Evenimente online

cum schimbi tiparele repetitive?
28 ianuarie 2021 - Gratuit

Ai vrea sa scapi de tiparele distructive din viata ta?

Stii ce sunt pattern-urile? Ai vrea sa scapi de pattern-urile distructive din viata ta? Cunosti efectul lor asupra vietii cotiniene?
Daca e o zi de lucru, urmezi anumite pattern-uri pentru a te pregati sa ajungi la munca? Poate iti place sa mai stai intins 5 minute dupa ce suna ceasul desteptator. Dusul il faci inainte sau dupa micul dejun?
Cu siguranta, daca acorzi putina atentie la ceea ce faci, vei observa ca ai astfel de pattern-uri, obiceiuri, programe, strategii pentru tot ceea ce faci.
Unele dintre aceste pattern-uri te ajuta, dar altele nu – astfel apar rezultate nedorite. Poti fi constient de aceste pattern-uri sau le poti constientiza doar cand cineva ti le scoate in evidenta, sau exista pattern-uri de care nu esti sau nu vei fi constient niciodata. Oricum ar fi, aceste pattern-uri influenteaza felul in care ai grija de tine, felul in care comunici cu altii, etc.
Daca aceste patternuri genereaza lucruri pozitive in viata ta – FOARTE BINE!
Daca descoperi ca unele pattern-uri nu iti sunt de folos sau te limiteaza, nu ar fi util sa le poti identifica si modifica astfel incat sa lucreze in folosul tau?
Pentru a scapa de aceste pattern-uri (modele repetitive), in primul rand trebuie sa le constientizezi si sa iti dai seama ca singurul care le poate schimba esti tu.
In cadrul acestui webinar Adela Costin, psiholog cu specializare pe psihologia organizationala si a conducerii si trainer certificate, ne va ajuta printr-o aplicatie NLP sa le constientizam si cum putem sa le modificam.
Unul dintre cele mai mari beneficii din NLP este constientizarea pattern-urilor pe care le aplicam inconstient si pe care apoi le modificam prin tehnici NLP pentru a obtine rezultatele dorite. NLP isi are originile in terapie si acum se aplica in toate ariile de interes umane, de la educatie la sport, de la sanatate la afaceri, etc.
Termenul de NLP vine de la Neuro Linguistic Programming (Programare Neuro Lingvistica) si a fost impus de John Grinder si Richard Bandler la inceputul anilor 70. Ei si-au inceput munca prin studierea mai multor terapeuti: Fritz Pearls, psihoterapeut si inventaror al terapiei Gestalt, Virginia Satir, cunoscuta pentru terapie familiala si Milton Erickson, binecunoscutul hipnoterapeut.
Intentia era observarea celor mai buni terapeuti (identificare de pattern-uri), pentru ca si altii sa se poate folosi de aceste pattern-uri in scopul generarii de rezultate similare.

Aplicatia Zoom. Link Acces : https://us02web.zoom.us/j/83317677864

Meeting ID: 833 1767 7864

Pret: Gratuit 
Durata 30 min +10 minute pentru sesiune de intrebari
Unde? Pe Zoom. Link Acces : https://us02web.zoom.us/j/83317677864

Meeting ID: 833 1767 7864
Cand? Joi, 28 ianuarie, ora 18:30