retreat camps

Retreat and Spa-Relaxare, Rasfat, Renastere

Retreat and spa-relaxare, rasfat, renastere

Ce ai zice să petreci 3 zile la munte, într-o stațiune situată la peste 1400 m altitudine, una cu aerul cel mai ozonificat din România?
 
Pensiunea se află într-o zonă retrasă, înconjurată doar de munți, brazi și păduri.
Deoarece ne dorim maximă relaxare și răsfăț la acest retreat, am ales una din pensiunile cu cel mai complex spa din zonele montane ale României.
 
Pensiunea clasificată cu 5 margarete dispune de:
Ciubăr cu super panoramă.
Jacuzzi.
Cameră de sare.
Saună uscată.
Saună umedă.
Saună cu infraroșu.
Dus Vichy.
Cameră cu aromaterapie.
Fotoliu profesional de masaj.
Cameră pentru masaje.
 
În toate cele 3 zile petrecute aici vom avea activități prin care să ne relaxăm, dar și să ne interiorizăm, răsfățam, să învățam despre ce înseamnă self-care, astfel încât la întoarcerea din retreat să simțim că suntem renăscuți.
Ce vom face la eveniment?
• Vom începe diminețile cu exerciții ușoare de yoga, cu “dansul bucuriei”, tehnici de energizare și aducerea stării de bine în corp.
• Vom face meditații, exerciții de interiorizare și conectare cu sinele.
• Vom face drumeții și plimbări în natură.
• Ne vom conecta cu sunetele naturii, vom străbate în silent walk pădurile neexplorate, pe covoarele de mușchi și plante, aflate chiar în jurul pensiunii.
• Ne vom relaxa la spa.
• Vom face jocuri de cunoaștere și conectare la energia grupului.
• Vom avea un workshop fitoterapeutic, în care vom învăța despre puterile vindecătoare ale plantelor, cum să le folosim și când, astfel încât să beneficiem de întregile lor beneficii.
• Vom avea degustare de ceaiuri de plante.
• Vom face ateliere de self-care.
• Plimbare conștientă prin pădure, explorând conexiunea cu pământul și cu propriul corp.
• Ce este delicios pentru corpul tău? (Meditație de conștientizare, în natură)
• Atelier: Cum putem folosi darurile naturii pentru a ne îngriji si răsfăța. Legătura dintre sănătatea fizica si echilibrul psihic, armonizarea sănătății cu ajutorul darurilor naturii (plante, săruri, alimente, apa, etc). Diferența intre supraviețuire, bunăstare si răsfăț (survival, thriving, pampering).
• Vom afla informații despre hormonii fericirii si cum ii putem crea pentru organismul nostru.
• Vom afla cum să ne folosim de lucruri simple, din natură, pentru un boost de imunitate, pentru a dormi mai bine, să reducem stresul, să ne îmbunătățim starea de bine, pentru a crește puterea de concentrare, etc.
• Vom avea Atelier cu tema: RĂSFĂȚ TREASUREHUNT (vânătoare de comori)
Cât ai putea să iți dai voie să te bucuri de corpul tău, dincolo de gânduri ca
“nu merit”, “nu e posibil pentru mine”, “aș vrea dar nu îmi permit”?
Intr-un mod jucăuș si foarte relaxat vom explora împreună diferite forme de răsfăț, mai simple si mai sofisticate, vom descoperi ce ii place cu adevărat corpului nostru si ce practici sunt cele mai contributive pentru noi.
Vom avea si un premiu-surpriza pentru cel care ajunge la cel mai înalt nivel de răsfăț si relaxare.
Și… cum devine și mai bine decât atât?
• Cei prezenți acolo vor putea beneficia de o ședință (opțional, contracost) care poate cuprinde una sau mai multe elemente de îmbunătățire a vieții pe plan spiritual: curățare energetica, încărcarea unui obiect pentru a va ajuta in îndeplinirea unei intenții, ajutor in formularea intenției, astfel încât sa atrageți lucrurile cele mai benefice pentru voi, eliberarea fricilor, conexiunea cu lumea nevăzuta, discuții pe teme spirituale, in funcție de nevoile fiecăruia).
• Cine dorește, opțional poate beneficia de masaje, acces bars sau alte terapii energetice si/sau de relaxare (contracost, in limita timpului disponibil).
 
• Vom avea sesiune de întrebări și răspunsuri despre lumea nevăzută, energii, spiritualitate sau orice altă temă de viață și moarte.
Restul surprizelor le sunt rezervate participanților.
Organizator:
Ramona Salasan, organizator proiect Retreat Camps și ghid de turism; entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.
 
Cristina Paul, psiholog si Life-coach / Consilier dezvoltare personala. A făcut masterat in Psihologie Clinica, psihoterapie si consiliere psihologica. In paralel, a urmat nenumărate cursuri de formare si traininguri de dezvoltare personala, din diferite abordări si paradigme. Practician Access Bars si procese de corp Access Consciousness, facilitator ateliere de dezvoltare personala prin dans & mișcare, a urmat numeroase cursuri de self-care.
 
Nagy Arnold, maestru arte marțiale, dar si maestru spiritual, care ne va învăța ca magia exista si ca este la îndemâna oricui, ca ne poate face viața mai ușoară si mai frumoasa, ca + si – pot face casa buna, ca întunericul si lumina nu exista una fără cealaltă, ca moartea este cea mai frumoasa călătorie si ca unele lucruri pot fi private dint-o alta perspectiva. Ne va răspunde la întrebările poate la care nu ne-am fi gândit ca vom găsi răspuns sau ca este cineva care s-a născut (si le-a si păstrat) cu anumite abilitați care ne va ajuta la îmbunătățirea vieții pe toate planurile.
 
 
 
 
Restul invitaților le vor fi prezentați participanților.

Locul ales pentru acest retreat este unul de o frumusețe ireala, unde Dunărea curge printre munți.

Există în România ţinuturi de o frumuseţe uluitoare. De data aceasta am ales o locatie minunata din Clisura Dunării, locul unde Munţii Carpaţi îmbrăţişează apele învolburate al fluviului. Odată ajunşi aici, veţi avea senzaţia că aţi cucerit lumea. Statuia lui Decebal, Cazanele sau Peştera Veterani toate au un farmec aparte. Aici, răsăritul este un vis din care, cel mai probabil, nu veţi dori să vă treziţi.

Pensiunea dispune de camere frumos amenajate, dar si de ponton, ciubăr, jacuzzi, scaune de masaj, terasa mare cu scaune de relaxare si multe alte facilitați.

Preț: 989 lei/persoana.
💰💥Preț Early booking (50% reducere): 498Ron/Persoana loc in camera dubla, cu baie proprie. 
 
Ce include?
 
✅ Cazarea pe 2 nopți in camere duble cu baie proprie, la Pensiunea Noah River pe Clisura Dunării, Orșova.
✅ Cele 3 cărți scrise de Ioan Prisecaru, fondatorul Dansului energetic: Puterea cunoașterii, Alimentația integrativa, Condimente integrative.
✅Ochelarii pentru interiorizare.
✅1 cutie cu condimente integrative.
✅ 2 cutii cu ceai integrativ.
✅Relaxare in ciubăr si jacuzzi.
✅ Susținerea energetica si toate materialele necesare pe parcursul evenimentului.
✅ Toate activitățile menționate in program.
Opțional se pot face excursii cu barca pe Dunăre. (contracost).
 
💥 Nu include mesele pe parcursul celor 3 zile. Acestea se pot găti la comun sau separat de către participanți in bucătăria complet utilata a pensiunii sau se pot lua la terasele si pensiunile din apropiere.
 
Locurile sunt limitate!

Retreat de dans energetic pe Clisura Dunării
16-18 Septembrie 2022

Retreat de dans energetic pe clisura dunarii

Dansul energetic ne întregește perspectiva nelimitată a Universului, deoarece s-a dovedit atât științific cât şi spiritual că noi, oamenii, avem puteri energetice nelimitate.
Suntem propria noastră limită, iar prin practica dansului energetic, aceasta capătă noi dimensiuni din ce în ce mai înalte.
Practicând dansul energetic cu bucurie, entuziasm şi în mod constant, ne ridicăm vibrația, atrăgând în viața noastră oameni, fapte, evenimente, lucruri care ne conduc spre calea împlinirii destinului nostru cel mai înalt, către versiunea noastră cea mai bună spre înfăptuirea Binelui Suprem.
 
Practicând dansul energetic, această terapie miraculoasă, ne așezăm pe calea vindecărilor miraculoase ale sufletului şi implicit ale trupului nostru, ne dăm un nou sens în viață, către sănătate, fericire, libertate şi împlinire spirituală.
 
Se spune ca acest tip de mișcare “vindecă nu doar sufletul, ci şi corpul uman.
Revitalizează, energizează şi redă celui care îl practică senzaţia de mulţumire, fericire şi echilibru interior.
 
Ce vom face la eveniment?
✅Curs intensiv de dans energetic cu toate cele 12 tipuri de dans energetic, cuprinse in 3 module, in urma cărora cei care doresc pot sa devina instructori de dans energetic (in urma unui examen care se va da ulterior evenimentului, optional).
✅Vom experimenta cele 12 tipuri de dans energetic:
💟DANSUL ENERGETIC LIBER
💟DANSUL CUANTIC
💟DANSUL DIN POZITIA CULCAT
💟DANSUL DE IMPAMANTARE
💟DANSUL RELATIILOR
💟DANSUL PENDULAR
💟DANSUL GLOBULUI DE LUMINA
💟DANSUL ANGELIC
💟DANSUL INTENTIILOR
💟DANSUL COPACULUI
💟DANSUL MEDITATIV
💟DANSUL DE VINDECARE
✅ Sesiuni de meditații ghidate pe pontonul de lângă Dunăre.
✅Exerciții de respirație.
✅ Informații despre beneficiile dansului energetic si practici de curățare a casei si a persoanelor care îl practica.
✅ Ritualul de curățare energetica.
✅Ritualul de încărcare benefica al apei.
😍Bonus: Dans de descărcare a energiei negative pe luna plina.
 
Restul surprizelor le sunt rezervate participanților.
Organizator:
Ramona Salasan, organizator proiect Retreat Camps și ghid de turism; entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.
 
Invitat si facilitator de dans energetic: Simona Stanulet, instructor de dans energetic si terapeut holistic.

Locul ales pentru acest retreat este unul de o frumusețe ireala, unde Dunărea curge printre munți.

Există în România ţinuturi de o frumuseţe uluitoare. De data aceasta am ales o locatie minunata din Clisura Dunării, locul unde Munţii Carpaţi îmbrăţişează apele învolburate al fluviului. Odată ajunşi aici, veţi avea senzaţia că aţi cucerit lumea. Statuia lui Decebal, Cazanele sau Peştera Veterani toate au un farmec aparte. Aici, răsăritul este un vis din care, cel mai probabil, nu veţi dori să vă treziţi.

Pensiunea dispune de camere frumos amenajate, dar si de ponton, ciubăr, jacuzzi, scaune de masaj, terasa mare cu scaune de relaxare si multe alte facilitați.

Preț: 989 lei/persoana.
💰💥Preț Early booking (50% reducere): 498Ron/Persoana loc in camera dubla, cu baie proprie. 
 
Ce include?
 
✅ Cazarea pe 2 nopți in camere duble cu baie proprie, la Pensiunea Noah River pe Clisura Dunării, Orșova.
✅ Cele 3 cărți scrise de Ioan Prisecaru, fondatorul Dansului energetic: Puterea cunoașterii, Alimentația integrativa, Condimente integrative.
✅Ochelarii pentru interiorizare.
✅1 cutie cu condimente integrative.
✅ 2 cutii cu ceai integrativ.
✅Relaxare in ciubăr si jacuzzi.
✅ Susținerea energetica si toate materialele necesare pe parcursul evenimentului.
✅ Toate activitățile menționate in program.
Opțional se pot face excursii cu barca pe Dunăre. (contracost).
 
💥 Nu include mesele pe parcursul celor 3 zile. Acestea se pot găti la comun sau separat de către participanți in bucătăria complet utilata a pensiunii sau se pot lua la terasele si pensiunile din apropiere.
 
Locurile sunt limitate!

Retreat energetic transgenerațional
22-22 Septembrie 2022

Retreat energetic transgenerațional

De când nu ți-ai mai luat câteva zile doar pentru tine și sufletul tău?
 
 
Ti-ar plăcea sa petreci zile la munte, intr-un cadru peisagistic uimitor si sa ai activități pentru minte, trup, suflet si spirit, dar si momente de relaxare la piscina si ciubăr, plimbări in natura, socializare cu persoane cu aceleași interese ca tine?
 
 
Atunci când zicem că fiecare dintre noi e suma tuturor celor din generațiile anterioare, ne referim la moștenirea pe care o primim și care transcede generațiile.
Această moștenire e mai mult decât pământul, casele, bijuteriile sau alte lucruri materiale; e CEEA CE SUNTEM NOI DE CÂND NE NAȘTEM ȘI PÂNĂ CÂND NE INCHEIEM CĂLĂTORIA in această dimensiune.
 
Dacă am vrea să ne reprezentăm acest tip de moștenire, aceasta ar putea fi de tipul unei lăzi de zestre in care, in loc să avem pături, perne, haine țesute in casă etc, avem puse la un loc credințe, valori, comportamente, atitudini, obiceiuri, in general felul nostru de a fi. Fără să ne dăm seama de cele mai multe ori, deschidem această ladă și luăm din ea câte ceva atunci când avem nevoie.
 
Din păcate, uneori, alegem comportamente/atitudini care nu sunt cele mai potrivite sau care nu ne ajută, dar ne sunt la îndemână pentru că le cunoaștem (poate mama, tata, bunicul, bunica, sau un alt membru al familiei s-au comportat așa).
 
La un moment dat se poate întâmpla să conștientizăm că nu tot ceea ce am primit de la sistemul nostru familial (care se întinde pe multe generații) ne e benefic; acesta e momentul in care ne dorim să facem o schimbare.
 
Ne dorim să fim capabili să facem alegeri care să ne armonizeze viața, să luăm din acea ladă ceea ce ne ajută cel mai mult, ceea ce cel mai potrivit astfel încât eu, cel de azi, să fiu mai bun decât cel de ieri și să muncesc pentru ca mâine să fiu mai bun decât sunt azi.
Ce vom face la eveniment?
• Ne vom începe diminețile energizandu-ne cu exerciții simple din yoga, morning dance, stretching, respirație.
• Vom avea un workshop, alături de psiholog Corina Clepcea, in care conștientizăm influența istoriei familiei asupra noastră (modul in care este impactat prezentul nostru de ceea ce ne-a fost transmis transgenerațional)
• Vom accesa metode de vindecare a rănilor vechi pentru a ne putea bucura plenar, in voie, de ceea ce suntem acum.
• Vom învăța cum sa transmitem copiilor noștri un bagaj emoțional sănătos, rescriind povestea vieții noastre (și a lor).
• Vom avea, alături de psih.Corina Clepcea, un workshop de Constelații familiale. Va las mai jos descrierea a ceea ce înseamnă acest tip de workshop si de ce este util pentru fiecare dintre noi.*
• Vom afla cum sa ne controlam subconștientul prin lucruri simple, accesibile si la îndemâna oricui.
• Vom afla cum sa ne setam intenția, care este formularea corecta, astfel încât dorințele noastre cele mai benefice pentru noi sa se îndeplinească ușor si fără efort.
• Vom afla ce trebuie sa facem după întoarcerea acasă pentru a ne păstra starea de bine dobândita in retreat.
• Vom face ritualuri de curățare energetica.
• Vom face plimbări in natura, conectarea cu natura si cu toate frumusețile care ne înconjoară.
• Vom petrece 3 zile într-un cadru de vis, în Ținutul Pădurenilor, la Pensiunea Panorama, din Județul Hunedoara. Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine.
 
 
• Vom primi Informații despre beneficiile dansului energetic si practici de curățare a casei si a persoanelor care îl practica.
• Cei prezenți acolo vor putea beneficia de o ședință (opțional, contracost) care poate cuprinde una sau mai multe elemente de îmbunătățire a vieții pe plan spiritual: curățare energetica, încărcarea unui obiect pentru a va ajuta in îndeplinirea unei intenții, ajutor in formularea intenției, astfel încât sa atrageți lucrurile cele mai benefice pentru voi, eliberarea fricilor, conexiunea cu lumea nevăzuta, discuții pe teme spirituale, in funcție de nevoile fiecăruia).
* Constelațiile Familiale. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest tip de experiență, voi face o descriere pe scurt a acesteia: metoda a fost concepută și patentată de Bert Hellinger și este o minunată combinație intre mai multe orientări din psihologie.
Constelațiile se numesc ”familiale” sau ”sistemice” pentru că fiecare familie e considerată un sistem autonom, care funcționează după reguli proprii.
 
Este o metodă care se adresează exclusiv grupurilor, metodă care poate aborda o paletă largă de probleme, traume, blocaje.
Ceea ce e foarte interesant e faptul că, chiar dacă o constelație ne oglindește situația așa cum e ea, punerea ei in scenă și munca grupului poate duce la rezultate neașteptate, surprinzătoare, de răspuns sau ”insight”, cum se numesc in psihologie.
 
In lucrul cu constelațiile se abordează transgeneraționalul, deoarece fiecare dintre noi suntem influențați de modul in care au trăit strămoșii noștri, de destinele, și mai ales de secretele lor, de ceea ce știm, dar mai ales de ceea ce nu știm despre ei.
Ideea de bază e că, chiar dacă nu putem schimba trecutul, vom putea merge mai departe făcând pace cu el, și ne putem continua viața dintr-o postură matură, asumată, și nu din cea de victimă.
 
De fapt, se întâmplă ACCEPTAREA, la un nivel foarte profund a ceea ce a fost, AȘA CUM A FOST. Este foarte interesant faptul că, prin (re)crearea scenei pe care și-o dorește cineva a fi lucrată, tot grupul, și cei care vor participa ”in scenă”, și observatorii, nu de puține ori au avut insigh-uri personale.
⭐️Atelierul de Constelații familiale iți poate aduce claritate, liniște si armonie in suflet si minte!
⭐️Se spune ca o constelație familiala este precum o constelație stelara.
Atunci când un membru este exclus din sistemul familial, din generația următoare un alt membru ii va repeta o parte din destin, având un scenariu de viată identic.
⭐️Când apare o vindecare in urma unei constelații personale, se spune ca 7 generații anterioare si 7 generații viitoare beneficiază de acest proces.
⭐️Constelațiile Familiale reprezintă o metoda terapeutica fenomenologica folosita cu intenția clara de vindecare a familiei. Se desfășoară in cadrul unui cerc terapeutic reunit cu scopul de aduce ordine, armonie si claritate in viața fiecăruia, prin eliminarea complicațiilor sau dezorientărilor din destinul familial sau trans generațional.
⭐️Sunt restituite poveri si suferințe emoționale, sunt eliberate jurăminte si credințe preluate din povesti dramatice ale familiei si se stabilesc astfel granițe relaționale sănătoase bazate pe apartenenta, respect si egalitate.
Metoda a fost conceputa de psihoterapeutul german Bert Hellinger – fost preot misionar in comunitățile tribului Zulu in Africa de Sud – care a descoperit ca metoda constelațiilor aduce vindecare sufletului familial când sunt respectate cele 3 „Legi ale iubirii”:
Legea apartenentei– orice om conceput si născut are dreptul natural sa aparțină familiei.
Legea ordinii– fiecare om are dreptul la locul lui in familie, respectându-se rangul conceperii si nașterii.
 
Legea echilibrului dintre a da si a primi – fiecare membru are dreptul de a primi si de a da in mod egal atenție, iubire, valoare etc.
Intre generații – părinții dăruiesc, iar copiii primesc. La rândul lor, copiii dăruiesc generației următoare.
 
Persoana care își lucrează o constelație familiala poate avea o tema legata de:
✅divorț,
✅despărțire,
✅abuz emoțional, violenta,
✅secrete sau jurăminte de familie,
✅neîmplinire conjugala,
✅ imposibilitatea de a concepe un copil,
✅moartea timpurie a părinților sau bunicilor,
✅pierderea subită a partenerului de viată,
✅membri abuzați,
✅excluși sau dezmoșteniți din familie,
✅prejudicii aduse prin șantaj sau comportament imoral,
✅copii care au murit la naștere, avortați sau dați spre adopție;
✅alcoolism,
✅ relații distante sau întrerupte cu copiii,
✅faliment, tentativa de suicid,
✅stres post-traumatic după doliu,
✅boala, crima, război,
✅experiențe dramatice trăite in străinătate,
✅închisoare sau intr-o instituție de boli mintale etc
✅alte experiențe traumatizante.
 
Așadar, pe cei interesați vă așteptam intru îmbogățire emoțională, mentală și spirituală, intr-o călătorie despre răspunsuri la întrebări care ne macină cel mai mult.
 
Restul surprizelor le sunt rezervate participanților.
 
Organizator:
Ramona Salasan, organizator proiect Retreat Camps și ghid de turism; entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.
Invitați:
Invitați care vor fi alături de noi pe parcursul evenimentului:
Corina Clepcea, psiholog, psihoterapeut specializat in psihoterapie integrativă, psihoterapie dialectic-comportamentală, terapia cuplului și sexualității, hipnoterapie, terapeut de terapii complementare, formator (coach), consilier dezvoltare personal, ne va fi alături pe întreaga perioada a evenimentului. Marele avantaj al participanților este ca vor avea acces la informații si discuții cu ea oricând pe parcursul celor 4 zile, nu doar in cadrul workshopurilor pe care le va susține.
Andreea Parti, facilitator acces bars, clase de yoga si sport.
Nagy Arnold, maestru arte marțiale, dar si maestru spiritual, care ne va învăța ca magia exista si ca este la îndemâna oricui, ca ne poate face viața mai ușoară si mai frumoasa, ca + si – pot face casa buna, ca întunericul si lumina nu exista una fără cealaltă, ca moartea este cea mai frumoasa călătorie si ca unele lucruri pot fi private dint-o alta perspectiva. Ne va răspunde la întrebările poate la care nu ne-am fi gândit ca vom găsi răspuns sau ca este cineva care s-a născut (si le-a si păstrat) cu anumite abilitați care ne va ajuta la îmbunătățirea vieții pe toate planurile.
 
 
 
Restul invitatilor le vor fi prezentati participantilor. 
 Vom petrece 3 zile într-un cadru de vis, în Ținutul Pădurenilor, la Pensiunea Panorama, din Județul Hunedoara. Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine.
Locurile in camere sunt repartizate după cum urmează: 8 locuri în 4 camere duble cu baie proprie (una permite și pat suplimentar), 16 locuri în cele 8 camere duble (în 5 se poate pune și pat suplimentar), care sunt grupate câte doua la o baie, intrare separată. Si 2 căsuțe fiecare cu cate o camera cu baie proprie, situate lângă pensiune. Locurile se vor rezerva în ordinea preferințelor primelor persoane înscrise sau vom discuta și vom găsi cea mai potrivită soluție pentru fiecare.
 
PREȚ: 1298 Lei/persoana/loc în cameră dublă sau tripla.
Supliment de camera single: 289 lei.
 
✅‼Condiții de rezervare și anulare.
Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 💰550 Ron/adult.
Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile înainte de eveniment.
 
In cazul in care nu se plătește diferența de plata in termen, se pierde locul rezervat si avansul.
 
Avansul (sau suma achitata) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor. In calitate de organizatori, încercam găsirea înlocuitorilor pentru a putea restitui suma achitata, însă nu ne asumam acest lucru.
 
💟Pentru a face rezervarea sau a primi alte informații, vă rugam să trimiteți mesaj pe messenger, facebook la Ramona Burda Salasan, mail la contact@retreat-camps.com sau telefon 0742037722 Ramona.
 
In cazul in care doriți sa participați singura, însă nu doriți sa plătiți supliment de single, va putem pune in camera dubla sau tripla cu alte persoane înscrise singure.
 
 
Locurile sunt limitate!

Retreat pentru familii cu copii
18-21 August 2022

Retreat pentru familii cu copii

Ce ați zice să petreceți câteva zile de relaxare în care să puteți merge cu copiii, dar în același timp să aveți timp de calitate și pentru voi, părinții?
Simțiți nevoia să aveți câteva zile de concediu în care să știți că cei mici au activități special create pentru ei, alături de alți copii, dar și de persoană dedicată lor?
V-ar plăcea să vă relaxați la munte împreună cu familia, într-un cadrul plăcut și relaxat, cu activități pentru adulți, pentru copii, dar și împreună cu întreaga familie?
Pentru cine este potrivit acest eveniment?
Pentru orice familie cu copii, chiar dacă este doar un membru al familiei sau vin ambii părinți. Nu este o limită de vârstă, însă copiii sub 4 ani este recomandat să fie însoțiți de un adult chiar și la activitățile pentru copii.
Activitățile pentru copii le vom adapta în funcție de vârstele celor din grup, dar se vor potrivi cel mai mult copiilor între 4 și 10 ani, copiii de peste 10 ani, putând alege să participe atât alături de adulți, cât și alături de copii, la orice activitate.
Ce vom face la eveniment?
• Copiii vor avea activități prin jocuri, activități și ateliere alături de persoane specializate, atât împreună cu familia, cât și singuri.
• Adulții se vor putea relaxa la ciubărul aflat în curtea pensiunii, să facă masaje (opțional, contracost, la cerere), sau socializa la o cafea, în timp ce cei mici se vor juca împreună cu Nata pe pajiștile întinse și verzi din jurul pensiunii.
• Vom face drumeții și plimbări în natură, cu întreaga familie, pentru a petrece timp de calitate cu toții.
• Vom avea workshopuri de conexiune părinte-copil.
• Vom avea jocuri de cunoaștere și jocuri de grup.
• Adulții vor avea parte si de activități destinate exclusiv adulților.
• Vom avea ateliere de dezvoltare emoțională, ateliere de povesti, de creație, de craft, de îndemânare, de dexteritate, senzoriale, de mișcare si conectare cu natura.
• Vom avea un atelier de povești. Crearea propriilor povești în baza unor carduri. Crearea de povești în baza cuvintelor dintr-o carte sau improvizație pe o anumită temă. Rescrierea unor povești clasice cu ajutorul copiilor.
• Vom avea un atelier de creat instrumente muzicale pe care le putem face si noi pe urma acasă, cu materiale pe care le găsim chiar si în condiții de stat acasă.
• Vom picta, desena, modela, vom avea atelier de creativitate, vom face plastilină naturala.
• Povestea de seară. Activități pentru părinți/adulți.
• Vom avea party, modelare de baloane.
• Ne vom juca de-a vânătoarea de comori pe cele 6ha ale pensiunii, care ne oferă ocazia de a petrece cât mai mult timp în natură.
• Atelier de dezvoltare emoțională pentru părinți. – Impactul poveștilor asupra dezvoltării emoționale a copiilor. Când începem să citim povești? Cum citim? Ce fel de povești citim copiilor? Cum alegem poveștile pentru copii?
• Vom petrece un weekend într-un cadru de vis, , la o pensiune retrasă, înconjurată doar de peisaje frumoase, de natură și de râul care delimitează partea de jos a domeniului pe care se afla pensiunea formată din mai multe corpuri cu câte 2,3 sau 4 camere într-un corp de clădire, sau căsuțe mai deosebite, în care intră doar o familie (un pat matrimonial și 2 paturi de tip prici, de care cei mici sigur se vor bucura) astfel încât să beneficiem și de liniște și de relaxare.
• Mâncarea va fi pe stil clasic, astfel încât să poată fi savurată de întreaga familie, iar dacă sunt cereri de vegan/vegetarian sau alergii/intoleranțe alimentare, vă rog să ne precizați la înscriere și vom ține cont de acest lucru.
• Copiii se vor putea da pe tiroliana, pe tobogan, urca în căsuța din copac sau alte activități la locul de joacă din curtea pensiunii.
• Copii se vor putea plimba cu poneiul sau vor putea admira cei doi ponei care se află chiar în țarcul din curtea pensiunii.
• Foc de tabără, jocuri distractive și muzică.
• Vom învăța să ne orientăm în pădure, vom învăța cum să ne pregătim pentru o drumeție în natură, ce trebuie să conțină rucsacul la plecarea într-o drumeție.
 Vom avea mai multe ateliere de parenting, alaturi de consilier parental: 
 • Ne vom antrena starea de prezență, vom face primii pași, cei de conștientizare și observare, vom practica tehnici de mindfulness și meditații ghidate.
 • Vom vorbi și ne vom identifica rolurile de părinte și când să le folosim pe fiecare pentru a ieși din superprotectori sau cicălitori
 • Vom discuta despre limite și independența, despre granița dintre a răsfăța și a lăsa spațiu, despre cum fiecare familie are principiile și regulile ei.
 • Și vom încheia cu un atelier despre cooperarea copilul prin asigurarea nevoilor sale de baza. Vom vorbi despre refuzuri și cum să învățăm să le acceptăm și gestionăm

Restul surprizelor le sunt rezervate participantilor.

Organizator:
Ramona Salasan, organizator proiect Retreat Camps și ghid de turism; entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.
Invitați:
 
🔅Natalia Bodiu, coach de copii, deținătoarea proiectului “Povești în natură cu Nata”, prin intermediul căruia Nata aduce natura și produsele inspirate din natură mai aproape de copii și părinți, prin joacă, joc și povești. Natalia, va fi alături de copii la toate activitățile, fiind o persoană caldă, iubitoare de copii și natură, știind multe povești și jocuri, îi va însoți pe tot parcursul evenimentului.! Tot ce a făcut până acum a avut legătură cu natura și copiii. Natalia oferă amintiri unice în natură copiilor, pentru a oferi părinților o sursă de inspirație în orice moment al vieții. Oferă părinților informații utile și momente de redescoperire alături de copii și natură. Natalia știe nenumărate povești cu și despre copii și părinți în care cel mai important lucru este și rămâne a fi conectarea cu cei mici, cu adolescenții, cu ei înșiși și cu natura. De asemenea Natalia este si fotograf de familie, deci in limita timpului disponibil, opțional puteți beneficia si de o ședința foto in natura, la un preț promoțional pentru participanții la eveniment. Cu siguranță cei mici o vor îndrăgi.
🔅Daniela Vasilescu, trainer, terapeut și consilier parental.
Daniela este mamă, trainer, consilier parental și ofițer educație în penitenciar, iar propriile provocări au determinat-o să parcurgă diferite formări și să ofere mai departe susținere părinților pentru a avea relații cât mai armonioase cu ei și cu copiii lor.
Iubește oamenii, crede în puterea educației și crede că cea mai puternică formă de schimbare este a noastră a fiecăruia. Puterea exemplului a fost, este și rămâne grăitoare.
Copiii noștri ne aleg să le fim părinți pentru că noi suntem fix acele persoane de care au nevoie, cu bune și mai puțin bune.
Rolul de părinte vine cu multe necunoscute dar totodată poate fi un motor de creștere, dezvoltare și retrăire a copilăriei.
 
Amplasarea pensiunii este într-o locație superbă, într-un loc retras, situat la poalele munților, în mijlocul naturii, pe 6ha de teren, unde aerul curat, susurul apei și liniștea zonei ne vor încărca cu energie și bună dispoziție, dar și un loc cu multă încărcătură spirituală, fiind situat dincolo de poarta care reprezintă intrarea în portalul energetic de la Cetățile Dacice, loc cunoscut ca fiind unul din punctele energetice cele mai puternice din lume.
 
Pensiunea este compusă din 6 clădiri, după cum urmează:
1. Clădirea dispune de 5 camere dotate fiecare cu grup sanitar propriu și încălzire proprie (una la parter și două la etaj), tv în fiecare cameră, living unde în perioadele reci vă puteți relaxa în fața șemineului, o baie de serviciu , bucătărie utilată complet;
2. Clădirea dispune de 2 camere dotate fiecare cu grup sanitar propriu și încălzire proprie, aer condiționat, mini bar, tv. În aceste camere se poate pune pat suplimentar.
3. Clădirea dispune de 4 camere dotate fiecare cu grup sanitar propriu și încălzire proprie, mini bar, tv. (2 sunt triple, iar în celelalte 2 se poate pune pat suplimentar pentru copii).
4,5,6,7,8.Trei căsuțe din buștean rotund fiecare compuse din 1 cameră dublă matrimonială și două paturi (saltele) tip prici deschis mansardat, baie proprie, mini bar,tv,terasă acoperită și neacoperită cu vedere la pădure.
 
 
 
Pensiunea dispune de:
-trambulină profesională.
-Tiroliana.
-Căsuță în copac.
-teren de badminton, de volei, de fotbal pe iarbă.
-balansoar.
-hamac.
-loc de joacă amenajat pentru copii cu tobogan.
-călărie ponei
-2 biciclete de închiriat pentru adulți.
 
 
 
 
💰PREȚ: 1289 Lei/adult/loc în cameră dublă.
Sau 1389 Lei/adult loc în căsuță retrasă, în care încape o singură familie și este mai deosebită.
Copiii sub 4 ani beneficiază de gratuitate (dacă dorm în același pat cu părinții).
Copiii între 4 și 12 ani: 398/copil (plus 150 lei dacă se dorește pat suplimentar)
Copiii peste 12 ani plătesc preț de adult.
*În cazul în care se rezervă doar un adult însoțit de un copil, se achita un cost suplimentar de 289 lei, suplimentul de camera single.
💰✅Tariful INCLUDE:
-> 4 zile/3 nopți cazare – loc în camera dublă sau triplă (cu baie proprie).
->Toate mesele începând cu cină (vineri), ieșire cu mic dejun (luni)
->Toate activitățile menționate în program.
 
Persoană specializată în activitățile pentru copii prezentă pe parcursul întregului eveniment.
❗Notă: persoana se va ocupa de activitățile pentru copii, ea fiind alături de ei doar pe perioada activităților special create pentru copii.
💰💥Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personală.
->Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (se pot achiziționa de la pensiune sau se pot aduce de acasă).
Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de 450 Ron/adult și 250 Ron/copil, prin virament bancar, conform factura (se poate face factura si pe persoana juridica).
 
❗❗❗Se poate achita și cu tichete de vacanță! Fără comision!
 
Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile (08 august) înainte de eveniment.
În cazul în care nu se plătește diferența de plată în termen, se pierde locul rezervat și avansul.
Avansul (sau suma achitată) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor. În cazul în care doriți asigurare storno, vă rugam să ne contactați și vă punem în legătură cu un asigurator pentru a afla detalii.
În cazul în care nu aveți asigurare storno și nici nu se găsește înlocuitor, avansul sau suma achitată nu se restituie și nici nu poate fi folosită pentru participarea la un alt eveniment, indiferent de motivul pentru care nu participați.
Pentru a face rezervarea sau a primi alte informații, vă rugam să trimiteți mesaj pe messenger, facebook la Ramona Burda Salasan, mail la contact@retreat-camps.com sau telefon 0742037722 Ramona.

Retreat energetic si de misiune personala
12-15 August 2022

Retreat energetic si de misiune personala

Misiunea personala este cel mai important motiv pentru care a venit fiecare dintre noi pe Pământ.
Suntem aici cu toții cu un scop. De obicei avem o misiune principala si altele secundare.
Misiunea are mereu legătură cu pasiunile noastre profunde, cu dorințele noastre.
 
Daca mergem pe calea lor, ne vom duce menirea la capăt si vom fi in acord cu Divinitatea. Astfel vom găsi fericirea si liniștea in suflet.
 
 
Când te afli cu adevărat pe calea misiunii personale, simți fericire in inima ta, simți ca faci ceea ce trebuie, ușile ti se deschid.
Sau chiar daca pare dificil sa mergi pe aceasta cale, ai energie sa faci ceea ce trebuie sa faci. Oboseala nu o mai vezi la fel. Nu privești ca pe un chin chiar daca sunt si momente dificile.
 
 
Ce ai zice sa petreci 4 zile intr-un cadrul de vis, la o pensiune retrasa, înconjurată de peisaje uimitoare, cu focus pe misiunea ta personala, pe energiile din jurul tău, sa afli cum sa te folosești de ele, cum sa ajungi sa știi care este drumul tău si ce sa faci astfel încât sa fii in acord cu sinele tău divin?
Despre Energie si Misiunea Personala
Cel mai important aspect al nostru este ca suntem ființe umane si divine deopotrivă si este necesar sa onoram ambele aspecte ale noastre si sa le dezvoltam in egala măsură.
Petrecem prea mult timp în mintea și corpul nostru si uităm să ne hrănim sufletul. Ca ființe multidimensionale (minte, corp, suflet si spirit) trebuie sa ne onoram corpul eteric energetic si sa ii acordam grija si atenția pe care o merita.
Când o facem, ne aliniem în mod natural cu inteligența noastră superioară, Atmanul nostru, adevăratul sine din interiorul nostru.
Acesta este scopul nostru, de aceea suntem aici. Este misiunea pe care ne-am dat-o ca suflet pentru această viață pe pământ.
Suntem aici să ne amintim cine suntem și să împărtășim asta cu lumea.
Motivul pentru care nu ne putem găsi misiunea personala este că nu petrecem suficient timp cu sinele nostru. Suntem prea mult în mintea și corpul nostru.
 
Am venit aici știind deja cine suntem și de ce suntem în această viață. Știind deja planul divin pentru viața noastră.
Știm acest lucru când suntem foarte mici, totuși, părinții noștri, colegii și societatea ne distrag atenția de la această cunoaștere și devenim deconectați de sinele nostru superior pe măsură ce creștem si ne conectam mai mult la lumea fizică din jurul nostru.
Sunt persoane care își cunosc misiunea personala de mici, în timp ce alții se trezesc la chemarea lor după un eveniment traumatizant sau care le-a schimbat viața.
Mereu daca suntem atenți vedem că există indicii împrăștiate în toate experiențele noastre de viață și abia atunci când ne întoarcem spre interior, mai degrabă decât spre exterior, indiciile ni se dezvăluie.
 
Scopul sufletului nostru este în primul rând să ne amintim adevărul despre cine suntem și apoi să împărtășim asta lumii. Este un sentiment, mai degrabă decât un lucru fizic. Acesta este motivul pentru care facem ceva, mai degrabă decât ceea ce facem.
Fiecare dintre noi avem o semnătura energetica unica care ne dezvăluie cine suntem noi la nivel de suflet, ce daruri divine avem, cum sa ne împlinim misiunea personala si sa aducem bucuria, fericirea, abundenta si împlinirea in viețile noastre si a celor din jur.
In retreat vom acoperi toate aceste aspecte ale energiei divine, ce reprezintă misiunea personala, profilul sufletului nostru si care sunt pașii pentru a intra pe calea misiunii personale.
Când te afli cu adevărat pe calea misiunii personale, simți fericire in inima ta, simți ca faci ceea ce trebuie, ușile ti se deschid. Sau chiar daca pare dificil sa mergi pe aceasta cale, ai energie sa faci ceea ce trebuie sa faci. Oboseala nu o mai vezi la fel. Nu privești ca pe un chin chiar daca sunt si momente dificile.
 
Odată ce suntem pe drumul misiunii noastre, se vor deschide porți care te vor ajuta sa mergi tot mai departe. Iti vor părea uneori coincidente. Dar, nu sunt coincidente. Sunt semne de la Univers pentru a iți arata ca mergi pe calea potrivita.
 
Nu contează ce vârstă ai, poți oricând se te pui pe calea ta. Iți trebuie doar curaj.
Poți sa faci asta. Nu zice nimeni in cat timp trebuie sa îndeplinești asta, nu zice nimeni sa renunți brusc la tot si sa mergi pe calea ta. Fiecare dintre noi are ritmul lui si lecțiile lui de învățat. Si este bine, indiferent cum este.
 
Dar vei vedea, in momentul in care iți vei depăși fricile si vei ieși din zona de confort, minuni se vor întâmpla. Iar ca o recompensa, de multe ori vei avea parte si de beneficii materiale pe măsură. De ce? Răspunsul este simplu. Pentru ca nu ai făcut din bani un scop. Ei au venit ca o recompensa pentru faptul ca te afli pe calea ta, ca l-ai pus pe Dumnezeu pe primul loc. Curaj deci si nu uita de întrebare.
 
Peste tot in jurul nostru exista energie, menita sa afecteze in mod pozitiv sau negativ toate acțiunile pe care le întreprindem si succesul pe care îl avem sau nu.
 
Ce vom face la eveniment?
 Vom face o o drumeție conștientă, intr-un traseu montan, cu dificultate mica dar cu urcare, cu un ritual radiestezic de permisiune si conectare cu natura, alături de ghid montan si terapeut radiestezic, theta healing si acces bars.
• In cadrul drumeției vom învața si practica o meditație energetica de curățare, o meditație Theta Healing de îndeplinire a unei dorințe a sufletului, o meditație Theta Healing de activare si primire a darurilor pământului din acel loc si de primire a darurilor strămoșilor.
 
• Vom face un ritual sacru de implementare a darurilor in structurile energetice si de recunoștință.
 
• Vom afla ce este misiunea personala când știm ca ne aflam pe drumul nostru si vom afla direct de la invitații specialiști in misiunea persoana informații utile pentru a putea ajunge mai repede pe acest drum si a descoperi ceea ce avem nevoie pentru a fi acolo unde trebuie sa punem energia noastră.
 
• Ne vom începe diminețile prin sesiuni de energizare prin tao/tai chi.
 
• Vom avea un workshop pe misiune personala in care vom afla ce putem face pentru echilibrul dintre feminin masculin.
 
• Vom avea un workshop terapeutic in care vom afla care sunt sabotorii si fricile care se pun in calea misiunii noastre personale, dar si cum putem sa le rezolvam. Un exemplu in aceasta direcție este frica de eșec sau frica de succes. Ce înseamnă? Cum sa le descoperim si cum sa le vindecam?
 
• Vom face exerciții ikigai (de descoperire a misiunii personale).
 
• Vom avea un atelier de desen intuitiv pe teme misiunii personale.
 
• Vom avea sesiuni de setare intenții misiune personala – prin dans energetic.
• Vom afla ce înseamnă alinierea sufletului nostru cu cine suntem noi si ce impact are asupra corpului nostru.
• Vom face o meditație de curățare pe chakre si vindecare (fiecare unde are nevoie: copilărie, feminitate, misiune personala, sine divin).
 
• Vom avea un workshop despre abundenta: cum să atragem lucrurile materiale pe care le dorim, Îngerii și banii.
 
• Vei putea sa alegi o sesiunea de theta healing, de radiestezie, de ședințe 1 la 1 pe misiunea personala din care sa ieși cu un plan concret de acțiuni cu pași pe care ii poți urma după retreat, citiri angelice, alături de invitații la acest eveniment, dar si de masaje emoționale, terapii prin acces bars sau alte terapii de echilibrare si energizare. (aceste servicii sunt opționale si sunt contracost, durata, costul si descrierea lor le vor primi participanții înainte de a ajunge la locație, astfel încât sa știe daca vor sa beneficieze de servicii suplimentare, pe care posibil sa nu aibă ocazia sa le facă live in alte circumstanțe).
 
• Vom petrece 4 zile într-un cadru de vis, la o pensiune situată în cea mai înaltă localitate din România, Fundata, în Culoarul Rucăr-Bran, la o pensiune retrasă, înconjurată de peisaje de vis de jur împrejur, unde timpul parcă sta în loc, iar corpul simte energia benefică a locului imediat ce a ajuns în aceste locuri minunate. O altă calitate excepțională pe care o are localitatea este aceea că poluarea aerului, a apei și a solului este 0%! Locul este unic, sau într-o variantă fericită, unul din puținele locuri din România, care beneficiază de poluare 0%!
 
• Vom avea jocuri de cunoaștere și echilibrare energie grup.
 
• Vom avea o oprire (în ultima zi, in drum spre casa, opțional, cine dorește) la Templul dorințelor de la Mănăstirea rupestră Șinca Veche, un loc cu o încărcătură spirituală și energetică foarte puternică, unde toate dorințele pure se împlinesc.
 
• Vom avea un atelier interactiv de Public speaking- tema: de la frica la control, in urma căruia vei avea mai multa încredere in tine, vei avea o alta perspectiva asupra vorbitului in public, vei comunica in public cu ușurință.
 
Restul surprizelor le sunt rezervate participanților.
Organizator:
Ramona Salasan, organizator proiect Retreat Camps și ghid de turism; entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.
Invitați:
 
Irina Iordache, Coach & Mentor Misiune Personala. Theta healer. Hipnoterapeut. NLP Master. Instructor dans energetic.
 
Andreea Radics, ghid montan, terapeut theta healing, radiestezic si access bars.
 
Milena Cornelia Grigore, este consilier de dezvoltare personala si spirituala si terapeut holisitic. Laitmotivul după care se ghidează este ca ” Toți suntem spirituali, unii doar am uitat! ” Consilierea si terapia oferita de Milena se bazează pe echilibrul intre Corp-Minte-Suflet- Spirit.
Suntem un întreg, totul este interconectat iar, un dezechilibru sau o trauma asupra unei structuri, inevitabil, le afectează si pe celelalte. Pregătire formala: a studiat in cadrul facultății modulul Psihologic si modulul Comunicare.
Este:
– maestru Reiki certificat după metoda Usui,
– cristaloterapeut,
– terapeut certificat in metoda de Realiniere a Sufletului prin citirea Registrelor Akashice,
– maestru in ordinul lui Melchisedec,
– terapeut cromatic prin pictura,
– terapeut certificat in folosirea energiei Shamballa, vindecarea Atlantilor si vindecarea cu flăcările gemene.
Andreea Tudor, trainer de public speaking. A absolvit Facultatea de Sociologie și Comunicare, Masteratul Gestiunea Campaniilor de Imagine. A lucrat în domeniul marketingului, a fost prezentator TV, iar acum lucrează în domeniul recrutării, pe IT și organizează traininguri și cursuri de public speaking, de mai bine de 4 ani.
Andrada Bufnila , fondatoarea proiectului “Prinde aripi”, inițiată in gradul 3 Reiki Usui, face citiri angelice, meditații personalizate și meditații ghidate și își dorește sa împărtășească si altora cunoștințele ei despre frumusețea îngerilor și a arhanghelilor.
 
 
Restul invitatilor le vor fi prezentati participantilor.
 
Vom petrece 4 zile într-un cadru de vis, la o pensiune situată în cea mai înaltă localitate din România, Fundata, în Culoarul Rucăr-Bran, la o pensiune retrasă, înconjurată de peisaje de vis de jur împrejur, unde timpul parcă sta în loc, iar corpul simte energia benefică a locului imediat ce a ajuns în aceste locuri minunate. O altă calitate excepțională pe care o are localitatea este aceea că poluarea aerului, a apei și a solului este 0%! Locul este unic, sau într-o variantă fericită, unul din puținele locuri din România, care beneficiază de poluare 0%!
 
💰PREȚ: 1298 Lei/persoana/loc în cameră dublă sau tripla.
▶Supliment de camera single: 298 lei.
In cazul in care doriți sa participați singura, însă nu doriți sa plătiți supliment de single, va putem pune in camera dubla sau tripla cu alte persoane înscrise singure.
 
💟Tariful INCLUDE:
-> 3 nopți cazare – loc în cameră dublă sau tripla (baie proprie) la Pensiunea Recanto, din Fundata.
->Toate mesele, începând cu cina (vineri), si terminând cu mic dejun, luni.
->Toate activitățile, materialele si workshopurile menționate în program.
 
 
💥Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personala (daca sunt mai multe persoane din aceeași zonă, la cerere îi grupăm în mașini).
->Alte băuturi, gustări, mese care nu sunt menționate în program (se pot aduce din afara sau lua de la alimentara din zona, deoarece la pensiune nu este nimic de vânzare). Apa este potabila de la robinet.
-> Masajele sau alte terapii opționale, ședințe 1 la 1, care se fac opțional in funcție de disponibilitate, cu programare.
❗Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 550 Ron/adult.
🔅 Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile înainte de eveniment. In cazul in care nu se plătește diferența de plata in termen, se pierde locul rezervat si avansul.
 
Avansul (sau suma achitata) se restituie sau se poate folosi la un alt retreat de anul acesta doar în cazul în care se găsește înlocuitor.
 
 
💥💟Pentru a face rezervarea sau a primi alte informații, vă rugam să trimiteți mesaj pe messenger, facebook la Ramona Burda Salasan, mail la contact@retreat-camps.com sau telefon 0742037722 Ramona.
Locurile sunt limitate!
 
 

Retreat la Castel
29-31 iulie 2022

Retreat la Castel

Ce ai zice să petreci 3 zile într-un mediu de poveste, să simți că ești într-o altă lume, o lume cu familii de nobili și aristocrați, la un castel din mijlocul Transilvaniei, recent restaurat în cel mai mic detaliu?
 
Acesta va fi un eveniment exclusivist, în grup restrâns și cu siguranță o experiență inedită pentru toți cei care vor alege să participe.
Ce vom face la eveniment?
 
• Ne vom vedea vineri la Castel, unde vom fi așteptați ca niște oaspeți de cinste cu welcome buffet (gustări calde și reci, siropuri naturale producție proprie, cafea, șampanie, etc).
• Vom petrece 3 zile in aceasta frumoasa locație, unde vom fi si cazați.
• Vom avea o video proiecție despre istoria castelului.
• Vom vizita castelul însoțiți de ghid.
• Vom face turul podgoriilor și vom afla povestea vinului și a viței de vie, care pornește chiar de acolo, de la Școala de viță, până în paharele noastre. Cu siguranță după acest tur vom privi cu mai multa recunoștință un pahar de vin. Turul va fi făcut în mașină pusă la dispoziție de administratorii castelului pentru grupul nostru.
• Vom vizita crama și fabrica de vinuri Jidvei, cu ghid care ne va da toate detaliile despre producerea vinului și a șampaniei.
• Vom vizita grădina de legume și micro plante aflată chiar în apropierea castelului și vom avea ocazia de a ne culegem singuri cele necesare pentru a ne face o salată proaspătă, din legumele culese de noi și a o consuma împreună pentru un prânz sănătos și gustos.*
• Vom avea ocazia să tragem cu arcul, alături de persoană specializată care ne va ghida în această experiență.
• Vom putea alege din bicicletele de la castel (chiar și electrice) să ne plimbăm prin împrejurimi, pe dealurile înverzite care înconjoară această frumoasă locație.
• Vom putea alege chiar să beneficiem de o plimbare cu calul (sunt mai multe opțiuni, în funcție de experiența fiecăruia, costurile fiind diferite în funcție de ce alege fiecare).
• Ne vom putea plimba în curtea de 6 ha a castelului, să ne relaxam pe iarba verde, sa savuram un pahar de vin in timp ce respiram aer curat si ne bucuram de liniștea locului.
• Vom avea o ședință de dans energetic în natură (dacă permite timpul) sau în turnul castelului, special amenajat pentru astfel de activități. Practicând dansul energetic, această terapie miraculoasă, ne așezăm pe calea vindecărilor miraculoase ale sufletului şi implicit ale trupului nostru, ne dăm un nou sens în viață, către sănătate, fericire, libertate şi împlinire spirituală.
• Vom avea o după masă cu degustare de 7 vinuri, platou de brânzeturi și fructe, prezentare făcută de specialist, care ne vă da foarte multe informații utile și interesante și care ne va răspunde la orice întrebări legate de vinicultură si vinuri.
• Vom lua cina „fine dinning” la castel, într-un cadru intim.
Organizator:
Ramona Salasan, organizator proiect Retreat Camps și ghid de turism; entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.
 
Restul invitatilor le vor fi prezentati participantilor.
 
CASTELUL BETHLEN-HALLER este povestea frumoasa si binele invingator de ascund o istorie imperfecta.
 
Poveștile care merită cu adevărat a fi spuse, precum oamenii interesanți, au în ele ceva ce iese din ordinea firească a lucrurilor. Au răscruci, încercări, rătăciri, războaie, pierderi.
 
La acest eveniment veți avea o experiență completă la Castelul Bethlen-Haller cu cazare într-o cameră amenajată în cele mai mici detalii, meniu gourmet, degustare de vinuri, activități inedite care te transpun într-o altă lume pentru câteva zile.
 
Energia frumoasă a oamenilor și a locului, lucrurile pe care le vei descoperi despre castel, istoria lui, te vor face să te simți relaxat și să te bucuri din plin de această experiență.
 
În același timp vom alfa povestea Jidvei România, care deține astăzi castelul, înțelegând implicarea lor în comunitate, contribuția adusă în același timp la progresul și recunoașterea internațională a vinului românesc.
PE MALUL TÂRNAVEI MICI, CASTELUL BETHLEN-HALLER VEGHEAZĂ ORIZONTUL.
Odată ajunși în Cetatea de Baltă, în județul Alba, pe malul Târnavei Mici și descoperind castelul ce pare că veghează întregul orizont, nu putem să nu remarcăm nouă viață ce pare că i s-a oferit.
Cu siguranță ni se va umple inima de recunoștință observând că ne putem pierde ușor într-un peisaj ce ne duce cu gândul la Franța sau Italia. Superbul castel renăscut, detaliile lui, ordinea și aerul din jur fac parte din această experiență magică.
💰Tarif: 1489lei/loc în cameră dublă (pat matrimonial) cu baie proprie și terasă atât în fața camerei cât și în spate, cu priveliște către dealurile înconjurătoare.
❗❗❗* opțional cine dorește poate opta pentru un prânz mai consistent (fel 1 si fel 2), care costa 35euro (echivalent in lei). Am ales ca aceasta masa sa fie opționala deoarece după masa va fi si degustarea de vinuri, unde vom avea platou de brânzeturi +fructe, iar apoi seara cina si e posibil ca pentru unele persoane sa fie prea mult. De aceea am ales sa nu o avem inclusa in costuri si sa fie opțională.
Doar 5 camere disponibile la acest preț!
Mai sunt 3 tipuri de camere/apartamente regale, la cerere se poate face oferta și pentru acelea.
La cerere se poate pune si pat suplimentar.
Supliment de single: 389lei.
 
Tariful INCLUDE:
-> 2 nopți cazare
->Mesele specificate în program (welcome buffet, cina cu 2 vinuri, vineri, mic dejun sâmbăta, salată din producție proprie sâmbăta la prânz, platou de brânzeturi și fructe+ degustare de 7 vineri, cina la castel sâmbăta seară, mic dejun duminică.
->Toate activitățile și workshopurile menționate în program (doar plimbarea cu calul este contracost, în funcție de nivelul și opțiunea aleasă).
-> Somelier pentru degustarea de vinuri.
-> ghid pentru vizitarea castelului.
-> transport mașină de la castel pentru turul podgoriilor.
-> ghid în cramă și fabrica de vinuri.
Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personală (daca sunt mai multe persoane din aceeași zonă, la cerere îi grupăm în mașini).
->Alte băuturi, gustări, mese care nu sunt menționate în program
Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 750 Ron/adult.
Diferența de bani se va achita până cu maxim 10 zile înainte de eveniment.
În cazul în care nu se plătește diferența de plată în termen, se pierde locul rezervat și avansul.
Avansul (sau suma achitată) se restituie sau se poate folosi la un alt retreat de anul acesta doar în cazul în care se găsește înlocuitor.
Pentru a face rezervarea sau a primi alte informații, vă rugăm să trimiteți mesaj pe messenger, facebook la Ramona Burda Salasan, mail la contact@retreat-camps.com sau telefon 0742037722 Ramona.
Adevărata frumusețe stă adesea ascunsă în cele mai nebănuite colțuri. Povești, timpuri, părți de lume și de oameni.

Retreat de art-terapiii
07-10 iulie 2022

Retreat de art-terapii

De când nu ți-ai mai luat câteva zile doar pentru tine și sufletul tău?
Știați că activitatea artistică poate vindeca?
Activitatea artistică produce efecte benefice prin capacitatea de a face persoanele să își exprime non-verbal emoțiile negative, furia, temerile, timiditatea, neliniștea, tristețea, anxietatea.
Arta sub diferitele ei manifestări, ajută la evadarea din stresul cotidian, stimulează dezvoltarea inteligenței emoționale, comunicarea și relaționarea în societate.
Dezvoltă armonios inițiativa, imaginația spiritul creativ și stima de sine.
Lucrul cu lutul este și un tip de psihoterapie bazată pe corp, care poate fi folosită în vindecarea durerii, a stării de spirit depresive, a furiei și a fricii.
Acesta combină elemente verbale și nonverbale și integrează expresia modalităților multisenzoriale: tactile, vizuale, auditive și kinestezice, care variază de la atingerea blândă a lutului până la efortul intens (rularea, apăsarea, ruperea).
Toate aceste diferite procese pot ajuta la creșterea capacității de a înțelege corect emoția și la un control mai bun al exprimării sale.
Astfel, gândurile și emoțiile distorsionate pot fi, de asemenea, restaurate și organizate progresiv într-o manieră holistică.
S-a demonstrat ca sesiunile de art-terapie sunt eficiente în reducerea depresiei și îmbunătățirea funcționării zilnice, sănătatea mintală generală și sentimentului de bunăstare.
Lutul este auto calmant, fiindcă lucrul cu el sporește autoreglarea psihicului în interacțiunea sa cu mediul: lutul poate fi netezit, zdrobit, construit și modelat, manipulat și “experimentat”, simțit, așa cum facem și cu alte elementele din jurul nostru, din viața de zi cu zi.
Aceste două dimensiuni ne pot atrage deja atenția asupra valorii sale.
 
Ce vom face la eveniment?
• Vom avea un atelier de introducere despre terapiile prin artă (dans&mișcare, pictură, modelare și alte forme de artă plastică, etc) în care vom afla de ce activitățile creative sunt terapeutice, efecte specifice, pe termen lung și scurt.
Vom afla care sunt diferențle între hobby și art-terapie.
Vom afla cum alegem arta/activitatea pentru a ne ajuta în anumite situații specifice, în anumite arii de viață în care ne dorim o îmbunatățire?
Starea de flow: ce este și cum ajungem la ea?
 
• Vom aveam un atelier în care vom afla despre efectele terapeutice ale dansului, în care ne vor fi prezentate efectele dansului și mișcării; beneficii pentru minte, trup, spirit.
Care este diferența: Mișcare liberă vs dans. Vom afla informații despre dansul și utilizările sale, în diferite culturi.
• Afecțiuni și dezechilibre care pot fi abordate prin dans&mișcare (ex: sindromul de oboseală cronică, tulburări de alimentație, comunicare deficitară în relații de orice tip, etc).
Vom afla cum putem folosi mișcarea corpurilor (dans, antrenamente sportive, experiențe specifice) în dezvoltarea și armonizarea vieții de cuplu.
*prezentare teoretică + activități de dans/mișcare.
 
• Vom avea un atelier de dans cu tema “Schimba-ți starea în 10 minute (în 3 pasi)”
Pentru că am traversat o perioadă cu multe schimbări și provocări, pentru că am descoperit că avem nevoie de soluții pentru gestionarea emoțiilor și stress-ului, vă invitam la un workshop de dezvoltare personală prin dans și mișcare liberă în care să deprindem, împreună, o tehnică de schimbare a stării.
• Vom face împreună tranziția de la o emoție pe care o considerăm neplăcută (stress, anxietate, furie, etc) către una mai “prietenoasă”, mai dezirabilă (calm, siguranță, entuziasm).
Vom face exerciții de dezvoltare personală pe cale le vom integra prin mișcare și dans, pentru a învăța să parcurgem, cu cât mai multa ușurință, drumul de la stress la siguranță (sau de la furie la calm, vom alege împreună emoțiile cu care vom lucra).
Apoi vom vedea cum putem aplica asta în situații de zi cu zi, cât mai eficient și cum putem ajunge să facem acest “drum” în doar 10 minute. Va fi un atelier cu multă mișcare, dar o să și scriem (identificarea emoțiilor, conștientizări, idei de melodii).
 
• Vom avea un atelier cu titlul: “Comunicare în mișcare” Știai că felul în care dansezi, mai ales cu un/o partener(a), spune foarte multe despre tine?
Știai că felul în care iți miști corpul, în fiecare minut, transmite ceva despre cine ești și cum te simți în momentul respectiv?
Uneori, în comunicarea cu ceilalți, apar neînțelegeri.
Poate că lor nu le este clar mesajul nostru sau simțim că noi nu putem pune în cuvinte exact ceea ce vrem să transmitem.
Dar nu este totul despre cuvinte: limbajul corpului nostru, micro-expresiile feței, transmit mult mai multe informații decât vorbele pe care le rostim.
Cât de conștient ești de ceea ce transmite corpul tău, în timp ce vorbești sau în timp ce dansezi?
Acest atelier aduce claritate despre felul în care ne folosim corpul în comunicare și ne ajută să ne ajustăm mesajul non-verbal. Iți poți astfel îmbunătăți comunicarea cu partenerul de viață, cu copiii, colegii de la muncă, cu prietenii.
Poți deveni mai prezent cu tine, mai conștient de starea ta și ceea ce transmiți prin gesturile tale și felul în care iți folosești corpul.
• Vom avea ateliere de modelare lut, vom putea să ne facem propriul vas la roata olarului, dar vom afla și despre drumul unui vas din stadiul în care este un bulgare de lut și până când ajunge o adevărată bijuterie.
• Vom putea picta vase de lut, pictura fiind o altă tehnică de terapie prin artă.
• Ne vom începe diminețile cu exerciții simple de yoga, salutul soarelui și “Good Morning Dance”.
• Vom avea un atelier de dans terapie, pentru că dansul este una dintre formele cele mai la îndemâna oricui prin care poate scăpa de anxietăți, depresie sau multe alte afecțiuni.
• Vom avea la dispoziție piscina din curtea pensiunii pentru a putea să ne încărcam de energia apei si a soarelui.
• Vom avea un atelier de terapie prin scris, journaling și practicarea recunoștinței. Vom afla care este utilitatea unui jurnal și ce efecte terapeutice poate avea scrisul.
Ce rezultate putem obține scriindu-ne consecvent gândurile, intențiile, emoțiile, experiențele de viață. Tipuri de journaling: pentru conștientizări, pentru implementarea de obiceiuri noi, pentru cultivarea unor aspecte (respect de sine, recunoștință, etc). De dimineața/de seară.
 
• Vom avea un atelier de terapie prin scris cu titlul: “Scrisoare anonimă” sau “Cum spun lucrurile rămase nespuse” Se întâmplă uneori să avem situații sau chiar relații neîncheiate din punct de vedere emoțional. Discuții din trecut care ne sâcâie periodic, la care ne întoarcem (emoțional și cognitiv) și în care irosim energie.
Discuții pe care nu am fost pregătiți să le purtăm când am avut ocazia. Poate nu avem curaj sau știm că e mai bine pentru noi să nu redeschidem subiectul respectiv, poate că persoana cu care am avut acea interacțiune nu mai este printre noi.
Dar cum facem să ne eliberam de încărcătura emoțională, cum încheiem capitolul respectiv? Putem face asta prin scris.
Putem obține liniște, împăcare, putem închide un capitol care încă ne consumă energie deși face parte din trecut. Și la sfârșit vom respira adânc, cu bucurie.
 
• Vom petrece 4 zile într-un cadru de vis, în Ținutul Pădurenilor, la Pensiunea Panorama, din Județul Hunedoara.
Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine.
 
 
La atelierul cu lut vor fi incluse:
• Tehnici de modelaj.
• Ghidajul specialistului care susține atelierul.
• Tehnici de olărit.
• Pictură pe ceramica (cine dorește poate cumpăra vase gata făcute doar sa le picteze).
• Culori acrilice.
• Lac de piatră.
• Lut.
• Instrumente.
Lucrul cu lutul este și un tip de psihoterapie bazată pe corp, care poate fi folosită în vindecarea durerii, a stării de spirit depresive, a furiei și a fricii.
Organizator:
Ramona Salasan, organizator proiect Retreat Camps și ghid de turism; entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, va fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.
Invitați care vor fi alături de noi pe parcursul evenimentului:
Cristina Paul, psiholog si Life-coach / Consilier dezvoltare personala. Dansează instinctiv dintotdeauna. Pentru Cristina a fost fascinant sa descopere cate beneficii (atât la nivel fizic cat si mental) are dansul, cat de ușor poate corpul exprima emoții pe care ne este greu sa le verbalizam sau scriem. Se bucura mult când are privilegiul de a arata si altora cum se pot dansa pe ei înșiși, cum pot folosi mișcarea pentru a-si schimba emoțiile, cum pot aduce mai multa bucurie in viața lor, prin dans. A făcut masterat in Psihologie Clinica, psihoterapie si consiliere psihologica. In paralel, a urmat nenumărate cursuri de formare si traininguri de dezvoltare personala, din diferite abordări si paradigme. A organizat si participat la numeroase evenimente si ateliere de dans si mișcare, a urmat cursuri de terapie prin dans si mișcare.
Simona Nanu, specialist in modelare lut si pictura pe vase de lut.
 
Restul invitatilor le vor fi prezentati participantilor.
 
Vom petrece 4 zile într-un cadru de vis, în Ținutul Pădurenilor, la Pensiunea Panorama, din Județul Hunedoara.
Locul pentru acest Retreat l-am ales cu mare grijă pentru a ne oferi liniștea și armonia de care avem nevoie, pentru a ne putea conecta cu natura și cel mai important, cu noi înșine.
 
💰PREȚ: 1298 Lei/persoana/loc în cameră dublă sau tripla.
Supliment de camera single: 189 lei.
✅‼Condiții de rezervare și anulare.
Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 💰550 Ron/adult. Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile înainte de eveniment.
In cazul in care nu se plătește diferența de plata in termen, se pierde locul rezervat si avansul.
Avansul (sau suma achitata) se restituie doar în cazul în care se găsește înlocuitor. In calitate de organizatori, încercam găsirea înlocuitorilor pentru a putea restitui suma achitata, însă nu ne asumam acest lucru.
💥Se poate plăti și cu TICHETE DE VACANȚĂ! (fără comision!)
💟Pentru a face rezervarea sau a primi alte informații, vă rugam să trimiteți mesaj pe messenger, facebook la Ramona Burda Salasan, mail la contact@retreat-camps.com sau telefon 0742037722 Ramona.
In cazul in care doriți sa participați singura, însă nu doriți sa plătiți supliment de single, va putem pune in camera dubla sau tripla cu alte persoane înscrise singure.
Locurile sunt limitate!
Locurile in camere sunt repartizate după cum urmează: 8 locuri în 4 camere duble cu baie proprie (una permite și pat suplimentar), 16 locuri în cele 8 camere duble (în 5 se poate pune și pat suplimentar), care sunt grupate câte doua la o baie, intrare separată. Si o căsuță formata dintr-o camera cu baie proprie, situata lângă pensiune.
 
Locurile se vor rezerva în ordinea preferințelor primelor persoane înscrise sau vom discuta și vom găsi cea mai potrivită soluție.
Cine poate participa la acest eveniment?
Evenimentul este unul mixt, activitățile fiind potrivite atât pentru oameni singuri cât și pentru cupluri sau familii cu copii, însă deși este permisă și participarea copiilor, facem mențiunea că nu vom avea alături de noi persoană specializată pentru activitățile cu copii, însă ei vor putea participa alături de părinți unde li se potrivește și unde doresc.
Tariful INCLUDE:
-> 3 nopți cazare – loc în cameră dublă (baie proprie) sau în apartament (2 camere decomandate cu o baie)
->Toate mesele, cafeaua și apa necesară pe perioada evenimentului, începând cu cina (joi), ieșire cu mic dejun (duminica)
->Toate activitățile menționate în program.
 
-Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personală.
->Alte băuturi, gustări, care nu sunt menționate în program (sunt permise orice băuturi sau mâncare și din afara pensiunii)

retreat de femei-renasterea feminitatii
10-13 iunie 2022

retreat de femei-renasterea feminitatii

De când nu ți-ai luat timp de calitate doar pentru tine? De când iți doreai câteva zile în care să nu ai grija a ceea ce gătești, să te relaxezi cât vrei, să petreci ore de răsfăț într-un cadru intim, alături de prietene sau de alte femei cu aceleași interese?
 
Dacă simți că a venit momentul să te conectezi mai puternic cu darurile feminității tale, pe toate cele 4 planuri existențiale: mental, fizic, emoțional și spiritual, te invităm la o călătorie către sine, către esența ta feminină, într-un loc de vis, în mijlocul naturii.
Acest retreat este pentru tine dacă simți că ai obosit să te tot împarți în multe direcții, să trăiești viața foarte mult în mental și să ajungi să uiți de tine. Asta în timp ce pentru alții ai face orice ca să le fie bine și deși o faci cu drag, ajungi la final de zi să fii epuizată și tot parcă nemulțumită de tine și de ce ai făcut.
Acest retreat este pentru tine dacă ești în căutarea Sinelui și vrei să experimentezi feminitatea la un alt nivel, mai profund, decât ai făcut poate până acum.
Ce vom face la acest eveniment?
• Vom descoperi cum putem avea mai multă încredere în noi, să avem curajul de a acționa în direcția visurilor noastre;
• Vom descoperi cum putem avea mai multă claritate în viața noastră și cum să fim mai conectate la intuiția noastră;
• Vom afla cum putem aduce echilibrul pe toate planurile;
• Vom descoperi cum poți aduce armonia în relațiile noastre;
• Vom afla cum putem să facem ca mintea și inima să colaboreze, iar noi să ne dam voie să fim, mai mult, decât să facem și să ne bucuram de viață.
• Vom afla cum putem crea și menține o stare de liniște interioară;
• Vom afla ce este sexualitatea sacră și cum putem să o folosim pentru a aduce împlinire pe toate planurile.
• Vom petrece 4 zile într-un cadru de vis, la o pensiune situată în cea mai înaltă localitate din România, Fundata, în Culoarul Rucăr-Bran, la o pensiune retrasă, înconjurată de peisaje de vis de jur împrejur, unde timpul parcă sta în loc, iar corpul simte energia benefică a locului imediat ce a ajuns în aceste locuri minunate. O altă calitate excepțională pe care o are localitatea este aceea că poluarea aerului, a apei și a solului este 0%! Locul este unic, sau într-o variantă fericită, unul din puținele locuri din România, care beneficiază de poluare 0%!
• Vom avea o oprire (în ultima zi, in drum spre casa) la Templul dorințelor de la Mănăstirea rupestră Șinca Veche, un loc cu o încărcătură spirituală și energetică foarte puternică, unde toate dorințele pure se împlinesc.
• Vom merge într-o drumeție la Prăpăstiile Zârneștilor, unde putem admira un peisaj desprins parcă din vis, o zonă cu chei spectaculoase, în care mâna omului nu a intervenit mai deloc, lăsând natura să îşi facă cunoscută forța şi magia.
• Vom face drumeții, silent walk, plimbări în aer liber, conectarea cu natura.
• Vom avea jocuri de cunoaștere și echilibrare energie grup.
• Opțional, cine dorește poate face masaj emoțional sau alte tipuri de masaje (contracost), sau terapii energetice, simfonia celulelor, access bars.
 
Retreat de reconectare cu esența ta feminină vine cu o puternică susținere energetică, vor fi curățări, inițieri, așa că invitația este să fii deschisă, pentru a putea beneficia la maxim, de tot ceea ce vei experimenta.
 
Este poate, unul dintre cele complexe și intense retreat-uri pe tema feminității, la care ai participat, unde va fi vorba de practică în peste 80% din timp și te invit să citești mai jos ce vom face, ca să înțelegi și de ce spun asta.
Chiar dacă ești femeie singură, mamă, soție sau iubită, cu siguranță ai nevoie din când în când de o resetare, de timp petrecut cu tine și pentru tine, de un boost de energie, de conștientizări, de conectare la energia feminină.
 
Vor fi o serie de ateliere, alături de Nina G. Patrichi – holistic coach&mentor:
1. Reconectare la fetița interioară: acesta fiind punctul ”0” al evoluției tale ca femeie. Tot ceea ce construiești în viața ta și este în deplină conexiune cu fetița ta interioară, va fi durabil și transformațional. ”Fundația” este extrem de importantă pentru spațiul interior, numit ”acasă”.
2. Respirație conștientă și sexualitatea sacră: Vei afla cât de multe ai ”pierdut” până acum, nepracticând sexualitatea la modul sacru și vei simți cât de creatoare poate fi energia ei.
3. Echilibrarea energiilor masculine și feminine: Cât de mult ne impacteaza o relație disfuncțională cu femininul sau masculinul interior și cum putem armoniza prin iertare, cele două valențe.
4. Dansul arhetipurilor feminine – feminitatea se simte cel mai bine prin dans, așa că vom avea un timp dedicat dansului și autocunoașterii prin dans
5. Ritual de curățare a pântecului și puterea menstruației conștiente: vom face împreună un ritual sacru în care vom curăța energia rămasă în pântec și pe care am preluat-o din generații și vom povesti despre rolul energetic al menstruației, în viața unei femei.
Restul surprizelor le sunt rezervate participanților.
 
Despre facilitator workshopuri de feminitate:
💖Nina G. Patrichi – holistic coach&mentor și practicant al terapiei florale Bach, două direcții pe care le îmbina armonios și unic, în activitatea ei, în care susține femeile să își redescopere puterea interioară, feminitatea, în timp ce se bucură de echilibru pe toate planurile. Fără sa se mai epuizeze și fără să renunțe la visurile lor.
O parte importantă din ariile de lucru în care Nina a primit inițieri și a integrat tehnici de lucru, cu care are rezultate fantastice, sunt: comunicare, coaching, psihologie, neuroștiință, sexualitate sacră, menstruație conștientă, dans holistic, energia Kundalini, Reiki, terapia florală Bach.
☘Organizator:
Ramona Salasan, organizator proiect Retreat Camps și ghid de turism; entuziasmul și determinarea ei să te facă fericit sunt de neoprit. Se va asigura că totul este în regulă, că toată lumea este mulțumită, vă fi pro activă să ofere o experiență de neuitat.
🔅Invitat pe partea de pilates, sport, kinetoterapie: Klara Kalman, kinetoterapeut și instructor Pilates si aerobic, ne va pune în mișcare și va fi inspirația tuturor pentru un stil de viață activ și sănătos, vom face impreuna pilates, stretching, miscare dar vom primi si informații utile despre postura corecta si benzile kinesiologice.
🔅Invitata pentru masaje: Ioana Leonte, care ne va rasfata cu masaje emotionale.
Ce este masajul emoțional?
🧚‍♀️ Atunci când spui masaj te gândești la un corp întins pe o masă de masaj și la o altă persoană ce atinge acel corp într-un mod relativ tehnic, atunci când adaugi emoțional și te gândești la acest concept lucrurile nu mai sunt la fel de clare!
Ce este masajul emoțional oferit de Ioana:
⭐ Masajul emoțional te echilibrează și armonizează la toate nivelurile (fizic, mental, sufletesc) prin intermediul masajului fizic al corpului cu uleiuri esențiale alese intuitiv, prin muzica cu frecvență înaltă, prin meditația ghidată dar și prin energia și intenția facilitatoarei de a crea un spațiu de vindecare.
⭐ Ioana a creat acest concept unic, cu elemente adunate intuitiv care aduce conștientizări profunde!
🔅 Adriana Sava, ne va face terapia Access Bars si Simfonia Celulelor.
 
Restul invitaților vor fi prezentați participanților.😊
 
Vom petrece 4 zile într-un cadru de vis, la o pensiune situată în cea mai înaltă localitate din România, Fundata, în Culoarul Rucăr-Bran, la o pensiune retrasă, Pensiunea Recanto, înconjurată de peisaje de vis de jur împrejur, unde timpul parcă sta în loc, iar corpul simte energia benefică a locului imediat ce a ajuns în aceste locuri minunate. O altă calitate excepțională pe care o are localitatea este aceea că poluarea aerului, a apei și a solului este 0%! Locul este unic, sau într-o variantă fericită, unul din puținele locuri din România, care beneficiază de poluare 0%!
 
💰PREȚ: 1298 Lei/persoana/loc în cameră dublă sau tripla.
▶Supliment de camera single: 298 lei.
In cazul in care doriți sa participați singura, însă nu doriți sa plătiți supliment de single, va putem pune in camera dubla sau tripla cu alte persoane înscrise singure.
💟Tariful INCLUDE:
-> 3 nopți cazare – loc în cameră dublă sau tripla (baie proprie)
->Toate mesele, începând cu cina (vineri), si terminând cu mic dejun, luni.
->Toate activitățile si workshopurile menționate în program.
 
💥Tariful NU INCLUDE:
->Transportul – se face cu mașina personala (daca sunt mai multe persoane din aceeași zonă, la cerere îi grupăm în mașini).
->Alte băuturi, gustări, mese care nu sunt menționate în program (se pot aduce din afara sau lua de la alimentara din zona, deoarece la pensiune nu este nimic de vânzare). Apa este potabila de la robinet.
-> Masajele, care se fac opțional in funcție de disponibilitate, cu programare.
 
❗Rezervarea locurilor se face în ordinea înscrierilor, în funcție de locurile disponibile, cu plata unui avans de minim 550 Ron/adult.
 
🔅 Diferența de bani se va achita până înainte cu maxim 10 zile (01 iunie) înainte de eveniment. In cazul in care nu se plătește diferența de plata in termen, se pierde locul rezervat si avansul.
Avansul (sau suma achitata) se restituie sau se poate folosi la un alt retreat de anul acesta doar în cazul în care se găsește înlocuitor.
💥💟Pentru a face rezervarea sau a primi alte informații, vă rugam să trimiteți mesaj pe messenger, facebook la Ramona Burda Salasan, mail la contact@retreat-camps.com sau telefon 0742037722 Ramona.
Locurile sunt limitate!

retreat pe cheile nerei-redescopera copilul interior
26-29 mai 2022

retreat pe cheile nerei-redescopera copilul interior

Vreți să aflați mai multe despre Cheile Nerei, despre frumusețea lor, despre energia bună pe care o oferă și să petreceți 4 zile de relaxare în această zonă spectaculoasă din Romania, dar in același timp sa aveți parte si de activități prin care sa va redescoperiți copilul interior?
 
Cu lacurile ei verzi-albastre şi stâncile albe şi colțuroase, Rezervația Cheile Nerei-Beușnița se ferește de privirile iscoditoare ale civilizației. Peste sălbăticia acestor meleaguri domnesc libelulele şi licuricii, iar muzica frunzișului bogat al pădurii este acompaniată de glasurile șuvoaielor de apă, străpungând necontenit calcarele bătrâne.
 
În cadrul acestui eveniment vom avea ocazia sa vizităm unele dintre obiectivele principale ale acestei zone, însă vom ajunge și în zone mai puțin cunoscute, zone care nu sunt marcate și în care este greu de ajuns fără un ghid sau cineva din partea locului.
 
Redescoperirea copilului interior este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți face tu ție și copilului din tine.
 
Ce beneficii avem daca activăm și vindecăm copilul interior?

-vom căpăta încredere în noi
-vom simți sentimentul de siguranță
-vom fi mai echilibrați în viața de adult
-vom avea relații sănătoase cu cei din jur, dar în primul cu noi înșine
-nu ne mai autosabotăm
-vom avea curaj să ne apărăm dorințele și valorile
-ne vom da voie să visăm, să ne jucăm, să creăm
-ne vom simți liberi, necondiționați de frici.
 
În fiecare adult există un copil interior. Copilul interior este acea parte a personalității noastre caracterizat prin joacă, spontaneitate și creativitate.
 
Uneori, fricile, furia, durerea și anumite tipare comportamentale sunt manifestări ale copilului rănit din noi, bazate pe experiențele avute până la pubertate. Ai fi surprins să afli cât de mult și de des acționăm în viața de adult în urma experiențelor aparent banale avute în copilărie.
De-a lungul unei singure zile, fiecare dintre noi interpretăm o mulțime de roluri: părinte, fiu sau fiică, persoană calificată profesional, prieten, iubit(ă), cetăţean, şef(ă), student(ă) etc.
În mod separat de rolurile pe care le interpretăm în propriile noastre vieţi, ni se poate cere să jucăm la un moment dat un rol pentru o altă persoană dintr-un grup de terapie.
O fetiţă şi-a întrebat mama: “Ce este viaţa?” Mama i-a răspuns: “Viaţa este ceea ce ţi se întâmplă în timp ce aştepţi să creşti.”
 
Psihodrama a fost definită ca o modalitate de a practica viaţa fără a fi pedepsit pentru greşelile comise; cu alte cuvinte, de a practica creşterea în timp ce eşti angajat activ în procesul în sine.
Acţiunea ce are loc în grup este o modalitate de a privi propria noastră viaţă în timp ce ea se desfăşoară. E un fel de a observa ceea ce s-a întâmplat şi ceea ce nu s-a întâmplat într-o situaţie dată.
Toate scenele au loc în prezent, deşi se poate interpreta ceva din trecut, ori un lucru din viitor.
Grupul pune în scenă un segment de viaţă ca într-un videoclip privit prin ochii protagonistului sau ai subiectului. Reprezentarea personală a adevărului de către protagonist poate să deschidă ochii unei alte persoane care priveşte.
Psihodrama a fost desemnată ca o metodă de psihoterapie în grup.
A fi susţinut emoţional sau fizic de către un membru de grup care nu a fost în prealabil implicat în poveste poate avea un efect terapeutic.
 
Instrumentele stabilite pentru metoda arcului psihodramatic sunt următoarele: • un regizor • grupul • un protagonist • euri auxiliare • o scenă.
 
Cardurile OH – sunt imagini/pictograme realizate de psihologi/psihoterapeuți și sunt proiecții ale realității fiecăruia dintre noi, trezind in noi arta de a spune povestiri inspirate din propriile noastre vieti.
 
La acest retreat vom face o incursiune in această lume minunată, o poartă deschisă spre o mulțime de asocieri, spre o lume in care nu există două povești la fel, pentru că nu există două persoane la fel.
 • ✅Ce vom vizita?
  • Valea Beușniței
  • Ochiul Beiului
  • Cascada Văioaga
  • Valea calcaroasă cu mici cascade albastre/turcoaz
  • Peretele cu picturi rupestre-un loc puternic energetic
  • Cascada Valea Mare
  • Mănăstirea Ciclovina Montană cu Cascada prin stânca.
  • Satul Ilidia, datat de la 1200.
  • Tunelurile de pe Valea Nerei sunt opțional, doar cine dorește, în limita timpului disponibil.
  • Cascada Bigăr (se poate vizita duminica la întoarcere, în funcție de itinerariul spre casă al fiecăruia).