care aveți nevoie?

 

Dimineața veți auzi sunetul râului care curge chiar pe lângă pensiune și păsărelele care fredonează sunete de emoție.

 

Este un loc în care se poate exersa și trăi cu sufletul iubirea.

 

Luna februarie este cunoscută ca fiind luna iubirii. De aceea am decis să sărbătorim această lună prin multe informații despre relații, comunicare, parteneriat, sexualitate și iubire sub toate formele ei.

Acest retreat este pentru tine fie că ești singur(a) sau într-o relație, fie că vii împreună cu partenerul tău sau cu o prietenă, deoarece cu toții avem nevoie să facem noi descoperiri care ar putea sta la baza dezvoltării unor relații mult mai sănătoase decât cele pe care le-am avut până acum sau care ar putea îmbunătăți comunicarea și conexiunea cu partenerul actual sau viitor sau de ce nu, cu alte persoane din viața noastră.

 

Mulți dintre noi ne întrebăm adeseori cum de, indiferent cât de mult ne dorim o relație în care fiecare să se poată exprima liber și să se dezvolte atât pe plan individual, cât și în relație, nu funcționează întotdeauna cum ne așteptăm.

 

De cele mai multe ori, noi așteptăm ca partenerul nostru să ne ghicească dorințele și nevoile, dar noi “uitam” să le și comunicăm corect și eficient.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce vom face la eveniment?

 

 • Vom avea un workshop deschidere cu setare cadru, prezentarea tipurilor de relații, cum se creează ce implică, factori cheie în ele , comunicare , coaching de grup.

 

 • Vom avea un workshop cu numerolog cu tema “Relațiile pe 2023 , aspecte numerologice la nivel colectiv și în funcție de cifra de naștere. Personalizare pe harta numerologică a ficarui participant.

 

 • Vom avea un workshop despre Triunghiul dramei, care poate apărea în orice relație.

 

 • Vom avea un workshop pe tema “Rănile copilului interior în comunicare și relații”.

 

 • Vom avea un workshop cu tema “Masculin și feminin, tipurile de arhetipuri cu lumini și umbre.

 

 • Vom avea un workshop de hoponopono, masculinul și femininul. Iertare recunoștință eliberare.

 

 • Vom avea o sesiune de eliberare emoțională pentru iubire și comunicare în cuplu.

 

 • Vom face meditații de interiorizare și sesiuni de relaxare mentală.

 

 • Vom avea sesiune de tao și tai-chi.

 

 • Vom face drumeții și plimbări în natură, silent walk.

 

 • Vom avea un workshop de manifestare a realtiei dorite (cea existent sau una noua).

 

 • Ne vom relaxa la spa: saună, Jacuzzi.

 

 • Vom face jocuri de cunoaștere și conectare la energia grupului și formarea egregorului de grup care ne va susține pe tot parcursul retreatului, dar și după întoarcerea acasă.

 

 • Vom avea o sesiune de dans energetic: Conectarea body-mind-spirit la manifestarea unei intenții.

 

 • Vom face drumeții, plimbări în natură.

 

 • Vom avea o drumetie la o cascada, o drumetie initiatica unde ne vom conecta cu cele doua energii: feminine (apa) si masculine (muntele).

 

 • Vom petrece 4 zile la munte, intr-un cadru de vis, la o frumoasa pensiune cu spa si living cu semineu, de pe valea Lotrioarei.

 

 • Opțional cine își dorește va putea face masaje sau alte terapii 1 la 1.

 

Restul surprizelor le sunt rezervate participanților.

 

 

 • Organizator:

 

Ramona Salasan, organizator proiect Retreat Camps și ghid de turism; entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, vă fi pro activa să ofere o experiență de neuitat.

 

 

 • Facilitatori retreat:

 

 • Irina Iordache, Coach & Mentor Misiune Personala. Theta healer. Hipnoterapeut. NLP Master. Instructor dans energetic. A lucrat cu sute de suflete în ședințe 1:1, cursuri, workshop-uri, retreat-uri spre a îi susține să își găsească Misiunea personala, Pacea, Liniștea, Echilibrul și Puterea interioară. Adică starea de Bliss ( capacitatea de a fi fericit indiferent de circumstanțe). Motto-ul Irinei este : Împreună pentru o viată mai buna, o viată de Vis, plina de Bliss! 

 

 • Ovidiu Maxim, numerolog la Numerologie si magie, terapeut cranio-sacral, expert protectie subtila la School of Light, a studiat Evolution Coching System, face numeroase programe de meditatie, de vindecare si echilibrare a stilului de viata.

 

 

 

 

 Cazarea se face într-un mic hotel boutique
de pe Valea Lotrioarei, aproape de Sibiu, River Retreat, o locație în inima
naturii, cu râul care curge chiar prin curtea din spatele pensiunii. Locația
dispune de living cu șemineu, bucătărie utilată, sală de conferințe și este
dotată cu ciubăr din stejar, saună, jacuzzi, foișor.

 

 

terasă.

 • PREȚ 2189 Lei/adult/loc în cameră dublă (totul inclus).

 

Daca vii împreună cu partenerul sau o prietena, prețul pentru 2 persoane va fi redus la 1598lei/persoana!!!

 

 

Locuri limitate!

 

 

Supliment de cameră single: 389 lei.

 

Tariful INCLUDE:

-> 3 nopți/4 zile cazare.
->Toate mesele, începând cu cina (joi), ieșire cu mic dejun (duminică).
->Toate activitățile, atelierele, materialele necesare, drumețiile menționate în program.
-> Acces la spa (in orele de relaxare).

Se poate plăti și cu TICHETE DE VACANȚĂ!

 

 

-Tariful NU INCLUDE:

->Transportul – se face cu mașina personala (daca sunt mai multe persoane din aceeași zonă, la cerere, îi vom grupa în mașini).
-> Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program.

-> Alte terapii, masaje sau programe 1 la 1 care nu sunt mentionate optional si pot fi accesate contra-cost in limita timpului disponibil.

 

 • Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 650 Ron/adult. Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile înainte de eveniment.

 

 • Avansul (sau suma achitata) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor.

 

 

 • Pentru a face rezervarea sau a primi alte informații, vă rugam să trimiteți mesaj pe messenger, facebook la Ramona Burda Salasan sau telefon/whatsapp 0742037722 sau completati formularul:

 

https://forms.gle/Lvqgif5nSTHpbHwX6

 

 

 

 

 

 

 • Cine poate participa la acest eveniment?

 

Evenimentul este unul mixt (atât pentru femei, cat si pentru bărbați), activitățile fiind potrivite atât pentru oameni singuri cât și pentru cupluri.

 

Retreat "Alegeri benefice ție în 2023"
9-12 FEBRUARIE

Retreat "Alegeri benefice Ție în 2023"

Știați că fiecare an din viața noastră este parte dintr-un ciclu de evoluție și ca nu trăim la întâmplare? Trecem prin anumite cicluri și nu putem sări etape. Necunoașterea acestora ne dă prilejul să luăm decizii nefavorabile și să experimentăm pierderi și diverse cumpene. 

Exemplu: dacă am plantat o sămânță, ea are un proces de evoluție până se va transforma în plantă și va oferi o recoltă. Primăvara punem “semințe”, toamna culegem “recolta”. Nu ne supărăm pe Univers/Divinitate că nu avem recolta tot primăvara, nu?

Numerologia ne oferă rapid posibilitatea, prin analiza datei de naștere, să vedem în fiecare moment în ce etapă suntem, ce depinde de noi, care este prioritatea și în ce aspecte e necesar să avem răbdare și să le lăsăm să se dezvolte natural.  În acest retreat vom analiza Ciclul de 9 ani și vibrația anului calendaristic în care ne aflăm.

În acest retreat vom avea 4 workshop-uri susținute de Corina Stratulat cu următoarele teme:

• Cine sunt eu?
• Ciclicitatea vieții și evoluția omului.
• Destin vs. Karma. Ești oare pe destinul tău?
• Ce îmi este favorabil în 2023?
         Toți participanții vor primi informații personalizate pe baza datei de naștere și în cadrul workshop-urilor interacțiunea și adresarea de întrebări sunt încurajate!!!

Vom afla care este potențialul nativ al omului.

Vom vorbi despre nevoile de bază, tendințe și predispoziții.

Vom afla care este cadrul potrivit pentru obținerea succesului.

Seminar Feminitate vs. Masculinitate

Vom afla care este contextul în care ne aflăm. Ce depinde de noi pentru a nu ne sabota și irosi potențialul nativ?

Vom afla care este etapa de evoluție în care ne aflăm. Ce e esențial la vârsta la care suntem acum ?

Vom afla diferența dintre destin, karmă și soartă.

Vom avea ghidare și claritate asupra a ce este important pentru noi, care este “drumul” nostru și cum ne putea crea o viață împlinită, cu bucurie și armonie. 

Vom afla care sunt alegerile necesare în rutina zilnică pentru a beneficia la maxim de vibrațiile anului 2023.

Vom afla ce e necesar să eliberăm din viața noastră în acest an.

Vom primi recomandări practice pentru succesul profesional/ de business. 

Vom pleca acasă cu exemple clare astfel încât să știm exact care sunt pașii pe care trebuie să îi facem astfel încât să beneficiem de tot ce ne aduce anul 2023.

Workshop “Tehnici  pentru alchimizarea emoțiilor”

Meditație theta pentru integrarea Iubirii și Stimei de Sine și eliberarea emoțiilor de frică, rușine, vinovăție

Sesiune dans energetic: Conectarea body-mind-spirit la manifestarea unei intenții

Restul surprizelor le sunt rezervate participanților.

Ramona Burda Sălășan

Ramona este fondatoarea proiectului Retreat Camps, este ghid turistic cu experiență în organizarea de evenimente, tabere și retreaturi. Deține firma de turism din 2015, iar din 2020 organizează exclusiv retreaturi, având până în prezent peste 30 de retreaturi organizate în cei 2 ani.

Entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit pe tot parcursul unui retreat sunt de neoprit. Se va ocupa de partea de organizare, se va asigura că totul este în regulă (în camere, la masă, în drumeții), se va implica trup și suflet ca să îți ofere ție o experiență de neuitat.

 

Corina Stratulat

Corina Stratulat, antreprenor, numerolog și strateg pentru transformare personală și profesională. Drumul profesional al Corinei a început de la o vârstă fragedă, la 16 ani. Si-a câștigat astfel independența devreme în viață și a avut șansa să vada de mică ce înseamnă să fii antreprenor și să dezvolți un business de la zero. Ulterior, a absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori din cadrul ASE București.

La 24 de ani a înființat prima companie și, de atunci, antreprenoriatul a fost calea profesională pe care a rămas. A fost consultant în strategie de business în mai multe startup-uri și a dezvoltat companii de top în domeniul sănătății. Toate acestea i-au adus satisfacții pe plan profesional și financiar, însă nu s-a simțit împlinită, cu adevărat, până nu a descoperit care este misiunea ei personală. Dintre toate formările și cursurile pe care le-a urmat pentru propria dezvoltare, numerologia a fost cea care i-a adus cel mai rapid informații despre menirea ei aici și despre strategia pe care să o abordeze pentru a trăi viața pe care și-o dorește.

Mai multe detalii despre Corina puteți găsi aici

 

Irina Iordache

Irina Iordache, Coach & Mentor Misiune Personală, theta healer, hipnoterapeut, NLP Master, instructor dans energetic. Consideră că misiunea ei pe acest pământ e să susțină sufletele să își ia Puterea interioară înapoi, să se reîntoarcă în Iubire de Sine și să își descătuleze Potențialul nemărginit pentru a trăi cu adevarat o viață cu Sens , plină de Bucurie și Magie . Motto-ul ei este: “Împreună pentru o viață mai bună, o viață de Vis, plină de Bliss!”

Mai multe detalii despre Irina puteți găsi aici

 Cazarea se face într-un mic hotel boutique de pe Valea Lotrioarei, aproape de Sibiu, River Retreat, o locație în inima naturii, cu râul care curge chiar prin curtea din spatele pensiunii. Locația dispune de living cu șemineu, bucătărie utilată, sală de conferințe și este dotată cu ciubăr din stejar, saună, jacuzzi, foișor, terasă.

PREȚ 2100 Lei/adult/loc în cameră dublă (totul inclus)

Dacă mai vii împreună cu cineva prețul pentru 2 persoane va fi 3600 lei (1800 lei/pers)Supliment de cameră single: 389 lei.  

 

Tariful INCLUDE:

-> 3 nopți/4 zile cazare.
->Toate mesele, începând cu cina (joi), ieșire cu mic dejun (duminică).
->Toate activitățile, atelierele, drumețiile menționate în program.
-> Acces la spa (în orele de relaxare). Tariful NU INCLUDE:

->Transportul – se face cu mașina personală (dacă sunt mai multe persoane din aceeași zonă, la cerere, îi vom grupa în mașini).
-> Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program.

 

Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 650 Ron/adult. Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile înainte de eveniment.

 

Avansul (sau suma achitată) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor.

Cine poate participa la acest eveniment?

Evenimentul este unul mixt, activitățile fiind potrivite atât pentru oameni singuri cât și pentru cupluri, însă nu este potrivit pentru copii.

Retreat de detox mental, emotional si spiritual-26-29 Ianuarie 2023

Retreat de detox mental, emotional si spiritual

Gândurile, emoțiile, fricile noastre, credințele limitative și programele cu care venim sau ni le însușim în copilărie reprezintă mare parte din felul în care reacționăm și interacționăm unii cu alții. Sunt ca un strat secundar, ca o interfață prin care ne gestionăm viața.
 
Adevăratul nostru Sine, care este Minunat și Luminos ,pentru că toți suntem copiii perfecți ai Divinități, stă ascuns sub acest bagaj pe care îl cărăm zilnic cu noi.
 
De câte ori nu ai simțit cum te înfurii când nu ești ascultat, înțeles, văzut și iubit?
 
De câte ori reacționezi pe pilot automat din răni, dureri și traume… și de cele mai multe ori nici nu știi de unde vin?
 
De câte ori nu ai spus că de la 1 Ianuarie voi face lucrurile mai bine, dar ai observat că schimbările vin greu.
Privim lucrurile dintr-o perspectivă greșită. Spunem că avem nevoie să ne schimbăm. Asta ar însemna că nu suntem minunați așa cum suntem. Dar Sinele nostru Autentic este deja acolo. Ce avem de făcut este să curățăm, să detoxifiem în interiorul nostru gândurile, emoțiile și toate lucrurile cărora noi le permitem să ne mențină într-o frecvență joasă.
Vă propun să priviți lucrurile din perspectiva aceasta. Că avem de curățat pentru a face Drumul Înapoi către Noi. Nu că am avea de schimbat.
 
Ce vom face la eveniment?
 
• Vom avea un atelier cu tema ”Sunt Perfect, dar am uitat!”
• Vom afla cum să eliberăm persoanele toxice din viața noastră.
• Vom afla cum să ieșim din energiile toxice și situațiile toxice din viața noastră.
• Vom afla ce înseamnă o situație toxică în diferite circumstanțe și cum putem să acționăm în plan fizic, ce putem să facem să scăpăm de aceste situații din viața noastră.
• Vom avea un workshop de tăiere cordoane energetice pe chakre, închidere de cicluri repetitive.
• Vom avea o meditație activă care ajută la eliberarea tensiunilor celulare.
• Vom învăța cum să ne protejăm energetic atunci când lucram cu oamenii pentru a nu fi afectați de energia acestora.
• Vom afla cum să accesăm energia divină din care facem parte, care ne umple, ne curăță și curge mai departe din noi prin chakra inimii către toți cei care au nevoie de ea.
• Vom face mișcare și plimbări în natură, pensiunea fiind una izolată, înconjurată doar de munți, copaci si liniște.
• Vom afla despre o tehnică energetică de recâștigare a corpului dorit prin renunțarea la kilogramele care nu ne mai sunt de folos, prin metode care să nu ne scoată prea mult din zona de confort, fără diete, fără măsurători, un program relaxant, care poate fi făcut de oricine, fără a fi nevoie de timp mult alocat, alimentație specială, renunțări la diverse obiceiuri. Un program pe care se bazează mai mult pe tehnici energetice și mentale decât fizice.
• Suntem invitați într-o călătorie a manifestării sinelui divin cu ajutorul elementelor, pentru a prelua controlul vieții prin descoperirea unei maniere antice de manifestare prin care ne aliniem cu un scop propriu.
• Vom traversa împreună importanța uneltelor din jurul nostru, ne vom conecta la acestea prin fuziunea energetică de acțiune.
• Vom aborda partea terapeutică a culorilor transpuse în făurirea lumânărilor cu intenții. (Vibrația culorilor, chakrele prin alianță, utilizarea cristalelor în acest proces).
• Vom aduce lumină înspre conținutul Intenției ca simbol de creație.
• Vom vorbi pe îndelete despre modul în care aplicăm intenția în viața noastră.
• Ne vom conecta cu elementele din jurul nostru pentru a percepe mai amplu calitatea creatorului cu ajutorul acestora (plante sacre, săruri și alte elemente utilizate în structura lumânărilor cu intenție) Procesul de creație a lumânărilor este în deplin respect vis a vis de calitatea acestora (se vor utiliza doar ceruri de albine și soia, fitile de bumbac natural.)
• Opțional veți putea opta să alegeți o lumânare făurită pe arhetipul Magicianul cu intenția de a crea un punct 0 de acțiune în viața ta prin conștientizare și aplicare a modului în care energia ta creatoare poate schimba cursul unei vieți de așezare în oglindă, de așa manieră ca interiorul să reflecte exteriorul. Veți primi conținut informațional cu privire la descoperirea modului de acțiune a energiei lăuntrice Acest proiect propune să elibereze blocajele energetice, stagnările și împuternicește dezvoltarea echilibrată în materie.
Utilizarea uneltelor materiale vin să ajute co-creatorul să alinieze cu Eul interior, creator, fluxul și calitatea tuturor proiectelor din viața ta.
• Vom avea sesiuni de dans energetic, de curățări energetice și spirituale, de tăiere stringuri și aducerea părților de suflet pierdute în toate colțurile lumii sau universului.
• Vom face meditația de curățare a pântecului.
• Vom face meditații de iertare și eliberare a gândurilor și emoțiilor.
• Vom avea un meniu sănătos, dar și gustos și sănătos, gătit din ingrediente alese, care nu va fi unul bazat pe rețete de detox fizic, însă vom discuta și despre alimentația sănătoasă și detoxul fizic, care vine la pachet cu mentalul, emoționalul și spiritualul.
• Vom petrece 4 zile într-un cadru de vis, în Ținutul Pădurenilor, la Pensiunea Panorama, din Județul Hunedoara.
• Cei prezenți acolo vor putea beneficia de ședințe 1 la 1 cu invitații prezenți la eveniment, in funcție de timpul disponibil (opțional, contracost)> Ședințele pot cuprinde una sau mai multe elemente de îmbunătățire a vieții pe plan spiritual: curățare energetica, încărcarea unui obiect pentru a va ajuta in îndeplinirea unei intenții, ajutor in formularea intenției, astfel încât sa atrageți lucrurile cele mai benefice pentru voi, eliberarea fricilor, conexiunea cu lumea nevăzuta, discuții pe teme spirituale, in funcție de nevoile fiecăruia).
• De asemenea cei prezenți acolo vor putea opta pentru ședințe de access bars sau masaje (contracost, in limita timpului disponibil).
 
Organizatori:
🔅Ramona Salasan, manager de proiect Retreat Camps, organizator și ghid de turism : entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.
 
✅Invitați:
💟Milena Cornelia Grigore, este consilier de dezvoltare personala si spirituala si terapeut holisitic. Laitmotivul după care se ghidează este ca ” Toți suntem spirituali, unii doar am uitat! ” Consilierea si terapia oferita de Milena se bazează pe echilibrul intre Corp-Minte-Suflet- Spirit.
Suntem un întreg, totul este interconectat iar, un dezechilibru sau o trauma asupra unei structuri, inevitabil, le afectează si pe celelalte. Pregătire formala: a studiat in cadrul facultății modulul Psihologic si modulul Comunicare.
Este:
– maestru Reiki certificat după metoda Usui,
– cristaloterapeut,
– terapeut certificat in metoda de Realiniere a Sufletului prin citirea Registrelor Akashice,
– maestru in ordinul lui Melchisedec, ]
– terapeut cromatic prin pictura,
– terapeut certificat in folosirea energiei Shamballa, vindecarea Atlanților si vindecarea cu flăcările gemene.
💟Andreea Parti, facilitator acces bars (procese de corp si facelift), clase de stretching si sport.
💟Nagy Arnold, maestru arte marțiale, dar si maestru spiritual, care ne va învăța ca magia exista si ca este la îndemâna oricui, ca ne poate face viața mai ușoară si mai frumoasa, ca + si – pot face casa buna, ca întunericul si lumina nu exista una fără cealaltă, ca moartea este cea mai frumoasa călătorie si ca unele lucruri pot fi private dint-o alta perspectiva. Ne va răspunde la întrebările poate la care nu ne-am fi gândit ca vom găsi răspuns sau ca este cineva care s-a născut (si le-a si păstrat) cu anumite abilitați care ne va ajuta la îmbunătățirea vieții pe toate planurile.
 
 
💟Andreea Gaea- Owner and Founder la Fantasia’s Candles. Andreea Gaea, manifestator autodidact, a făurit prima oară acum 4 ani de zile programul de emancipare / manifestare și aplicare a energiei arhetip de co-creator a energiilor prin îmbinarea acestora cu o nouă formă de abordare și creație.
Utilizarea lumânărilor cu intenție, a plantelor sacre împreună cu unelte de conștientizare a darurilor fiecărei persoane, vorbim despre un proiect ce așază structura maestrului în acțiune desăvârșită de aliniere a sinelui divin împreună cu cel uman.
 
💟Simona Stanulet-instructor de dans energetic și fondator al programului de recâștigare a corpului dorit prin tehnici mentale și energetice, terapeut energetic de peste 6 ani.
 
💟Chef Alexandru Grigore, pasionat de gătit sănătos și consilier nutriție.
Restul invitaților le vor fi prezentați participanților.
 •  Vom petrece 4 zile într-un cadru de vis, în Ținutul Pădurenilor, la Pensiunea Panorama, din Județul Hunedoara.
 • Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine.
💰PREȚ: 1898 Lei/persoana/loc în cameră dublă sau tripla.
💥💟 Preț cu Ealy Booking pana la data de 20 decembrie: 1498lei/persoana/loc in camera dubla sau tripla.❗
 
Supliment de camera single: 389 lei.
 
✅Condiții de rezervare și anulare.
Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 650 Ron/adult. Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile înainte de eveniment.
In cazul in care nu se plătește diferența de plata in termen, se pierde locul rezervat si avansul.
Avansul (sau suma achitata) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor. In calitate de organizatori, încercam găsirea înlocuitorilor pentru a putea restitui suma achitata, însă nu ne asumam acest lucru.
 
✅Pentru a face rezervarea sau a primi alte informații, vă rugam să trimiteți mesaj pe messenger, facebook la Ramona Burda Salasan sau telefon 0742037722 Ramona.
In cazul in care doriți sa participați singur(a), însă nu doriți sa plătiți supliment de single, va putem pune in camera dubla sau tripla cu alte persoane înscrise singure.
 
Locurile sunt limitate!
 
✅Locurile in camere sunt repartizate după cum urmează: 8 locuri în 4 camere duble cu baie proprie (una permite și pat suplimentar), 16 locuri în cele 8 camere duble (în 5 se poate pune și pat suplimentar), care sunt grupate câte doua la o baie, intrare separată. Si o căsuță formata dintr-o camera cu baie proprie, situata lângă pensiune. Locurile se vor rezerva în ordinea preferințelor primelor persoane înscrise sau vom discuta și vom găsi cea mai potrivită soluție
✅Cine poate participa la acest eveniment?
Evenimentul este unul mixt, activitățile fiind potrivite atât pentru oameni singuri cât și pentru cupluri, însă este doar pentru adulți.
 
Tariful INCLUDE:
-> 3 nopți cazare – loc în cameră dublă (baie proprie) sau în apartament (2 camere decomandate cu o baie)
->Toate mesele, cafeaua și apa necesară pe perioada evenimentului, începând cu cina (joi), ieșire cu mic dejun (duminica)
->Toate activitățile menționate în program.
-Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personal ( la cerere vom face legătura cu persoane din aceleași zone sau vom găsi soluții sa va luam de la cea mai apropiata gara).
->Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (sunt permise orice băuturi sau mâncare și din afara pensiunii).
->Ședințe 1 la 1 sau alte servicii opționale (masaje, terapii, etc).
 

Retreat de tradiții si ritualuri dacice1-4 decembrie 2022

Retreat de tradiții si ritualuri dacice

Ți-ar plăcea să petreci câteva zile la munte, la o pensiune retrasă, înconjurată doar de munți și păduri, într-un cadru intim și prietenos, unde vom experimenta ritualuri dacice, vom avea meditații de curățare si calatorii conștiente, vom păși pe urmele dacilor si vom beneficia de darurile străbunilor, vom avea o experiență unică și autentică ?
 
Daca da, te invităm la acest eveniment în cadrul căruia vom intra cu toții în atmosfera de sărbătoare.
Ce vom face la eveniment?
• Vom începe diminețile cu exerciții ușoare de yoga, cu “dansul bucuriei”, tehnici de energizare și aducerea stării de bine în corp.
• Vom face meditații, exerciții de interiorizare și conectare cu sinele.
• Vom face drumeții și plimbări în natură.
• Ne vom conecta cu sunetele naturii, vom străbate în silent walk pădurile neexplorate, pe covoarele de mușchi și plante, aflate chiar în jurul pensiunii.
• Ne vom relaxa la spa.
• Vom face jocuri de cunoaștere și conectare la energia grupului.
• Vom avea un workshop fitoterapeutic, în care vom învăța despre puterile vindecătoare ale plantelor, cum să le folosim și când, astfel încât să beneficiem de întregile lor beneficii.
• Vom avea degustare de ceaiuri de plante.
• Vom face ateliere de self-care.
• Plimbare conștientă prin pădure, explorând conexiunea cu pământul și cu propriul corp.
• Ce este delicios pentru corpul tău? (Meditație de conștientizare, în natură)
• Atelier: Cum putem folosi darurile naturii pentru a ne îngriji si răsfăța. Legătura dintre sănătatea fizica si echilibrul psihic, armonizarea sănătății cu ajutorul darurilor naturii (plante, săruri, alimente, apa, etc). Diferența intre supraviețuire, bunăstare si răsfăț (survival, thriving, pampering).
• Vom afla informații despre hormonii fericirii si cum ii putem crea pentru organismul nostru.
• Vom afla cum să ne folosim de lucruri simple, din natură, pentru un boost de imunitate, pentru a dormi mai bine, să reducem stresul, să ne îmbunătățim starea de bine, pentru a crește puterea de concentrare, etc.
• Vom avea Atelier cu tema: RĂSFĂȚ TREASUREHUNT (vânătoare de comori)
Cât ai putea să iți dai voie să te bucuri de corpul tău, dincolo de gânduri ca
“nu merit”, “nu e posibil pentru mine”, “aș vrea dar nu îmi permit”?
Intr-un mod jucăuș si foarte relaxat vom explora împreună diferite forme de răsfăț, mai simple si mai sofisticate, vom descoperi ce ii place cu adevărat corpului nostru si ce practici sunt cele mai contributive pentru noi.
Vom avea si un premiu-surpriza pentru cel care ajunge la cel mai înalt nivel de răsfăț si relaxare.
Și… cum devine și mai bine decât atât?
• Cei prezenți acolo vor putea beneficia de o ședință (opțional, contracost) care poate cuprinde una sau mai multe elemente de îmbunătățire a vieții pe plan spiritual: curățare energetica, încărcarea unui obiect pentru a va ajuta in îndeplinirea unei intenții, ajutor in formularea intenției, astfel încât sa atrageți lucrurile cele mai benefice pentru voi, eliberarea fricilor, conexiunea cu lumea nevăzuta, discuții pe teme spirituale, in funcție de nevoile fiecăruia).
• Cine dorește, opțional poate beneficia de masaje, acces bars sau alte terapii energetice si/sau de relaxare (contracost, in limita timpului disponibil).
 
• Vom avea sesiune de întrebări și răspunsuri despre lumea nevăzută, energii, spiritualitate sau orice altă temă de viață și moarte.
Restul surprizelor le sunt rezervate participanților.

Responsabili de experiența ta vor fi:

Organizatori:

🔅Ramona Salasan, manager de proiect Retreat Camps, organizator și ghid de turism : entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.

Invitați:

🔅 Loreta Neculai, profesor de teatru si pantomime cu o experiența de peste 20 de ani in consilierea si dezvoltarea copiilor, doctor in Teatru, actriță si mim, Absolventa a Universității de Arta “ George Enescu” din Iași, Cursurilor de teatru musical si dans Beijing, China, Manager de proiecte internaționale si Creatoarea Atelierelor “Mimi de Mici”, ‘’Creează-ti corpul”, precum si alte ateliere de dezvoltare prin arta teatrala, in special pentru copii de toate varstele, dar si pentru adulti.

🔅Corina Mihalca, fondatoarea proiectului Coco povesteste, educator copii.

Restul surprizelor, activitatilor si invitatilor le vor fi prezentate celor inscrisi la retreat.

Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine.
 
☘Amplasarea pensiunii este într-o locație superbă, într-un loc retras, situat la poalele munților, în mijlocul naturii, pe 6ha de teren, unde aerul curat, susurul apei și liniștea zonei ne vor încărca cu energie și bună dispoziție, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală, fiind situat dincolo de poarta care reprezintă intrarea în portalul energetic de la Cetățile Dacice, loc cunoscut ca fiind punctul energetic cel mai puternic din lume.
 
Pensiunea este compusă din 6 clădiri, după cum urmează:
1. Clădirea dispune de 5 camere dotate fiecare cu grup sanitar propriu și încălzire proprie (una la parter și două la etaj), tv în fiecare cameră, living unde în perioadele reci vă puteți relaxa în fața șemineului, o baie de serviciu , bucătărie utilată complet;
2. Clădirea dispune de 2 camere dotate fiecare cu grup sanitar propriu și încălzire proprie, aer condiționat, mini bar, tv. În aceste camere se poate pune pat suplimentar.
3. Clădirea dispune de 4 camere dotate fiecare cu grup sanitar propriu și încălzire proprie, mini bar, tv. (2 sunt triple, iar în celelalte 2 se poate pune pat suplimentar pentru copii).
4,5,6,7,8.Trei căsuțe din buștean rotund fiecare compuse din 1 cameră dublă matrimonială și două paturi (saltele) tip prici deschis mansardat, baie proprie, mini bar,tv,terasă acoperită și neacoperită cu vedere la pădure.
 
 
Pensiunea dispune de:
-trambulină profesională.
-Tiroliana.
-Căsuță în copac.
-teren de badminton, de volei, de fotbal pe iarbă.
-balansoar.
-hamac.
-loc de joacă amenajat pentru copii cu tobogan.
-călărie ponei
-2 biciclete de închiriat pentru adulți.
💰PREȚ: 1289 Lei/adult/loc în cameră dublă sau tripla.
Sau 1489 Lei/adult loc în căsuță retrasă, în care încap pana la 4 persoane(2 intr-un pat matrimonial jos, iar 2 sus la etaj de tip prici, pe 2 saltele) (a treia sau a patra persoana adulta plătește 1289lei)
Copiii sub 3 ani beneficiază de gratuitate (dacă dorm în același pat cu părinții).
Copiii între 3 și 12 ani: 398/copil (plus 150 lei dacă se dorește pat suplimentar sau stau in căsuță)
 
Copiii peste 12 ani plătesc preț de adult.
*În cazul în care se rezervă doar un adult însoțit de un copil, se achita un cost suplimentar de 289 lei, suplimentul de camera single.
 

Retreat and Spa-Relaxare, Rasfat, Renastere 30 Septembrie-2 Octombrie 2022

Retreat and spa-relaxare, rasfat, renastere

Ce ai zice să petreci 3 zile la munte, într-o stațiune situată la peste 1400 m altitudine, una cu aerul cel mai ozonificat din România?
 
Pensiunea se află într-o zonă retrasă, înconjurată doar de munți, brazi și păduri.
Deoarece ne dorim maximă relaxare și răsfăț la acest retreat, am ales una din pensiunile cu cel mai complex spa din zonele montane ale României.
 
Pensiunea clasificată cu 5 margarete dispune de:
Ciubăr cu super panoramă.
Jacuzzi.
Cameră de sare.
Saună uscată.
Saună umedă.
Saună cu infraroșu.
Dus Vichy.
Cameră cu aromaterapie.
Fotoliu profesional de masaj.
Cameră pentru masaje.
 
În toate cele 3 zile petrecute aici vom avea activități prin care să ne relaxăm, dar și să ne interiorizăm, răsfățam, să învățam despre ce înseamnă self-care, astfel încât la întoarcerea din retreat să simțim că suntem renăscuți.
Ce vom face la eveniment?
• Vom începe diminețile cu exerciții ușoare de yoga, cu “dansul bucuriei”, tehnici de energizare și aducerea stării de bine în corp.
• Vom face meditații, exerciții de interiorizare și conectare cu sinele.
• Vom face drumeții și plimbări în natură.
• Ne vom conecta cu sunetele naturii, vom străbate în silent walk pădurile neexplorate, pe covoarele de mușchi și plante, aflate chiar în jurul pensiunii.
• Ne vom relaxa la spa.
• Vom face jocuri de cunoaștere și conectare la energia grupului.
• Vom avea un workshop fitoterapeutic, în care vom învăța despre puterile vindecătoare ale plantelor, cum să le folosim și când, astfel încât să beneficiem de întregile lor beneficii.
• Vom avea degustare de ceaiuri de plante.
• Vom face ateliere de self-care.
• Plimbare conștientă prin pădure, explorând conexiunea cu pământul și cu propriul corp.
• Ce este delicios pentru corpul tău? (Meditație de conștientizare, în natură)
• Atelier: Cum putem folosi darurile naturii pentru a ne îngriji si răsfăța. Legătura dintre sănătatea fizica si echilibrul psihic, armonizarea sănătății cu ajutorul darurilor naturii (plante, săruri, alimente, apa, etc). Diferența intre supraviețuire, bunăstare si răsfăț (survival, thriving, pampering).
• Vom afla informații despre hormonii fericirii si cum ii putem crea pentru organismul nostru.
• Vom afla cum să ne folosim de lucruri simple, din natură, pentru un boost de imunitate, pentru a dormi mai bine, să reducem stresul, să ne îmbunătățim starea de bine, pentru a crește puterea de concentrare, etc.
• Vom avea Atelier cu tema: RĂSFĂȚ TREASUREHUNT (vânătoare de comori)
Cât ai putea să iți dai voie să te bucuri de corpul tău, dincolo de gânduri ca
“nu merit”, “nu e posibil pentru mine”, “aș vrea dar nu îmi permit”?
Intr-un mod jucăuș si foarte relaxat vom explora împreună diferite forme de răsfăț, mai simple si mai sofisticate, vom descoperi ce ii place cu adevărat corpului nostru si ce practici sunt cele mai contributive pentru noi.
Vom avea si un premiu-surpriza pentru cel care ajunge la cel mai înalt nivel de răsfăț si relaxare.
Și… cum devine și mai bine decât atât?
• Cei prezenți acolo vor putea beneficia de o ședință (opțional, contracost) care poate cuprinde una sau mai multe elemente de îmbunătățire a vieții pe plan spiritual: curățare energetica, încărcarea unui obiect pentru a va ajuta in îndeplinirea unei intenții, ajutor in formularea intenției, astfel încât sa atrageți lucrurile cele mai benefice pentru voi, eliberarea fricilor, conexiunea cu lumea nevăzuta, discuții pe teme spirituale, in funcție de nevoile fiecăruia).
• Cine dorește, opțional poate beneficia de masaje, acces bars sau alte terapii energetice si/sau de relaxare (contracost, in limita timpului disponibil).
 
• Vom avea sesiune de întrebări și răspunsuri despre lumea nevăzută, energii, spiritualitate sau orice altă temă de viață și moarte.
Restul surprizelor le sunt rezervate participanților.
Organizator:
Ramona Salasan, organizator proiect Retreat Camps și ghid de turism; entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.
 
Cristina Paul, psiholog si Life-coach / Consilier dezvoltare personala. A făcut masterat in Psihologie Clinica, psihoterapie si consiliere psihologica. In paralel, a urmat nenumărate cursuri de formare si traininguri de dezvoltare personala, din diferite abordări si paradigme. Practician Access Bars si procese de corp Access Consciousness, facilitator ateliere de dezvoltare personala prin dans & mișcare, a urmat numeroase cursuri de self-care.
 
Nagy Arnold, maestru arte marțiale, dar si maestru spiritual, care ne va învăța ca magia exista si ca este la îndemâna oricui, ca ne poate face viața mai ușoară si mai frumoasa, ca + si – pot face casa buna, ca întunericul si lumina nu exista una fără cealaltă, ca moartea este cea mai frumoasa călătorie si ca unele lucruri pot fi private dint-o alta perspectiva. Ne va răspunde la întrebările poate la care nu ne-am fi gândit ca vom găsi răspuns sau ca este cineva care s-a născut (si le-a si păstrat) cu anumite abilitați care ne va ajuta la îmbunătățirea vieții pe toate planurile.
 
 
 
 
Restul invitaților le vor fi prezentați participanților.
Pensiunea se află într-o zonă retrasă, înconjurată doar de munți, brazi și păduri.
Deoarece ne dorim maximă relaxare și răsfăț la acest retreat, am ales una din pensiunile cu cel mai complex spa din zonele montane ale României.
Pensiunea clasificată cu 5 margarete dispune de:
Ciubăr cu super panoramă.
Jacuzzi.
Cameră de sare.
Saună uscată.
Saună umedă.
Saună cu infraroșu.
Dus Vichy.
Cameră cu aromaterapie.
Fotoliu profesional de masaj.
Cameră pentru masaje.
În toate cele 3 zile petrecute aici vom avea activități prin care să ne relaxăm, dar și să ne interiorizăm, răsfățam, să învățam despre ce înseamnă self-care, astfel încât la întoarcerea din retreat să simțim că suntem renăscuți.
Valoarea acestui retreat este de peste 2000 lei, însă noi îl oferim la 1489lei/persoană, iar la preț de
Early Booking pentru cei care rezervă și plătesc până la data de 05 septembrie 💥👌😍doar 1194lei/persoană (loc în cameră dublă) !!!!
💰💟De asemenea oferim si 3 bonusuri in valoare de 500 lei:
1. Bonus pentru primii 3 care se înscriu și plătesc integral: o ședință 1 la 1 cu psih. și life coach Cristina Paul în valoare de 300 Lei.
2. Bonus pentru toți cei care se înscriu și plătesc integral până la 1 septembrie: un set de 3 produse personalizate Retreat Camps în valoare de 150 Lei.
3. Bonus pentru toți cei care se înscriu până la 1 septembrie (și plătesc fie avansul de 650 lei, fie integral): o ședință la fotoliul cu masaj profesionist din camera de aromaterapie.
 
 
▶️ Condiții de rezervare și anulare.
Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 650 Ron/adult.
Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile înainte de eveniment.
In cazul in care nu se plătește diferența de plata in termen, se pierde locul rezervat si avansul.
Avansul (sau suma achitata) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor. In calitate de organizatori, încercam găsirea înlocuitorilor pentru a putea restitui suma achitata, însă nu ne asumam acest lucru.
 
 
▶️ Pentru a face rezervarea sau a primi alte informații, vă rugam să trimiteți mesaj pe messenger, facebook la Ramona Burda Salasan, mail la contact@retreat-camps.com sau telefon/whatsapp 0742037722 Ramona.
In cazul in care doriți sa participați singur(a), însă nu doriți sa plătiți supliment de single, va putem pune in camera dubla sau tripla cu alte persoane înscrise singure. (in limita disponibilității).
Locurile sunt limitate!

Retreat de dans energetic pe Clisura Dunării
16-18 Septembrie 2022

Retreat de dans energetic pe clisura dunarii

Dansul energetic ne întregește perspectiva nelimitată a Universului, deoarece s-a dovedit atât științific cât şi spiritual că noi, oamenii, avem puteri energetice nelimitate.
Suntem propria noastră limită, iar prin practica dansului energetic, aceasta capătă noi dimensiuni din ce în ce mai înalte.
Practicând dansul energetic cu bucurie, entuziasm şi în mod constant, ne ridicăm vibrația, atrăgând în viața noastră oameni, fapte, evenimente, lucruri care ne conduc spre calea împlinirii destinului nostru cel mai înalt, către versiunea noastră cea mai bună spre înfăptuirea Binelui Suprem.
 
Practicând dansul energetic, această terapie miraculoasă, ne așezăm pe calea vindecărilor miraculoase ale sufletului şi implicit ale trupului nostru, ne dăm un nou sens în viață, către sănătate, fericire, libertate şi împlinire spirituală.
 
Se spune ca acest tip de mișcare “vindecă nu doar sufletul, ci şi corpul uman.
Revitalizează, energizează şi redă celui care îl practică senzaţia de mulţumire, fericire şi echilibru interior.
 
Ce vom face la eveniment?
✅Curs intensiv de dans energetic cu toate cele 12 tipuri de dans energetic, cuprinse in 3 module, in urma cărora cei care doresc pot sa devina instructori de dans energetic (in urma unui examen care se va da ulterior evenimentului, optional).
✅Vom experimenta cele 12 tipuri de dans energetic:
💟DANSUL ENERGETIC LIBER
💟DANSUL CUANTIC
💟DANSUL DIN POZITIA CULCAT
💟DANSUL DE IMPAMANTARE
💟DANSUL RELATIILOR
💟DANSUL PENDULAR
💟DANSUL GLOBULUI DE LUMINA
💟DANSUL ANGELIC
💟DANSUL INTENTIILOR
💟DANSUL COPACULUI
💟DANSUL MEDITATIV
💟DANSUL DE VINDECARE
✅ Sesiuni de meditații ghidate pe pontonul de lângă Dunăre.
✅Exerciții de respirație.
✅ Informații despre beneficiile dansului energetic si practici de curățare a casei si a persoanelor care îl practica.
✅ Ritualul de curățare energetica.
✅Ritualul de încărcare benefica al apei.
😍Bonus: Dans de descărcare a energiei negative pe luna plina.
 
Restul surprizelor le sunt rezervate participanților.
Organizator:
Ramona Salasan, organizator proiect Retreat Camps și ghid de turism; entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.
 
Invitat si facilitator de dans energetic: Simona Stanulet, instructor de dans energetic si terapeut holistic.

Locul ales pentru acest retreat este unul de o frumusețe ireala, unde Dunărea curge printre munți.

Există în România ţinuturi de o frumuseţe uluitoare. De data aceasta am ales o locatie minunata din Clisura Dunării, locul unde Munţii Carpaţi îmbrăţişează apele învolburate al fluviului. Odată ajunşi aici, veţi avea senzaţia că aţi cucerit lumea. Statuia lui Decebal, Cazanele sau Peştera Veterani toate au un farmec aparte. Aici, răsăritul este un vis din care, cel mai probabil, nu veţi dori să vă treziţi.

Pensiunea dispune de camere frumos amenajate, dar si de ponton, ciubăr, jacuzzi, scaune de masaj, terasa mare cu scaune de relaxare si multe alte facilitați.

Preț: 989 lei/persoana.
💰